Adama
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

VOTEAZĂ ROMÂNIA! Un proiect al GAL Napoca Porolissum, în finala Rural Inspiration Awards 2022!

Publicat: 27 septembrie 2022 - 06:28
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Un proiect implementat de Asociatia GAL Napoca Porolissum a fost selectat și a ajuns în finala europeană a proiectelor de succes derulate în mediul rural - Rural Inspiration Awards 2022. Votați online proiectul, până pe 4 octombrie!

Tema din acest an a Rural Inspiration Awards (RIA) este „Viitorul este tineretul”, inspirată de faptul că anul 2022 este Anul European al Tineretului, precum și de viziunea pe termen lung pentru zonele rurale și Pactul Rural elaborat de Comisia Europeană.

În finala RIA 2022 concurează 24 de proiecte, selectate din 111 de proiecte din 24 de țări UE, grupate pe patru categorii tematice: Green Futures, Digital Futures, Resilient Futures și Socially Inclusive & Innovative Futures. Juriul va selecta un câștigător la fiecare categorie tematică. În plus, un premiu de popularitate va fi acordat pe baza votului online din partea publicului.

CUM VOTAȚI
Intrați pe site-ul https://www.surveymonkey.com/r/NCFJQM2, derulați în josul paginii, selectați proiectul cu titlul ”Centre for social inclusion” și apăsați butonul DONE.

Votarea online este deschisă până marți, 4 octombrie 2022, la prânz.

proiect gal napoca_b

Ceremonia de premiere va avea loc pe 6 octombrie 2022, la Bruxelles, în deschiderea evenimentului de lansare a CAP Network - Rețeaua PAC. Un redactor Agroinfo va participa la eveniment.

DESPRE PROIECT
GAL Napoca Porolissum a înființat un centru de incluziune socială în satul Gilău din județul Cluj, obiectivul fiind să ofere tinerilor un spațiu de interacțiune și de participare la diverse activități și evenimente. Centrul a fost mobilat cu mese, scaune și echipamente moderne - laptopuri și table interactive.

Tot prin proiectul ”Centru de incluziune socială”, derulat în perioada 2019-2021, GAL a achiziționat un microbuz de 8+1 locuri, pentru a facilita accesul tinerilor la evenimentele organizate la Centru sau în orașele apropiate.

Vizualizat: 652 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Headerele OROS pentru recoltat porumb și floarea-soarelui

Headerele OROS pentru recoltat porumb și floarea-soarelui

Compania producătoare de headere OROS Linamar a venit cu artileria grea la INDAGRA 2022! În atenția vizitatorilor a fost headerul de recoltat porumb OROS Cornado pe 12 rânduri rabatabil cu tocător de tulpini pe fiecare secție și viteza de lucru de până la 15 km/h. Noutatea cu care s-au prezentat anul acesta la INDAGRA este hederul de floarea-soarelui SUNIN care are o distanță de 9 metri și recoltează independent de lățimea de semănat.

Soiul de grâu IRIS, producţie de peste 11 tone la hectar, cu genetica ITC Seeds! Cich: îngrășăminte chimice azotoase și fosforice produse la Năvodari! Cum se pastrează merele peste iarnă!

Bancul zilei

Întâmplare...

Întâmplare...
Un tip vine acasă de la serviciu şi observă cu stupoare că în gura dobermanului său era iepuraşul vecinilor. Detalii