Adama
Agreena
AGRICOVER

URGENT la APIA! Ultima zi pentru subvențiile fermierilor, crescătorilor de animale: 30 SEPTEMBRIE!

Publicat: 28 septembrie 2022 - 11:59
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Săptămână de foc la APIA. Ultima zi din septembrie este esențială pentru plata subvențiilor pentru anul 2022 către fermieri, crescători de animale.

Fermierii, crescătorii de animale au termen până la data de 30 septembrie 2022 să-și semneze cererile unice de plată prin care solicită subvențiile agricole pentru sectorul vegetal și zootehnic pentru acest an. Cei care au depus cererea de plată pentru anul 2022 în format electronic trebuie să o semneze fizic până la sfârșitul lunii septembrie.

”Nicio cerere care nu este semnată nu va intra la plată", a avertizat șeful APIA, Adrian Pintea. Detalii aici: Avertisment șeful APIA: NU primesc subvențiile APIA anul acesta fermierii care nu îndeplinesc această condiție!

Plată ajutor excepțional vegetal și zootehnic

30 septembrie este și data până la care APIA trebuie să efectueze către fermieri plata ajutorului excepţional pentru sectorul zootehnic și pentru sectorul vegetal. Vezi aici sumele pe care trebuie să le încaseze fermierii. Șeful APIA: Plăți APIA virate pînă-n 30 septembrie 2022 în conturile fermierilor, crescătorilor animale!

Finalizare control teren

Tot până la 30 septembrie, APIA trebuie să încheie controlul pe teren pentru fermierii incluși în acest an în eșantionul de control. Urmează două săptămâni ca datele să fie introduse din rapoartele de control culese din teren în aplicația informatică a APIA, pentru ca, din 16 octombrie, fermierii care au depus cererea unică, inclusiv cei care au făcut obiectul controlului în în teren, să beneficieze de plata avansului din subvențiile pe 2022.

Fermierii vor primi în avans 70% din plățile directe vegetale și din sprijinul cuplat zootehnic și 85% din pățile de agromediu.

Potrivit șefului APIA, Adrian Pintea, la începutul lunii septembrie, peste 710.000 de fermieri erau deja pregătiți pentru a intra la plată și această cifră se actualizează zilnic.

 

Vizualizat: 3688 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Produs al companiei austriece Lindner, o afacere de familie care mizează pe o abordare mai degrabă exclusivistă decât pe producţia de masă (doar în jur de 1.800 de unităţi sunt produse anual, în funcţie de specificaţiile dorite de client), acest tractor înglobează o serie de inovaţii care îl fac extrem de atractiv.

Printre altele, dispune de o punte spate viratoare la un unghi de 20° (primul tractor standard de pe piaţă care este prevăzut cu un astfel de sistem), pentru o manevrabilitate sporită, şi are capacitatea de a lucra în pante extreme, cu o înclinaţie de până la 60%. Puntea faţă poate fi coborâtă sau ridicată pentru a se obţine o copiere precisă a terenului de către implementele utilizate. În plus, cu ajutorul tehnologiei TracLink, recunoaşterea implementelor se face în mod automat, fără intervenţia operatorului, iar debitele sistemelor hidraulice, turaţiile motorului şi ale prizei de forţă, precum şi modurile de conducere sunt setate automat.

Tractorul este comercializat în România de către Zetor (0357 440 500)

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii