Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Vino să dezbaţi Politica Agricola Comună la AGRIPLANTA 2012

Publicat: 30 mai 2012 - 15:29
Comenteaza   | Galerie   | Video   | Print | Trimite unui prieten

Aşa cum Târgul AGRARIA 2012 de la Cluj-Napoca a dovedit, prin efortul aceleiaşi companii organizatoare, DLG InterMarketing, că este cu adevărat un loc de dezbatere pentru specialişti, fermieri şi asociaţii ale crescătorilor de animale şi cultivatorilor ne aşteptăm ca şi la expoziţia în câmp AGRIPLANTA, de lângă Fundulea, să asistăm la dezbateri consistente, care să îi ajute pe fermieri.

AGRIPLANTA 2012 se desfăşoară între 7 şi 10 iunie, o perioadă în care fermierii îşi doresc să îşi exprime nevoile şi propunerile, în speranţa că - poate măcar în campania electorală - autorităţile romane şi cele europene îi vor înţelege mai bine. O astfel de ocazie este Forumul „Politica Agricola Comună în dezbatere", care va avea loc în cadrul expoziţiei, în data de 7 iunie, începând cu ora 13:00.
Vor participa experţi din domeniul agricol, fermieri din întreaga ţară, jurnalişti şi autorităţi. Aceştia vor discuta despre stadiul în care se afla dezbaterile publice privind Politica Agricola Comună şi aspectele în care aceasta ar trebui modificată ca să rezolve problemele întâmpinate de producătorii agricoli şi firmele de profil.


BIOCROP: „Cultura rapiţei - o experienţă românească”

Un alt eveniment dedicat fermierilor la AGRIPLANTA 2012 este seminarul "Cultura rapitei - o experienţă româneasca”, care va fi organizat de BIOCROP în data de 8 iunie, între orele 10.00-12.00.

BAYER: Lansarea produsului Yunta Quattro
De asemenea, fermierii sunt aşteptaţi să participe la seminarul "BAYER - Experţi în cereale. Lansarea produsului Yunta Quattro", care va fi organizat de BAYER în 9 iunie, orele 10.00-11.00

Program de colectare şi tombola „SCAPA”
În fiecare zi, la AGRIPLANTA, fermierii vor putea urmări demonstraţii de compactare a unor deşeuri şi vor afla detalii despre centrele, programul de colectare şi tombola "SCAPA" –

Sistemul de Colectare a Ambalajelor de Pesticide al AIPROM. Acest sistem funcţionează de 5 ani în sprijinul activităţii fermierilor şi în beneficiul mediului înconjurător. Sistemul este creat de AIPROM pentru colectarea, transportul şi valorificarea deşeurilor de ambalaje din plastic, hârtie şi metal provenite de la produsele pentru protecţia plantelor (PPP), importate sau produse în România de către companiile participante la sistem.

agriplanta5_b

Detalii şi invitaţie gratuită de vizitare găsiţi la www.agriplanta.ro

Vizualizat: 1485 | Video Video | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play Pregatiri AGRIPLANTA 2012

Pregatiri AGRIPLANTA 2012

10 aprilie 2012

Citeste si:

Peste 110 firme participă la AGRIPLANTA 2012

Peste 110 firme participă la AGRIPLANTA 2012

Doar o săptămână ne mai desparte de deschiderea expoziţiei în câmp AGRIPLANTA 2012, care va reuni peste 110 firme expozante din 7 ţări.

Loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole la AgriPlanta 2012

Loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole la AgriPlanta 2012

Fermierii, specialiştii şi studenţii de la facultăţile de profil, jurnaliştii şi autorităţile de resort vor putea vizita timp de 4 zile AGRIPLANTA - singura expoziţie din România care expune în câmp loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole.

Oferte atractive și multă acțiune la AGRIPLANTA 2012

Oferte atractive și multă acțiune la AGRIPLANTA 2012

Fermierii din România sunt din ce în ce mai bine informați despre ofertele de pe piața agricolă și tot mai exigenți cu târgurile de profil. A venit vremea să vedeți și în România mașinile și utilajele nu doar expuse, ci și în plină acțiune, pe o suprafață generoasă, alături de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole și standuri expoziționale ale producătorilor și distribuitorilor de utilaje și echipamente agricole, semințe, îngrășăminte, fertilizatori, ierbicide, silozuri, învățământ agricol etc, toate într-o singură expoziție în câmp: AGRIPLANTA.

AGRIPLANTA 2012 – o expoziție interactivă pentru fermieri

AGRIPLANTA 2012 – o expoziție interactivă pentru fermieri

Expoziţia în câmp AGRIPLANTA, organizată de compania româno-germană DLG InterMarketing, se va desfăşura în perioada 7 - 10 iunie 2012, în apropiere de localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

#tehnodiesel #masseyferguson #masseyferguson7360

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă.

Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare! Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW

Bancul zilei

În bar cu prietenele...

În bar cu prietenele...
Dragul meu, sunt în bar cu prietenele, termin ultimul pahar. Detalii