Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

RoEnergy București 2012: Companiile străine, atrase de certificatele verzi din România

Cosmin TRIF
Publicat: 14 februarie 2012 - 10:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
ET Solar Industry Limited- Diamond Sponsor RoEnergy 2012

Analiștii susțin că actualul context economic este favorabil continuării investițiilor în energiile regenerabile din România. Conform unor semnale, în 2012 este posibil ca injecțiile de capital în obiective RES din partea unor companii occidentale,  să fie mai mari decât în 2011, în special datorită aplicării sistemului de subvenții prin acordarea de certificate verzi, conform Legii numărul 220 din 2008.

În plus, mai există un argument important în sprijinul afirmației de mai sus: necesitatea aplicării tehnologiilor de creștere a eficienței energetice a clădirilor, cerință solicitată inclusiv de forurile UE.

Astfel, considerăm că Târgul de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică în Construcții, RoEnergy South-East Europe București 2012, organizat de R.E.S. Group, la Palatul Național al Copiilor, în 20-22 iunie 2012, reprezintă cadrul ideal de întâlnire pentru toți jucătorii implicați în RES. Deja companii și organizații de profil din țară și străinătate și-au manifestat interesul de participa la Târg, semn că România continuă să fie atractivă pentru companiile RES europene și nu numai.

De ce sa alegeţi RoEnergy ?
Doriți să întâlniți parteneri de afaceri din străinătate ori din România? La precedentele târguri RoEnergy, au deținut standuri companii din Italia, Spania, Finlanda, Olanda, Austria, Cehia, Ungaria.
Doriți să stați de vorbă cu dezvoltatori de proiecte RES ? RoEnergy este locul unde cererea se întâlnește cu oferta. Doriți să întâlniți persoane de decizie din administrație ?

Târgul RoEnergy București 2012 este susținut de către Ministerul Mediului și Pădurilor, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Dezvoltării și Turismului, Centrul Român pentru Promovarea Comerțului și Investițiilor Străine (CRPCIS).

ET Solar Industry Limited, interesată de România

Cu filiale în Europa (Germania, Italia, Franța), America de Nord ( California)  și Asia Pacific ( China, Corea, Israel)  multinaționala ET Solar Industry Limited este interesată de potențialul solar/ fotovoltaic al României, dovadă că deja și-a asigurat participarea  la RoEnergy. Astfel, la Târgul RoEnergy South-East Europe, Bucharest 2012, ET Solar Industry Limited este Diamond Sponsor.
   
Promovați-vă produsele la Conferințele RoEnergy !

Dacă reprezentați o companie, un centru de cercetare ori o organizație similară și doriți să promovați o inovație în domeniu, puteți face acest lucru în cadrul Conferințelor RoEnergy.

În paralel cu Expoziția, Conferințele RoEnergy vor aborda temele: Energia solară, Eficiența energetică, Energia eoliană (20.06.2012), Microhidroenergia ( 21.06.2012),  Bioenergia (biomasa, biocombustibili, biogaz ), Managementul energiei și resursele regenerabile (22.06.2012).

Conferințele sunt organizate în parteneriat cu Asociația Patronală Surse Noi de Energie (SunE), Institutul Național Român pentru Studiul Amenajării și Folosirii Surselor Noi de Energie (IRE), Asociația Română pentru Microhidroenergie ( ARmHE) Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, Verbund, ASRO.

Organizațiile care doresc să prezinte lucrări în cadrul Conferințelor RoEnergy ori care doresc să -și rezerve stand la Expoziție, pot contacta organizatorii, RES Group: la press@roenergy.eu, info@roenergy.eu
 
Mai multe detalii despre eveniment pe www.roenergy.eu

Vizualizat: 3790 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vest Tract la Agromalim 2019

Vest Tract la Agromalim 2019

Vest Tract a expus la Agromalim toată gama de tractoare McCormick, de la 35CP până la 310CP. Alături de acestea, au mai fost expuse maşini Krone pentru pregătirea şi condiţionarea furajelor vezi, brand pentru care Vest Tract este importator exclusiv în zona sa de activitate şi utilajele pentru pregătirea solului Maschio Gaspardo şi semănători Tume.
Interviu cu Sergiu Cristea, director vânzări Vest Tract.

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Vaderstad la Agromalim 2019 SAM la Agromalim 2019 A inceput INDAGRA!

Bancul zilei

Lista e necesară

Lista e necesară
O zi la cumpărături se încheie întotdeauna cu: Detalii