Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Primul Salon Naţional de Vinuri al României – VINTEST

Publicat: 04 iulie 2011 - 11:10
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În perioada 27-30 octombrie 2011, complexul Romaero din Bucuresti va fi gazda primului Salon Naţional de Vinuri al României – VINTEST.

„Societatea Vinvest SRL - cu o experienţă de 8 ani în organizarea, la Timişoara, a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST - a decis să facă un nou pas inainte în efortul continuu de a promova produsele de calitate, dintr-un domeniu de maxim interes economic şi pentru publicul larg.

VINTEST Bucureşti va constitui locul de TESTARE a vinurilor româneşti, de cunoaştere a societăţilor producătoare de utilaje, metode de vinificare şi de întreţinere a viei, dar şi a pachetelor de turism vitivinicol.Totodată, Salonul se va adresa publicului consumator, pentru a-i da posibilitatea ca, timp de patru zile, să descopere, să deguste şi să cunoască vinuri din toate regiunile vitivinicole din România”, se precizează în comunicatul transmis de organizatori.

VINTEST  - un “Certificat de calitate al vinului românesc”

Salonul VinTest este primul eveniment pur autohton dedicat sectorului vitivinicol şi se doreste a fi locul de testare a principalelor vinuri şi produse vitivinicole româneşti.

Vinvest 2009_b

De asemenea, el reprezintă locul potrivit pentru întâlnirea tuturor actorilor naţionali importanţi de pe piaţa vinurilor şi a serviciilor conexe, cu utilizatorii acestor produse, din domeniul HoReCa, turism, organizare de evenimente etc., cu posibilii investitori din domeniu şi, mai ales, cu publicul consumator.

Manifestarea este o completare a statutului de „premiant”, în condiţiile în care România ocupă un loc fruntaş în Europa, în producţia de vin. La noi, viticultura şi turismul românesc vor face front comun. Această coaliţie este susţinută de faptul că, odată cu lansarea turismului vitivinicol, din anul 2010 la Timişoara, acest segment s-a dezvoltat şi a fost de bun augur producătorilor de vin cu puncte de degustare”, au mai precizat organizatorii.

Vizualizat: 2098 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta

Pentru a vizualiza pagina dorita, trebuie sa intrati in acontul dumneavoastra!
Utilizator inregistrat

Sunt deja un utilizator inregistrat.

Utilizator nou

Sunt utilizator nou, inregistrez

Doar utilizatorii inregistrati pot vizualiza pagina.

Video

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Tomate cu toleranță la TSVW: Sandoline F1 și Ciciu F1 - Testimonial Florin Pop, Seleuș, Arad

Toleranța la virusul petelor de bronz (TSVW) este un criteriu foarte important pentru Florin Pop, legumicultor în Seleuș, județul Arad, atunci când alege hibrizii de tomate pe care îi cultivă. Legumicultorul este fidel hibrizilor Sandoline F1 și Ciciu F1 datorită gustului bun, vigorii plantelor și creșterii nedeterminate, un aspect care îi permite recoltarea eşalonată.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Găini străine

Găini străine
Un ardelean, la piaţă: Detalii