KWS+
Reclama header after big part 2

MEZELURI DIN BĂNIE FABRICATE DIN CARNEA PROVENITĂ DIN FERME ROMÂNEȘTI!

Publicat: 29 decembrie 2020 - 07:03
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

COMUNICAT. Brandul “Mezeluri din Banie - Pe gustate” este prezent de peste 7 ani de zile pe piața preparatelor din carne din România, produsele fiind preparate în unitatea de producție din inima Olteniei, lângă orașul Craiova.

Prin aprovizionarea zilnică de carne proaspătă de porc, pui și vită din ferme românești, sunt puse la dispoziția clienților atât carne proaspătă cât și preparate din carne cu o varietate mare, plecând de la cârnați, salamuri, până la afumături precum șunci, slănini și alte specialități: mușchi file, kaizer, coastă afumată și alte bunătăți.

Rețetele de preparate din carne sunt păstrate și respectate ca la carte, asigurând constanța în calitate garantând astfel produse preparate după rețete tradiționale.  Produsele sunt afumate la fum natural din lemn de fag, preparatele având un gust savuros.

Rebrandingmezeluri-banie-doi_b

 ”Mezeluri din Bănie – Pe Gustate” anunță un proiect amplu de rebranding și reînnoire a identității vizuale având ca obiectiv schimbarea packaging-ului prin noile etichete de produs dar și repoziționarea brandului de preparate din carne. Pe lângă noua identitate un pas important  este reprezentat de asumarea celor 10 angajamente pe care brand-ul și le asumă prin strategia de corporate brand. Noile etichete vor evidenția cele 10 angajamente, acestea fiind împărțite  pe 10 categorii de produse, de la cârnați, salamuri, specialități, pâna la produse de sezon și afumături.

Cele 10 angajamente asumate prin strategia de brand sunt:

- PASIUNE pentru ceea ce facem!
- DRAGOSTE presărată în produsele oferite!
- ENTUZIASMUL în munca de zi cu zi!
- ÎNCREDERE în colegi și în parteneri!
- DEVOTAMENT față de colectiv!
- RESPONSABILITATE în comunitatea din care facem parte!
- GRIJA noastră pentru consumatori!
- ATENȚIE la cel mai mic detaliu!
- ONESTITATE și sinceritate permanentă!
- SERIOZITATE prin calitate, înainte de toate!

Obiective

Obiectivul declarat este concis. Progresul relațiilor comerciale respectând cele 10 angajamente din strategia de brand  pentru dezvoltarea unor parteneriate noi prin extinderea colaborărilor cu magazinele din comerțul tradițional, modern și HoReCa, dar și creșterea la nivelul următor al colaborărilor actuale.

Compania își dorește să ajungă pe mesele tuturor românilor plecând de la județele din Oltenia. Brandul Mezeluri din Bănie  le propune tuturor oltenilor să devină ambasadorii produselor fabricate în regiunea lor, în țara lor. Ne dorim să devenim alegerea oricărui oltean ca și produse și brand de mezeluri, iar aceștia să devină ambasadorii produselor Mezeluri din Bănie, în familia lor, în cercul lor, în țara lor și în comunitățile de români din alte țări.
Misiunea

“Mezeluri din Banie – Pe Gustate” a luat naștere în inima Olteniei cu dorința și misiunea de a aduce pe mesele tuturor românilor mezeluri inedite, preparate după rețete de tradiție în mod responsabil și adaptat cerințelor clienților.

Viziunea

Viziunea noastră este să oferim produse de calitate și de a deveni primul brand în recomandările și preferințele oltenilor și a românilor atunci când doresc să consume mezeluri.

De ce să consumi Mezeluri din Bănie – Pe gustate?

• Carne Românească - Ne aprovizionăm din România!
• Rețete de tradiție - La baza rețetelor noastre stau secretele tradițiilor românești!
• Afumare Naturală  - Afumăm în mod natural, cu fum din lemn de Fag, de esență tare!


Prin parteneriatul oficial cu echipa de fotbal Universitatea Craiova se dezvăluie și  cel mai reprezentativ ambasador al brandului Mezeluri din Banie – Pe gustate.
Prin susținerea și promovarea facută de baieții echipei din Bănie, produsele fabricate lângă Craiova vor ajunge pe mesele tuturor oltenilor și românilor din toată țară dar și la comunitățile de români din străinătate.

Sabin Hera, Sales & Marketing Manager, Universitatea Craiova: Ne bucurăm că putem susține acest brand, născut local. Sperăm ca prin acest parteneriat de promovare să reușim să ajutăm brandul Mezeluri din Banie să devină un lider regional. Credem în brandurile locale și companiile antreprenoriale și ne dorim ca acestea să rămână motorul economiilor regionale. Ne bucurăm să fim împreună în familia din Bănie și mergem împreună cu motoarele turate spre marea performanță!

 

 

 

 

Vizualizat: 451 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

MINISTRUL OROS: SUNT FIU DE MĂCELAR! TATA CREȘTEA MULȚI PORCI!

MINISTRUL OROS: SUNT FIU DE MĂCELAR! TATA CREȘTEA MULȚI PORCI!

26 ianuarie 2021 - 13:56

VIAȚA DE FAMILIE. Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a vorbit în cadrul emisiunii România Agricolă, Agro TV, despre familia sa, despre părinți, frați și bunici. Șeful MADR a dezvăluit că bunicii săi au fost chiaburi și din pricina aceasta au fost deportați, iar tatăl său a fost măcelar și creștea mulți porci.

MINISTERUL AGRICULTURII ȘI ANZ, DISCUȚII ASTĂZI DESPRE PROBLEMELE CRESCĂTORILOR DE ANIMALE!

MINISTERUL AGRICULTURII ȘI ANZ, DISCUȚII ASTĂZI DESPRE PROBLEMELE CRESCĂTORILOR DE ANIMALE!

26 ianuarie 2021 - 12:37

AGENDA MINISTRULUI! Ministrul agriculturii, Adrian Oros, anunță astăzi, 26 ianuarie 2021, în agenda sa, că de la ora 13:00 discută despre măsurile de sprijin din sectorul creșterii bovinelor de lapte, iar de la ora 17:00, discuții cu Agenția Națională pentru Zootehnie despre problemele crescătorilor de animale.

FERMELE din ROMÂNIA CARE BENEFICIAZĂ ANUL ACESTA DE PLĂȚI APIA MAI MARI!

FERMELE din ROMÂNIA CARE BENEFICIAZĂ ANUL ACESTA DE PLĂȚI APIA MAI MARI!

26 ianuarie 2021 - 11:47

STRUCTURA FERMELOR DIN ROMÂNIA! Acordarea subvențiilor agricole trebuie făcută în funcție de fermă, de zona în care se află ferma, pentru a se împiedica părăsirea satelor, abandonarea zonelor rurale montane, a spus ministrul agriculturii, Adrian Oros. Chiar dacă în zona montană sunt ferme mici, cu producție mică, ele trebuie sprijinit cu plăți APIA mai mari pentru a fi menținute și ajutate să devină ferme comerciale, a adăugat șeful MADR.

BANI PENTRU FERMIERI! MINISTERUL AGRICULTURII VĂ ANUNȚĂ ASTĂZI!

BANI PENTRU FERMIERI! MINISTERUL AGRICULTURII VĂ ANUNȚĂ ASTĂZI!

26 ianuarie 2021 - 10:22

COMUNICAT. Ministerul Agriculturii informează că, în perioada 01 februarie  – 30 aprilie 2021 se va desfășura cea de a doua sesiune de depunere a proiectelor din cadrul Componentei B - Implementarea activităților de cooperare ale Grupurilor de Acțiune Locală selectate din cadrul submăsurii 19.3 - Pregătirea și implementarea activităților de cooperare ale Grupurilor de Acțiune Locală – Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

DAȚI-LE SUBVENȚII MARI FERMIERILOR DACĂ AVEȚI PRETENȚII MARI DE LA EI!

DAȚI-LE SUBVENȚII MARI FERMIERILOR DACĂ AVEȚI PRETENȚII MARI DE LA EI!

26 ianuarie 2021 - 10:01

VEȘTI DE LA BRUXELLES DESPRE SUBVENȚIILE FERMIERILOR. Fermierii trebuie să fie plătiți corespunzător pentru devoltarea unor practici ecologice și durabile astfel încât aceștia să poată rezista pe piață! Nu putem să le dăm fermierilor sarcini suplimentare fără ca ei să fie plătiți corespunzător! Avertizează europarlamentarul Daniel Buda (PPE), vicepreședinte al Comisiei AGRI, Parlamentul European.

CÂND INTRĂ ANT LA OI?

CÂND INTRĂ ANT LA OI?

26 ianuarie 2021 - 08:57

PLATA AJUTOARELOR NAȚIONALE TRANZITORII! Crescătorii de ovine, și nu doar ei, întreabă zilnic AGROINFO când va fi plătit ajutorul național tranzitoriu în zootehnie, cea mai populară subvenție, așa-zisa subvenție mică, de care beneficiază majoritatea crescătorilor de animale din România. Subvenția este plătită de la bugetul de stat și beneficiază de bani crescătorii de oi, de vaci, carne și lapte, și de capre.

MINISTRUL OROS, ANUNȚ DESPRE PLATA SUBVENȚIILOR APIA!

MINISTRUL OROS, ANUNȚ DESPRE PLATA SUBVENȚIILOR APIA!

26 ianuarie 2021 - 08:26

SUBVENȚII APIA LA PLATĂ! Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a anunțat că Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va finaliza până la data de 1 mai 2021 plata subvențiilor agricole aferente anului de cerere 2020.

NEPOTUL UNUI CIOBAN, PROPUS SECRETAR DE STAT LA MINISTERUL AGRICULTURII!

NEPOTUL UNUI CIOBAN, PROPUS SECRETAR DE STAT LA MINISTERUL AGRICULTURII!

26 ianuarie 2021 - 07:51

DE LA OI LA MINISTER! Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a declarat că-și va completa echipa de secretari de stat cu un om provenit din rândul crescătorilor de animal din România,, George Cățean, desemnat din partea USR Plus.

PLATĂ SUBVENȚII APIA ANIMALE! TERMEN 29 IANUARIE 2021!

PLATĂ SUBVENȚII APIA ANIMALE! TERMEN 29 IANUARIE 2021!

25 ianuarie 2021 - 19:59

ANUNȚ APIA! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță că până la data 29 ianuarie 2021 inclusiv se depun cererile de plată pentru ajutorul de stat în sectorul creşterii animalelor aferente serviciilor prestate în luna decembrie și în trimestrul al IV-lea al anului 2020 și deconturile/documentele justificative aferente trimestrului IV, respectiv anuale pentru Măsura 14 –„Bunăstarea animalelor”.

CONSULTĂRI FERMIERI pentru SUBVENȚIA APIA DE 829 EURO/HA!

CONSULTĂRI FERMIERI pentru SUBVENȚIA APIA DE 829 EURO/HA!

25 ianuarie 2021 - 19:20

VOCEA FERMIERILOR. Fermierii care cultivă sfeclă de zahăr sau care vor să cultive sfeclă de zahăr pot să trimită opiniile lor la Asociația Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr Beta Luduș, cu privire la propunerile pentru contractul de cumpărare și livrare din acest an. Sfecla de zahăr este una dintre culturile agricole care beneficiază de sprijin cuplat vegetal. Cuantumul SCV, valabil pentru 2019, este de 829,34 euro/ha = 3.939,0332 lei/ha.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare

De peste 20 de ani, Edina Uifalusi cultivă pepeni verzi şi pepeni galbeni în comuna Pişcolt, (jud. Satu Mare) în câmp şi leguume în solar şi grădină. În ultimii cinci ani familia Uifalusi a cultivat numai pepeni hibrizi Syngenta: pepeni verzi Romanza şi Arashan și pepeni galbeni Flander. Află care sunt problemele cultivatorilor de pepeni şi de ce hibrizii altoiţi sunt mai viguroaşi, mai productivi şi mai rezistenţi la boli.
Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

Inel de logodnă

Inel de logodnă
Un tânăr cumpără un inel de logodnă şi vrea să-l personalizeze: Detalii