KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Oferte atractive și multă acțiune la AGRIPLANTA 2012

Publicat: 14 mai 2012 - 13:23
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Fermierii din România sunt din ce în ce mai bine informați despre ofertele de pe piața agricolă și tot mai exigenți cu târgurile de profil. A venit vremea să vedeți și în România mașinile și utilajele nu doar expuse, ci și în plină acțiune, pe o suprafață generoasă, alături de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole și standuri expoziționale ale producătorilor și distribuitorilor de utilaje și echipamente agricole, semințe, îngrășăminte, fertilizatori, ierbicide, silozuri, învățământ agricol etc, toate într-o singură expoziție în câmp: AGRIPLANTA.

Fermierii pot discuta cu specialiștii la loturile demonstrative pentru principalele culturi agricole înființate la AGRIPLANTA 2012, informându-se despre genetică, protecţia şi nutriţia plantelor.

Ca și anul trecut, AGRIPLANTA va găzdui zilnic demonstraţii cu maşini agricole în lucru, însoțite de comentariile de specialitate ale dr.ing. Ovidiu Ranta, Şef Lucrări la USAMV Cluj-Napoca, specialist în mecanizarea agriculturii.

Tipurile de demonstraţii sunt chiar mai variate la această ediție:
•    ”Tehnici moderne pentru protecţia plantelor”: maşini de erbicidat testate în condiţii de câmp, pe ”Bumpy Road” (simulare teren accidentat)
•    ”Lucrările solului şi semănat”: prezentare în lucru de maşini agricole pentru tehnologii convenţionale, minim de lucrări şi semănat direct
•    NOU: “Mașini pentru administrarea îngrășămintelor chimice solide”
•    NOU: “Tractoare inteligente: GPS. Auto Tracking. Compatibilitate ISOBUS”

Cei mai iscusiţi fermieri cu vârsta peste 18 ani şi carnet de conducere categoriile B, C sau atestat de conducere a tractorului îşi vor putea dovedi abilităţile în zona ”TRACTOR şi TRACTORIST”. DLG InterMarketing, cu sprijinul unor firme expozante, va pune la dispoziția acestora tractoare moderne, pentru deplasări ce constau în: mers sinuos printre jaloane, oprire cu fața și cu spatele la punct fix, simularea cuplării și antrenării mașinilor agricole și menținerea echilibrului cu tractorul pe un dipozitiv de tip ’’balansoar”.

AGRIPLANTA-2-405_b

Dezbateri deschise la Forumul privind Politica Agricolă Comună, demonstraţii practice ”BIOMASA – ENERGIE pentru toţi”, dar și Tombola AGRIPLANTA 2012 cu premii numeroase sunt alte câteva puncte de interes la AGRIPLANTA.

Copiii vor învăţa jucându-se, la AgriKids, în concursuri de sădit, teste-fulger de cunoştinţe despre agricultură, ateliere de creaţie, dar şi distrându-se cu pictură pe faţă, dans etc.

Totodată, AGRIPLANTA încurajează participarea la Sistemul de Colectare a Ambalajelor de Pesticide al AIPROM ”SCAPA”. În expoziție, fermierii vor afla detalii despre centrele şi programul de colectare, despre tombola SCAPA (în derulare până în decembrie 2012) şi vor putea urmări demonstraţii de compactare a unor deşeuri.

AGRIPLANTA-3-107_b

Ediția a doua a expoziției AGRIPLANTA, organizată de compania româno-germană DLG InterMarketing, parte a Societății Germane pentru Agricultură – DLG e.V., va avea o durată de 4 zile. Expoziția se desfășoară între 7-10 iunie 2012, lângă Fundulea, județul Călărași (acces din autostrada A2 București – Constanța, ieșirea Fundulea spre sud, pe DJ402 spre Nana/Oltenița).

Intrarea în expoziție se face de joi până duminică, între orele 09.00-18.00, pe bază de invitaţie gratuită completată nominal, pe care fie o primiți prin poștă de la organizatori, fie o găsiți disponibilă la intrarea în expoziţie sau online pe site-ul www.agriplanta.ro .

Vizualizat: 2258 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

AGRITECHNICA reprogramată pentru martie 2022

AGRITECHNICA reprogramată pentru martie 2022

29 martie 2021 - 12:49

Datorită pandemiei Covid-19, Societatea Agricolă Germană (DLG) a anunţat reprogramarea târgul Agritechnica care ar fi trebuit să se desfăşoare în noiembrie 2021. Atât DLG, cât şi VDMA (Asociaţia constructorilor de maşini agricole) împreună cu comitetul consultativ al expozanților Agritechnica au ajuns la concluzia că în prezent există o incertitudine privind evoluţia viitoare a condiţiilor de securitate sanitară pentru planificarea expoziției în noiembrie anul actual. Noile date pentru Agritechnica sunt 27 februarie - 5 martie 2022.

Grupul SDF anulează participarea la evenimentele internaţionale din 2021

Grupul SDF anulează participarea la evenimentele internaţionale din 2021

25 martie 2021 - 12:04

Same Deutz-Fahr este al doilea mare nume din industria constructorilor de maşini agricole care a anunțat că nu va participa la niciun târg internaţional în Europa anul acesta, inclusiv EIMA (19-23 octombrie) în Italia și Agritechnica (14-20 noiembrie) în Germania.

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

05 februarie 2021 - 11:24

Conform tradiţiei, cel mai mare târg din lume pentru utilaje agricole, Agritechnica, urmează să aibă loc în perioada 14-20 noiembrie 2021. Organizatorul expoziției, DLG (Societatea Germană pentru Agricultură) așteaptă mai mult de 2.000 de expozanți în Hanovra, iar mulţi producători de maşini agricole şi-au anunţat deja participarea. În aceste condiţii, John Deere, unul dintre liderii mondiali în domeniu, tocmai a anunţat că nu va participa la următoarea ediție Agritechnica datorită pandemiei COVID.

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

08 septembrie 2020 - 09:21

Organizatorii SOMMET DE L'ELEVAGE au anunţat anularea celei de-a 29-a ediție a show-ului francez care urma să se desfășoare în zilele de 7, 8 și 9 octombrie 2020. Această decizie vine ca urmare a înrăutăţirii condiţiilor de sănătate publică datorate epidemiei COVID-29 şi, în consecinţă, a retragerii derogării convenite cu autorităţile locale din departamentul Puy-de-Dôme care ar fi permis organizatorilor spectacolului să nu respecte limita maximă de 5.000 de vizitatori / zi prezenți la o expoziție.

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

03 septembrie 2020 - 16:39

DECIZIE. Pandemia cauzată de virusul COVID-19 a determinat grupul John Deere să renunţe la participarea sa la orice eveniment expoziţional şi demonstraţii de utilaje din Europa şi statele CSI, până la 31 octombrie 2021.

ANULAREA EDIȚIEI 2020 A TÂRGULUI AGROMALIM!

ANULAREA EDIȚIEI 2020 A TÂRGULUI AGROMALIM!

14 august 2020 - 20:24

ANUNȚ! Organizatorii târgului internațional AGROMALIM, un eveniment de marcă și cu tradiție în agricultură, ne-au transmis astăzi, 14 august, un comunicat prin care anunță fermierii, participanții la acest târg că ediția 2020 AGROMALIM a fost anulată din cauza creșterii numărului infecțiilor cu coronavirus.

Expoziţia AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2020, REPROGRAMATĂ din cauza COVID-19!

Expoziţia AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2020, REPROGRAMATĂ din cauza COVID-19!

06 aprilie 2020 - 19:35

DECIZIE PANDEMIE COVID-19. DLG InterMarketing, organizatorul celor mai mari expoziţii agricole în câmp din România, anunţă reprogramarea expoziţiei AgriPlanta-RomAgrotec 2020, din cauza măsurilor de prevenţie împotriva răspândirii coronavirusului COVID-19. 

AGRARIA 2020: Ediţia 26 a expoziţiei SE REPROGRAMEAZĂ pentru o dată ulterioară

AGRARIA 2020: Ediţia 26 a expoziţiei SE REPROGRAMEAZĂ pentru o dată ulterioară

08 martie 2020 - 16:11

Covid-19: Declaraţie a DLG InterMarketing privind reprogramarea expoziţiei AGRARIA 2020

Fii TU următorul FERMIER DE COPERTĂ!

Fii TU următorul FERMIER DE COPERTĂ!

27 octombrie 2019 - 10:33

Revista FERMA şi FARM TECH ROMÂNIA - importatorul încărcătoarelor frontale multifuncţionale Schäffer dau startul unui nou CONCURS menit să descopere următorul FERMIER DE PE COPERTA revistei FERMA! 
Totul se desfăşoară la INDAGRA - Romexpo Bucureşti, între 30 octombrie şi 3 noiembrie 2019.

Se apropie AGRO OLTENIA – ediţia a III-a

Se apropie AGRO OLTENIA – ediţia a III-a

08 octombrie 2019 - 15:45

Un eveniment de referinţă pentru agricultura din Oltenia va avea loc în perioada 11-13 octombrie 2019, la Centrul Multifuncţional din  Craiova. Se deschide cea de a III-a ediţie a târgului regional de agricultură AGRO OLTENIA, eveniment organizat de firma PS Multiservices, în parteneriat cu Primăria Craiova.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

Ce păţeşte un hoţ...

Ce păţeşte un hoţ...
Un hoţ intră într-o casă şi începe să fure. Detalii