Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

Agenția Domeniilor Statului: Lista terenurilor agricole pentru concesionare!

Publicat: 19 decembrie 2022 - 18:19
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agenția Domeniilor Statului (ADS) anunță că organizează licitație cu strigare pentru concesionarea unor terenuri agricole și neagricole în șase județe. Cea mai mare suprafață este de 1.700 hectare. 

ads arad_b

 

Arad – Comfruct Lipova
În Arad, este concesionată o suprafață de 238,5 ha de teren agricol și 16,7 ha teren neagricol în localitățile Lipova, Șiștarovăț. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Comfruct Lipova. Termenul de depunere a documentelor este până la 16 ianuarie, deschiderea documentelor are loc pe 17 ianuarie. Redevența minimă este de 450 kg de grâu la hectar.

ads braila_b

Brăila – Agrozootehnica Tichilești
În județul Brăila, este concesionată o suprafață de 26,5 ha de teren agricol și 50,2 ha teren neagricol în localitățile Gropeni, Stăncuța, Tichilești. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Agrozootehnica Tichilești. Documentele se depun până pe 13 ianuarie, deschiderea lor având loc pe 16 ianuarie. Redevența minimă este de 1.245 kg de grâu la hectar.

ads caras doi_b

Caraș Severin – Agrograd Grădinari
În Caraș Severin, suprafața concesionată este de 180 ha de teren agricol și 19,7 ha teren neagricol în localitățile Forotic, Oravița, Vărădia. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Agrograd Grădinari. Depunerea documentelor se poate face până pe 13 ianuarie 2023, deschiderea lor având loc pe 16 ianuarie. Redevența minimă este de 516 kg de grâu la hectar.

ads caras_b

Timiș, Caraș Severin - SC Agroindustriala Timclo SA Clopodia

În județele Timiș și Caraș Severin, suprafața concesionată este de 1.701,68 ha teren agricol și 103,52 ha teren neagricol în localitățile Jamu Mare, Dodin și Forotic. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este SC Agroindustriala Timclo SA Clopodia. Depunerea documentelor se face până pe 18 ianuarie 2023, ora 16. Redevența este de 589 kg grâu pe hectar. 

ads mures_b

Mureș – Agromixt Zagar SA

În județul Mureș, este concesionată o suprafață de 140 ha de teren agricol și 61,5 ha teren neagricol în localitățile Bahnea, Balauseri, Suplac, Zagar. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Agromixt Zagar SA. Cei interesați pot depune documentele până pe 9 ianuarie, deschiderea documentelor având loc pe 10 ianuarie. Redevența minimă este de 591 kg de grâu la hectar.

ads timis_b

Timiș - SC Agroindustriala SA Fadimac

În județul Timiș, se concesionează 218,12 ha teren agricol și 15,16 ha teren neagricol. Depunerea documentelor se poate face până la data de 16 ianuarie 2023, ora 16. Redevența minimă este de 796 kg grâu/ha.

ads tulcea_b

Tulcea – Dallco Dunărea SA

În județul Tulcea, este concesionată o suprafață de 86,3 ha de teren agricol și 70,6 ha teren neagricol în localitățile Tulcea, Murighiol, Valea Nucarilor. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Dallco Dunărea SA. Depunerea documentelor se poate face până pe 9 ianuarie, urmând ca deschiderea să aibă loc pe 10 ianuarie. Redevența minimă este de 891 kg de grâu la hectar.

ads tulcea doi_b

Tulcea – Agroindustriala SA Piatra Ostrov
În județul Tulcea, este concesionată o suprafață de 171 ha de teren agricol și 11,9 ha teren neagricol în localitățile Ostrov, Dăieni. Societatea pe raza căreia sunt amplasate terenurile este Agroindustriala SA Piatra Ostrov. Termenul de depunere a documentelor este 9 ianuarie, iar o zi mai târziu are loc deschiderea lor. minimă este de 516 kg de grâu la hectar.

 

 

 

Vizualizat: 1895 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Decizie Guvern ASTĂZI plăți programul Tomata!

Decizie Guvern ASTĂZI plăți programul Tomata!

25 septembrie 2023 - 20:44

Guvernul a adoptat, luni, memorandumul pentru suplimentarea limitelor de credite bugetare şi credite de angajament aprobate pe luna septembrie 2023 pentru Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Proiect de lege ADOPTAT ASTĂZI de Guvern!

Proiect de lege ADOPTAT ASTĂZI de Guvern!

25 septembrie 2023 - 18:48

Guvernul a adoptat, luni, proiectul de lege privind "oprirea risipei bugetare", combaterea evaziunii şi asigurarea echităţii fiscale, după ce au fost dezbătute observaţiile de la ministerele avizatoare, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.

Secretar de stat MADR Aurel Simion: Politica agricolă trebuie să fie atractivă pentru tineri!

Secretar de stat MADR Aurel Simion: Politica agricolă trebuie să fie atractivă pentru tineri!

25 septembrie 2023 - 17:55

Politica agricolă trebuie să devină atractivă din toate punctele de vedere pentru tineri, pentru că nu putem păstra zonele rurale populate și atractive dacă condițiile de trai diferă mult de zona urbană, a spus secretarul de stat Aurel Simion la conferința europeană Pâinea Păcii.

Video! Ministrul Barbu: Lansăm acest program în două săptămâni! Suma disponibilă 600 milioane euro!

Video! Ministrul Barbu: Lansăm acest program în două săptămâni! Suma disponibilă 600 milioane euro!

25 septembrie 2023 - 07:49

"Vom lansa în două săptămâni acest program cu o alocare de 600 milioane de euro," a anunțat ministrul agriculturii Florin Barbu, la sfârșitul săptămânii trecute, la Buzău.

Ministrul agriculturii: Împreună putem dezvolta zootehnia românească!

Ministrul agriculturii: Împreună putem dezvolta zootehnia românească!

25 septembrie 2023 - 06:59

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Florin Barbu, a efectuat vineri, 22 septembrie 2023, o vizită de lucru la două ferme de reproducție suine și o fermă de creștere a puilor de carne pe așternut permanent, din județul Buzău, beneficiare ale celor două programe de sprijin derulate de MADR pentru activitatea de reproducție în sectorul suin și sectorul creșterii păsărilor.

Secretarul de stat MADR Adrian Pintea s-a întâlnit astăzi cu oierii!

Secretarul de stat MADR Adrian Pintea s-a întâlnit astăzi cu oierii!

24 septembrie 2023 - 21:14

Secretarul de stat MADR Adrian Pintea s-a întâlnit astăzi cu crescătorii de ovine la târgul Țurcana-Regina Munților, organizat de Asociația Crescătorilor de Ovine Dacia Hunedoara, condusă de oierul Dumitru Andreșoi.

Micii fermieri vor primi bani în plus!

Micii fermieri vor primi bani în plus!

24 septembrie 2023 - 20:30

Eurodeputatul Victor Negrescu a anunțat că petiția pentru micii fermieri și satele românești a fost aprobată de Parlamentul European.

APIA ACUM: Data la care încep plățile pe hectar și cap animal!

APIA ACUM: Data la care încep plățile pe hectar și cap animal!

24 septembrie 2023 - 18:55

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce clarificări importante cu privire la Controlul prin monitorizare (“checks by monitoring”) aplicat începând cu Campania 2023. APIA anunță totodată că plata subvențiilor agricole pe hectar și cap animal, aferente acestui an, începe la data de 16 octombrie 2023.

Oierul Dumitru Andreșoi își cumpără vapor!

Oierul Dumitru Andreșoi își cumpără vapor!

24 septembrie 2023 - 08:49

Crescătorul de ovine Dumitru Andreșoi, președintele Asociației Crescătorilor de Ovine Dacia Hunedoara, cunoscut drept oierul cu turma cea mai mare din România, a declarat, într-un scurt interviu acordat lui Ovidiu Ghinea, Agro TV, că-și cumpără vapor pentru export de ovine și bovine vii. Prețul navei este 5 milioane de dolari, a dezvăluit oierul.

O turmă de oi a intrat într-o seră și a mâncat kilograme de canabis: Săreau mai sus decât caprele!

O turmă de oi a intrat într-o seră și a mâncat kilograme de canabis: Săreau mai sus decât caprele!

23 septembrie 2023 - 06:06

O turmă de oi a mâncat 300 de kilograme de canabis în Grecia. Oile au intrat într-o seră din cea mai mare plantație de canabis medical din Grecia, iar proprietarul fermei a povestit pentru publicația hellas.postsen.com care a fost efectul asupra lor. 

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

De ce MEWI eVerde?

De ce MEWI eVerde?

'MEWI eVerde', este noul slogan pe care importatorul exclusiv al mărcilor FENDT şi Horsch pe piaţa românească l-a adoptat anul acesta, încercând astfel să-şi afirme identitatea şi ambiţiile privind aderarea la principiile agriculturii sustenabile. Interviu cu Leontin Coca, directorul de vânzări al companiei MEWI.

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare

Bancul zilei

În vacanţă...

În vacanţă...
De trei ori am fost în vacanţă şi de trei ori soţia mea a rămas însărcinată Detalii