KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole la AgriPlanta 2012

Publicat: 28 mai 2012 - 22:06
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Fermierii, specialiştii şi studenţii de la facultăţile de profil, jurnaliştii şi autorităţile de resort vor putea vizita timp de 4 zile AGRIPLANTA - singura expoziţie din România care expune în câmp loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole.

La eveniment vor expune numeroase companii producătoare şi/sau distribuitoare de utilaje şi echipamente agricole, sămânţă, îngrăşăminte, fertilizatori, produse pentru protecţia plantelor, silozuri, furnizori de finanţare pentru agricultură etc.

AGRIPLANTA aplică un concept expoziţional creat de Societatea Germană pentru Agricultură (DLG e.V.), asociaţie profesională înfiinţată în 1885 care reuneşte peste 23.000 de fermieri și specialiști în agricultură și industria alimentară şi care dezvoltă cu succes această formulă de mulţi ani în diferite ţări.

Pregatiri pentru Agriplanta_b


Discuţiile cu experţii la loturile demonstrative pentru principalele culturi agricole vor da ocazia fermierilor să cunoască noile evoluţii în genetică, scheme de ultimă generaţie pentru protecţia şi nutriţia plantelor
Expoziţia în câmp AGRIPLANTA, organizată de compania româno-germană DLG InterMarketing, se va desfăşura în perioada 7 - 10 iunie 2012, în apropiere de localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi.

Vizualizat: 1478 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

Ce păţeşte un hoţ...

Ce păţeşte un hoţ...
Un hoţ intră într-o casă şi începe să fure. Detalii