Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

VINUL NOU în straie de Sărbătoare la Bucium SA Iaşi

Publicat: 22 noiembrie 2016 - 16:41
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

SĂRBĂTOAREA VINULUI NOU. Societatea viti-vinicolă Bucium SA Iaşi a consemnat, în data de 21 octombrie 2016, revenirea la tradiţia de a marca finalul campaniei de recoltare a strugurilor, prin evenimentul intitulat “Sărbătoarea vinului nou” - o întâlnire festivă la care au participat peste 150 de invitaţi.

Chiar în ultima zi de recoltare a strugurilor din plantaţia Cozmeşti şi de transport către Combinatul de Vinificaţie de la Bucium - Iaşi, compania a evidenţiat cele mai recente evaluări ale rezultatelor de producţie în anul viticol 2016, investiţiile realizate în plantaţie, în vinificaţie, precum şi pe linia îmbutelierii, a depozitării şi a distribuţiei vinurilor.

sarbatoarea-vinului-la-iasi_b

De asemenea, invitaţii au vizitat crama, vinoteca, muzeul, sala de degustare, magazinul de prezentare a vinurilor şi complexul de vinificaţie din Bucium. La final, într-un cadru câmpenesc şi în acorduri de muzică populară moldovenească, cei prezenţi au degustat vinurile şi rachiurile obţinute la SC Bucium SA.
Pe larg despre eveniment, în revista Ferma, ediţia 15-30 noiembrie 2016!

(Articol redactat de Petronela Cotea Mihai – Redactor Radio Iaşi)

Vizualizat: 990 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Brinkman - Let’s improve together

Brinkman - Let’s improve together

La sfârşitul lunii noiembrie 2019, compania Brinkman a organizat o întânire cu partenerii săi - fermeri şi distribuitori din România. Desfăşurat sub deviza "Let’s improve together!", evenimentul a fost un bun prilej pentru schimbul de cunoştinţe între fermieri, companie şi colaboratori. Participanţii au fost în principal cultivatori de tomate şi căpşune în sere, dealeri Brinkman şi consultanţi şi specialişti în domeniul horticol. Tema principală a seminarului a fost creşterea eficienţei şi a productivităţii, în condiţiile lipsei forţei de muncă.

 

Interviu cu Cristina György-Hângan, manager vânzări România şi Moldova - Brinkman Hungary Kft.

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019 FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Bancul zilei

Tipic feminin...

Tipic feminin...
Masculul balenă se învârte nervos în jurul balenei femelă: Detalii