Adama
Agreena
AGRICOVER

Licitație de tauri și show măcelăresc la Zilele Aberdeen Angus în România 2024

Publicat: 17 iunie 2024 - 00:01
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Ediția a III-a a evenimentului "Zilele Aberdeen Angus în România" se desfășoară în perioada 21-22 iunie 2024, în județul Mureș. Vezi programul evenimentului, pe zile.

Asociaţia Aberndeen Angus, organizatorul evenimentului devenit deja o tradiție și prilej de întâlnire pentru toți crescătorii de taurine Aberdeen Angus din România, a anunțat că evenimentul are loc în perioada 21-22 iunie 2024 conform următorului program:

ZIUA 1 - VINERI, 21 IUNIE 2024
Adresa: Ferma de colectare Aberdeen Anguslocalitatea Fântânele, str. Bordoșiu, nr. 2, județul Mureș. (GPS- Ferma de colectare Aberdeen Angus)
-Ora 10:00 – Adunarea Generală a Asociației Aberdeen Angus România (destinată doar membrilor asociației)
- Prezentări tehnologii inovatoare și sustenabile în zootehnie
- Licitație taurine Aberdeen Angus

ZIUA 2 - SÂMBĂTĂ, 22 IUNIE 2023
Adresa: Black Angus Farm - localitatea Măgherani, nr. 470A, județul Mureș.
-show demonstrativ măcelăresc, tranșare carcase Aberdeen Angus
-show demonstrativ gastronomic, carne de vită Aberdeen Angus

Asociaţia Aberndeen Angus precizează că evenimentul nu se adresează doar membrilor asociației, așa că așteaptă fermierii crescători de taurine de carne în număr cât mai mare.

Vizualizat: 474 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Rasa de vaci Aberdeen Angus, avantaje și dezavantaje!

Rasa de vaci Aberdeen Angus, avantaje și dezavantaje!

Ce avantaje prezintă rasa de bovine Aberdeen Angus și ce dezavantaje?

Asociația Angus SRL: Prima fermă de colectare a taurinelor rasa Aberdeen Angus destinate îngrășării și reproducției

Asociația Angus SRL: Prima fermă de colectare a taurinelor rasa Aberdeen Angus destinate îngrășării și reproducției

Asociația Aberdeen Angus România are un nou departament care are drept obiectiv activitatea comercială prin colectarea taurinelor de îngrășare și de reproducție din rasa Aberdeen Angus și metis cu rasa Aberdeen Angus de la toți membrii asociației, anunță Asociația Aberdeen Angus România.

Toate detaliile despre taurii Angus care vor fi licitaţi vineri, 8 aprilie!

Toate detaliile despre taurii Angus care vor fi licitaţi vineri, 8 aprilie!

14 tauri din rasa Aberdeen Angus vor fi scoşi la licitaţia care va avea loc vineri, 8 aprilie, în ferma din satul Cibu, comuna Fântânele, judeţul Mureş. Preţurile pornesc de la 3.000-3.500 euro.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Produs al companiei austriece Lindner, o afacere de familie care mizează pe o abordare mai degrabă exclusivistă decât pe producţia de masă (doar în jur de 1.800 de unităţi sunt produse anual, în funcţie de specificaţiile dorite de client), acest tractor înglobează o serie de inovaţii care îl fac extrem de atractiv.

Printre altele, dispune de o punte spate viratoare la un unghi de 20° (primul tractor standard de pe piaţă care este prevăzut cu un astfel de sistem), pentru o manevrabilitate sporită, şi are capacitatea de a lucra în pante extreme, cu o înclinaţie de până la 60%. Puntea faţă poate fi coborâtă sau ridicată pentru a se obţine o copiere precisă a terenului de către implementele utilizate. În plus, cu ajutorul tehnologiei TracLink, recunoaşterea implementelor se face în mod automat, fără intervenţia operatorului, iar debitele sistemelor hidraulice, turaţiile motorului şi ale prizei de forţă, precum şi modurile de conducere sunt setate automat.

Tractorul este comercializat în România de către Zetor (0357 440 500)

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Ultimul cuvânt în casă

Ultimul cuvânt în casă
Doi prieteni stăteau de vorbă, la o bere: Detalii