Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Tradiţie şi inovaţie la cea de-a IV-a ediţie a RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

Publicat: 16 noiembrie 2011 - 14:46
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Sala Palatului din Bucureşti a găzduit şi în acest an, în perioada 09-11 noiembrie 2011, cel mai mare târg de energii regenerabile şi eficienţă energetică din construcţii şi renovări - RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE.

Evenimentul a creat un bun prilej pentru vizitatorii de specialitate şi nu numai, de a cunoaşte nouţăţile cu privire la domeniul energiilor regenerabile.

Târgul a reprezentat în acelaşi timp şi cel mai mare punct de întâlnire din acest domeniu din România şi Europa de sud-est.
„Cei 4000 de vizitatori de specialitate demonstrează interesul nemaipomenit faţă de energiile regenerabile în România. 120 de expozanţi din 15 ţări europene s-au bucurat de trei zile pline de succes şi contacte noi care vor duce atât la dezvoltări de piaţă la nivel naţional cât şi la afaceri fructuoase” , declară Avena Gall-Tamas, manager general REECO RO EXPOZIŢII S.R.L., cu privire la târgul RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE 2011.

Printre tematicile evenimentului s-au regăsit energia eoliană, energia solară, hidroenergia, bioenergia, construcţii eficiente energetic şi renovare, cogenerare şi casa pasivă.
Parcurile Solar şi Eolian au reprezentat o parte separată a târgului, unde 56 de expozanţi din aceste domenii au putut fi găsiţi mai uşor de către vizitatorii de specialitate.

Un punct important şi de interes atât pentru vizitatori cât şi pentru expozanţi au fost cele 2 workshop-uri, forumul montatorilor de turbine eoliene şi forumul expozanţilor, în cadrul cărora companiile şi-au prezentat serviciile şi produsele, iar vizitatorii au participat la acestea în mod gratuit.

Pentru a da continuitate acestui eveniment, grupul REECO va organiza în primăvară cea de-a IV-a ediţie ENREG ENERGIA REGENERABILĂ ®, 25-27 aprilie 2012 ce va avea loc la Arad, urmând ca în noiembrie 2012 să revină cu cea de-a V-a ediţie RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE.

Vizualizat: 1695 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
agroinfo_ro_banner_pagina_articol_728x90 otp

Citeste si:

Preţul „energiei verzi” este suportat de noi, profitul... merge în alte ţări

Preţul „energiei verzi” este suportat de noi, profitul... merge în alte ţări

Schema de sprijin pentru investitorii în sectorul energiilor regenerabile din România este, probabil, cea mai generoasă din Europa, potrivit spuselor autorităţilor.

Izvoarele, prima localitate care utilizează în totalitate becuri economice

Izvoarele, prima localitate care utilizează în totalitate becuri economice

Enel România înlocuieşte 7.500 de becuri cu incandescenţă din gospodăriile comunei Izvoarele cu unele eficiente energetic, lansând o campanie pentru încurajarea consumului raţional de energie, cu impact asupra a mii de locuinţe din România.

Inscrieti-va la Conferintele RoEnergy direct de pe www.agroinfo.ro

Inscrieti-va la Conferintele RoEnergy direct de pe www.agroinfo.ro

In perioada 23-25 noiembrie 2011, la Sala Expozitionala Politehnica Timisoara,(strada Ripensia colt cu Aleea Studentilor, la etajul Restaurantului Studentesc Politehnica din Complexul Studentesc) va avea loc a doua editie a targului international de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii, RoEnergy South-East Europe 2011, in organizarea R.E.S. Group.

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE revine în perioada 09-11.11.2011, la Bucureşti

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE revine în perioada 09-11.11.2011, la Bucureşti

Cel mai mare târg din domeniul energiei regenerabile şi eficienţei energetice din România, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE revine.

Energie: CE prezintă noi standarde de siguranţă la operaţiunile petroliere şi gaziere offshore

Energie: CE prezintă noi standarde de siguranţă la operaţiunile petroliere şi gaziere offshore

Comisia Europeană a propus recent o nouă lege care va garanta că producţia offshore de petrol şi gaze din Europa va respecta cele mai ridicate standarde de siguranţă, sănătate şi mediu peste tot în UE.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR

Singura companie privată din România care investeşte în genetică pentru crearea de soiuri şi hibrizi autohtoni, Agrosel, trece printr-un proces de rebranding, iar la INDAGRA a apărut cu noul nume - HEKTAR, care va defini de acum înainte gama de produse profesionale.

Reporter: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

După spovedanie

După spovedanie
După ce termină spovedania, preotul îi spune în şoaptă unei tinere: Detalii