Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

S-a deschis Agromalim 2012

Publicat: 06 septembrie 2012 - 14:16
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2 3 4 5 6 7 8   | Print | Trimite unui prieten

Agromalim 2012 şi-a deschis porţile. Până duminică 9 septembrie, agricultorii din vestul ţării, şi nu numai, se vor întâlni la Expo Arad Internaţional.

La deschiderea evenimentului au participat Szigeti Janos - prim secretar în biroul comercial al Ambasadei Ungariei în România, Nicolae Băcanu - preşedinte CCIA Arad, Viorel Matei – preşedintele Federaţiei Naţionale a Producătorilor Agricoli din România (FNPAR), Claudiu Frânc – preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România (FCBR).

agromalim2012-utilaje_b

Peste 250 de companii şi producători din România, Ungaria, Germania, Italia, Croaţia, Polonia şi Danemarca îşi expun oferta bogată şi diversificată de produse şi servicii din domeniul agriculturii, industriei alimentare, energiei regenerabile şi alte domenii conexe.

agromalim2012-stand-ferma_b

25 expozanţi din Ungaria
Ungaria este foarte bine reprezentată, cu 25 de expozanţi care îşi prezintă produsele pe o suprafaţă de 450 metri pătraţi.
„La cea de-a XXIII – a ediţie a expoziţiei Agromalim, numărul expozanţilor maghiari este de 25, pe o suprafaţă de 450 de metri pătraţi. Ne bucură mult că prezenţa noastră este una crescândă. Pentru noi, expoziţia Agromalim este de o importanţă deosebită şi prin simplul fapt că în relaţiile bilaterale economice financiare ale Ungariei cu ţările învecinate, România este pe locul trei în ceea ce priveşte schimburile comerciale, cu preponderenţă cele cu produse agro-alimentare”, a spus Janos Szigeti prim secretar în biroul comercial al Ambasadei Ungariei în România.

agromalim2012-stand-de-taurine_b

Expoziţie de Animale
În cadrul Expoziţiei Naţionale de Animale care se va desfăşura pe toată perioada târgului vor fi expuse taurine, ovine şi caprine ale membrilor asociaţiilor de crescători, vor avea loc întâlniri ale crescătorilor, vor fi bonitate şi premiate cele mai frumoase exemplare, iar în ultima zi a târgului va fi decernat titlul de Miss Arad celui mai frumos exemplar de Bălţată românească şi se va alege Campioana la rasa Holstein Friză.

Vizitatorii vor avea parte de multe surprize, premii şi momente speciale. Ferma Media Grup organizează concursuri cu premii oferite de companiile expozante, dar şi o serie de Conferinţe de tipul Întrebări şi Răspunsuri, destinate fermierilor.

Vă aşteptăm la Agromalim!

agromalim2012-prin-targ_b

agromalim2012-deschidere_b

Vizualizat: 2486 | Video Video 1 2 3 4 5 6 7 8 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play Pregatiri AGROMALIM 2012

Pregatiri AGROMALIM 2012

13 iunie 2012
4.
Play Agromalim 2011 - prezentare generala

Agromalim 2011 - prezentare generala

22 septembrie 2011
5.
Play Tombola Agromalim 2011

Tombola Agromalim 2011

20 septembrie 2011
6.
Play Agromalim 2011 Deschidere

Agromalim 2011 Deschidere

16 septembrie 2011
8.
Play Avanpremiera Agromalim 2011

Avanpremiera Agromalim 2011

15 iulie 2011

Citeste si:

Ultimele pregătiri pentru ediţia cu numărul 23 a Târgului AGROMALIM

Ultimele pregătiri pentru ediţia cu numărul 23 a Târgului AGROMALIM

Pregătirile pentru cea de-a XXIII-a ediţie a Târgului AGROMALIM - târg internaţional de agricultură şi industrie alimentară - sunt pe ultima sută de metri. Evenimentul se deschide joi, 6 septembrie 2012, la Arad.

Participare record a firmelor străine la târgul AGROMALIM 2012

Participare record a firmelor străine la târgul AGROMALIM 2012

Cea de a 23-a ediţie a târgului AGROMALIM care se va desfăşura în perioada 6-9 septembrie la complexul Expo Arad Internaţional se va bucura de o participare record a firmelor străine, nu mai putin de 40 de expozanţi din totalul celor 250 fiind din străinătate.

Târgul Agromalim se deschide astăzi

Târgul Agromalim se deschide astăzi

După 22 de ani de experienţă şi tradiţie în organizarea evenimentelor agricole, Expo Arad Internaţional propune şi de această dată o ediţie specială pentru unul dintre cele mai însemnate evenimente în domeniul agriculturii din România.

Conferinţele Ferma la AGROMALIM

Conferinţele Ferma la AGROMALIM

Revista Ferma organizează, la târgul Agromalim din Arad, seria de conferinţe de tipul "întrebări şi răspunsuri", susţinute exclusiv de specialişti ai Ferma Media Grup, cei mai buni din domeniile lor de activitate, după aprecierile primite din partea cititorilor noştri.

Agromalim 2012 - târgul agricultorilor deştepţi

Agromalim 2012 - târgul agricultorilor deştepţi

După 22 de ani de tradiţie în organizarea târgului Agromalim, Expo Arad Internaţional propune în acest an o ediţie specială pentru unul dintre cele mai însemnate evenimente în domeniul agriculturii din România.

Expo Arad a început pregătirile pentru târgul agricultorilor deştepţi, AGROMALIM 2012

Expo Arad a început pregătirile pentru târgul agricultorilor deştepţi, AGROMALIM 2012

După 22 de ani de experienţă şi tradiţie în organizarea targului AGROMALIM, Expo Arad Internaţional propune şi de această dată o ediţie specială pentru unul dintre cele mai însemnate evenimente în domeniul agriculturii din România.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde

Principala problemă din acest an în cultura pepenilor verzi a fost antracnoza, o boală care atacă toate părțile aeriene ale plantei: frunze, fructe şi tulpini. Soluțiile Syngenta pentru controlul atracnozei sunt produse precum Cidely Top și Ortiva Top aplicate în alternanță.

În cultura pepenilor galbeni principala problema a fost mana. Fungicidul Revus are o acţiunea puternică şi persistentă şi asigură un bun nivel de combatere al manei.

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Prietenie

Prietenie
Doi scoţieni se întâlnesc pe stradă. Detalii