Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

RoEnergy București 2012: Companiile străine, atrase de certificatele verzi din România

Cosmin TRIF
Publicat: 14 februarie 2012 - 10:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
ET Solar Industry Limited- Diamond Sponsor RoEnergy 2012

Analiștii susțin că actualul context economic este favorabil continuării investițiilor în energiile regenerabile din România. Conform unor semnale, în 2012 este posibil ca injecțiile de capital în obiective RES din partea unor companii occidentale,  să fie mai mari decât în 2011, în special datorită aplicării sistemului de subvenții prin acordarea de certificate verzi, conform Legii numărul 220 din 2008.

În plus, mai există un argument important în sprijinul afirmației de mai sus: necesitatea aplicării tehnologiilor de creștere a eficienței energetice a clădirilor, cerință solicitată inclusiv de forurile UE.

Astfel, considerăm că Târgul de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică în Construcții, RoEnergy South-East Europe București 2012, organizat de R.E.S. Group, la Palatul Național al Copiilor, în 20-22 iunie 2012, reprezintă cadrul ideal de întâlnire pentru toți jucătorii implicați în RES. Deja companii și organizații de profil din țară și străinătate și-au manifestat interesul de participa la Târg, semn că România continuă să fie atractivă pentru companiile RES europene și nu numai.

De ce sa alegeţi RoEnergy ?
Doriți să întâlniți parteneri de afaceri din străinătate ori din România? La precedentele târguri RoEnergy, au deținut standuri companii din Italia, Spania, Finlanda, Olanda, Austria, Cehia, Ungaria.
Doriți să stați de vorbă cu dezvoltatori de proiecte RES ? RoEnergy este locul unde cererea se întâlnește cu oferta. Doriți să întâlniți persoane de decizie din administrație ?

Târgul RoEnergy București 2012 este susținut de către Ministerul Mediului și Pădurilor, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Dezvoltării și Turismului, Centrul Român pentru Promovarea Comerțului și Investițiilor Străine (CRPCIS).

ET Solar Industry Limited, interesată de România

Cu filiale în Europa (Germania, Italia, Franța), America de Nord ( California)  și Asia Pacific ( China, Corea, Israel)  multinaționala ET Solar Industry Limited este interesată de potențialul solar/ fotovoltaic al României, dovadă că deja și-a asigurat participarea  la RoEnergy. Astfel, la Târgul RoEnergy South-East Europe, Bucharest 2012, ET Solar Industry Limited este Diamond Sponsor.
   
Promovați-vă produsele la Conferințele RoEnergy !

Dacă reprezentați o companie, un centru de cercetare ori o organizație similară și doriți să promovați o inovație în domeniu, puteți face acest lucru în cadrul Conferințelor RoEnergy.

În paralel cu Expoziția, Conferințele RoEnergy vor aborda temele: Energia solară, Eficiența energetică, Energia eoliană (20.06.2012), Microhidroenergia ( 21.06.2012),  Bioenergia (biomasa, biocombustibili, biogaz ), Managementul energiei și resursele regenerabile (22.06.2012).

Conferințele sunt organizate în parteneriat cu Asociația Patronală Surse Noi de Energie (SunE), Institutul Național Român pentru Studiul Amenajării și Folosirii Surselor Noi de Energie (IRE), Asociația Română pentru Microhidroenergie ( ARmHE) Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, Verbund, ASRO.

Organizațiile care doresc să prezinte lucrări în cadrul Conferințelor RoEnergy ori care doresc să -și rezerve stand la Expoziție, pot contacta organizatorii, RES Group: la press@roenergy.eu, info@roenergy.eu
 
Mai multe detalii despre eveniment pe www.roenergy.eu

Vizualizat: 3839 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
agroinfo_ro_banner_pagina_articol_728x90 otp

Alte articole in aceasta categorie

Rapiţa rămâne cea mai profitabilă cultură?

Rapiţa rămâne cea mai profitabilă cultură?

03 aprilie 2020 - 17:57

După ce au atins un maxim în luna ianuarie (420 euro/tonă), cel mai mare din iulie 2014, prețurile actuale pentru rapiță au scăzut la un nivel minim de 363,25 euro/tonă Euronext cu livrare în mai şi 366,0 euro/tonă, cu livrare în august. Piaţa internaţională se confruntă cu o intensificarea a incertitudinii privind prețul rapiţei. Scăderea prețului petrolului brut, în paralel cu o scădere a prețurilor biocombustibilului pe bază de rapiță produs în EU reprezintă o ameninţare şi pentru preţul rapiţei. Prețurile pentru rapiță vor depinde în mod considerabil de cererea venită din partea statelor UE care, la rândul său, va fi determinată de prețurile din lanțul „petrol-biodiesel-rapiță”.

Producția SUA de biocombustibil va creşte „încet” până în 2050

Producția SUA de biocombustibil va creşte „încet” până în 2050

30 martie 2020 - 16:43

EIA (Energy Information Administration), agenţia Departmentului pentru energie care aministrează informațile energetice ale SUA se așteaptă ca producția de biocombustibili să crească în continuare, dar într-un ritm relativ lent, în perioada 2020-2050, în conformitate cu actualele perspective energetice. Producția de etanol, care reprezintă mai mult de 90% din totalul biocombustibilului consumat, este de o importanță vitală pentru agricultura din SUA, deoarece pentru producţia aceastuia se utilizează mai mult de o treime (34,5%) din producția totală de porumb a Statelor Unite.

Autobuze alimentate cu ulei de gătit folosit

Autobuze alimentate cu ulei de gătit folosit

21 ianuarie 2020 - 15:34

Compania de transport public din Lisabona - Carris şi-a unit forţele cu sectorul privat într-un proiect care vizează stimularea mobilităţii durabile prin utilizarea sută la sută a uleiurilor de gătit uzate.

Mai este GRÂUL ce a fost?

Mai este GRÂUL ce a fost?

20 martie 2018 - 22:43

În ultima vreme am văzut zeci de mii de hectare de grâu şi orz de culoare galben. Care o fi cauza? Vedem rapiţă de culoare violaceu, suferindă. Care o fi cauza? Aceleaşi întrebări an de an… Mulţi fermieri dau vina ba pe lipsa de azot, ba pe lipsa fosforului, ba pe vreme…

Cultura din acest an vă dă bătăi de cap? TerraCalco® vă scoate din încurcătură!

Cultura din acest an vă dă bătăi de cap? TerraCalco® vă scoate din încurcătură!

18 februarie 2018 - 11:25

Ştim cu toţii că a încerca să ai succes fără să munceşti este ca şi când ai încerca să recoltezi fără să plantezi nimic. Iar pentru a avea recolta dorită trebuie facem la timp toate lucrările solului, luna martie fiind propice pentru începerea lor. 

INDEPENDENŢA ENERGETICĂ a casei tale COSTĂ doar 5.000 de EURO!

INDEPENDENŢA ENERGETICĂ a casei tale COSTĂ doar 5.000 de EURO!

16 iunie 2017 - 09:50

Astăzi, cu 5 000 de euro, o familie îşi poate produce singură curent electric pe acoperişul casei ori în curte.

RoEnergy Bucureşti 2017 se apropie!

RoEnergy Bucureşti 2017 se apropie!

13 iunie 2017 - 11:48

Singurul Târg din România care te învaţă gratuit cum poţi deveni independent energetic se desfăşoară în perioada 21 - 23 iunie 2017. 

Specialiştii în pomicultură se reunesc la USAMV Bucureşti. FERMA TRANSMITE LIVE

Specialiştii în pomicultură se reunesc la USAMV Bucureşti. FERMA TRANSMITE LIVE

29 noiembrie 2016 - 02:15

7 decembrie. Experţii în pomicultură: compania NaanDanJain Irrigation, în parteneriat cu USAMV, ICDP Maracineni şi Reeve Asset Management se reunesc la începutul lunii decembrie pentru a discuta despre pomicultură de precizie şi managementul inteligent al exploataţiilor pomicole, soluţiile inovatoare şi noile tehnologii ca surse de creşterea a principalilor indicatori de performanţă, productivitate şi profitabilitate.

ENERGIE VERDE pentru FERMA TA!

ENERGIE VERDE pentru FERMA TA!

20 noiembrie 2016 - 00:33

Folosirea energiilor alternative ca mijloc inovativ de dezvoltare sustenabilă reprezintă un scop asumat pentru multe state din vestul Europei, unde sunt alocate sume importante pentru susţinerea şi dezvoltarea acestui sector.

Jumătate de milion de euro pe an din producţia de biogaz

Jumătate de milion de euro pe an din producţia de biogaz

21 octombrie 2016 - 10:47

Nu este o utopie, ci un calcul matematic cât se poate de realist pe care fraţii Zifceak, administratorii grupului Maxagro, l-au avut în vedere atunci când au decis să investească în construcţia unei centrale de biogaz.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!