Adama
AGRICOVER

Program şi condiţii de acces la Agromalim 2021

Publicat: 31 august 2021 - 23:54
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Condiţii de acces pentru vizitatori la Agromalim, cel mai mare târg de agricultură din vestul ţării, care se desfăşoară în perioada 2 - 5 septembrie 2021, la Expo Arad. 

Accesul vizitatorilor la Agromalim se face pe baza biletului de intrare, la fel ca în anii trecuţi.

Expoziţia se desfăşoară cu respectarea normelor de siguranţă şi securitate impuse de către autorităţi, respectiv măsurarea temperaturii la intrarea în târg şi purtarea măştii de protecţie sanitară în spaţiul interior.

Pentru accesul în incinta expoziţiei NU ESTE NEVOIE de certificat de vaccinare sau de test PCR sau test rapid negativ de infectare cu noul coronavirus. În spaţiile interioare ale Expo Arad va fi OBLIGATORIE purtarea măştii de protecţie sanitară.

Program de vizitare a expoziţiei Agromalim:

Joi, 2 septembrie: între orele 11.00 - 18.00
Vineri, 3 septembrie şi sâmbătă, 4 septembrie: între orele 10.00 -18.00
Duminică, 5 septembrie: între orele 10.00 - 16.00

30 de firme din Ungaria, Germania, Olanda, Cehia, Bulgaria şi Ucraina vor expune la Agromalim 2021

Vizitorii vor găsi la Agromalim, şi în acest an, un număr mare de firme din străinătate care vor completa oferta de produse şi servicii din cadrul târgului.

În total, 180 de expozanţi vor fi prezenţi la ediţia din 2021 a târgului organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Expoziţia de animale – un punct de atracţie pentru vizitatori

Parteneriatul cu asociaţiile de crescători de animale face posibilă şi în acest an organizarea expoziţiei. Vor fi expuse taurine, ovine, caprine, cabaline, porumbei, păsări şi animale de blană, ponei.

În 2019, Agromalim a reunit, la Expo Arad, 250 de expozanţi din ţară şi din străinătate şi 16.500 de vizitatori.

Vezi şi: Programul complet al întâlnirilor de lucru şi al conferinţelor pentru fermieri la Agromalim 2021

Concurs de condus tractorul şi demonstraţii cu roboţi şi utilaje pentru ferme, la Agromalim 2021

Agroinfo şi Revista Ferma sunt perteneri media ai Agromalim 2021. Vă aşteptăm la cel mai mare târg de agricultură din vestul ţării!

agromalim-2021_b

Vizualizat: 3128 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Crisan Cornel
|
09. 02, 2021. Thursday 13:59
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11

Ionuț s-a născut în Vaideeni, județul Vâlcea, locul din care mulți oieri au plecat, pe drumul transhumanței și s-au stabilit în mai toate zonele țării. Chiar dacă ferma de ovine a familiei Cioranu este acum în județul Arad, poveștile copilăriei și amintirile îi sunt legate de această comună frumoasă din Oltenia de sub munte.

Își amintește de bunicul care era tăbăcar, de iernile cu zăpadă și săniușul de pe uliță, de verile cu arșiță când, cu mic, cu mare, mergeau toți la câmp să adune fânul pentru oi. Are și acum pătura din piei de oaie, făcută de bunul său și spune că nu există ceva care să țină mai bine de cald... așa că o ia cu el peste tot când pleacă la drum lung.

E pasionat de utilaje și, împreună cu fratele și tatăl său, Nicu Cioranu țin bine frâiele fermei de ovine populată cu Țurcane, Cap negru german și metișii dintre acestea, dar și un efectiv din rasa Assaf, specializată pe producția de lapte. Este Ionuț Cioranu, tânărul fermier care ne spune la #agroSTORY care sunt provocările și bucuriile pe care i le aduce viața de crescător de oi. Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 10 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Ionuț Cioranu la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, CIOBĂNIE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Soiul de grâu IRIS, producţie de peste 11 tone la hectar, cu genetica ITC Seeds! Cich: îngrășăminte chimice azotoase și fosforice produse la Năvodari! Cum se pastrează merele peste iarnă!

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii