Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Tradiţie şi inovaţie la cea de-a IV-a ediţie a RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

Publicat: 16 noiembrie 2011 - 14:46
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Sala Palatului din Bucureşti a găzduit şi în acest an, în perioada 09-11 noiembrie 2011, cel mai mare târg de energii regenerabile şi eficienţă energetică din construcţii şi renovări - RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE.

Evenimentul a creat un bun prilej pentru vizitatorii de specialitate şi nu numai, de a cunoaşte nouţăţile cu privire la domeniul energiilor regenerabile.

Târgul a reprezentat în acelaşi timp şi cel mai mare punct de întâlnire din acest domeniu din România şi Europa de sud-est.
„Cei 4000 de vizitatori de specialitate demonstrează interesul nemaipomenit faţă de energiile regenerabile în România. 120 de expozanţi din 15 ţări europene s-au bucurat de trei zile pline de succes şi contacte noi care vor duce atât la dezvoltări de piaţă la nivel naţional cât şi la afaceri fructuoase” , declară Avena Gall-Tamas, manager general REECO RO EXPOZIŢII S.R.L., cu privire la târgul RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE 2011.

Printre tematicile evenimentului s-au regăsit energia eoliană, energia solară, hidroenergia, bioenergia, construcţii eficiente energetic şi renovare, cogenerare şi casa pasivă.
Parcurile Solar şi Eolian au reprezentat o parte separată a târgului, unde 56 de expozanţi din aceste domenii au putut fi găsiţi mai uşor de către vizitatorii de specialitate.

Un punct important şi de interes atât pentru vizitatori cât şi pentru expozanţi au fost cele 2 workshop-uri, forumul montatorilor de turbine eoliene şi forumul expozanţilor, în cadrul cărora companiile şi-au prezentat serviciile şi produsele, iar vizitatorii au participat la acestea în mod gratuit.

Pentru a da continuitate acestui eveniment, grupul REECO va organiza în primăvară cea de-a IV-a ediţie ENREG ENERGIA REGENERABILĂ ®, 25-27 aprilie 2012 ce va avea loc la Arad, urmând ca în noiembrie 2012 să revină cu cea de-a V-a ediţie RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE.

Vizualizat: 1643 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii