Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Primele Highlights la ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® 25-27.04.2012

Publicat: 21 februarie 2012 - 11:29
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cea de-a IV-a ediţie a târgului de energie regenerabilă şi eficienţă energetică ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® vă aşteaptă între 25-27 aprilie 2012, la Expo Arad Internaţional cu inovaţii de la companii naţionale şi internaţionale.

Târgul reuneşte şi în acest an, experţi şi persoane cheie din domeniu şi dezvoltă interesul comun pe care îl au România, Serbia şi Ungaria pentru energiile regenerabile şi eficienţa energetică. Programul evenimentului include târgul, forumuri, workshopuri şi conferinţe.

În România, interesul pentru energii regenerabile este tot mai mare, iar acest aspect este dovedit de faptul că 46% din spaţiul expoziţional al târgului este deja vândut. Printre expozanţii deja înscrişi la târg se numără atât companii naţionale cât şi internaţionale din şase ţări.

Companii de prestigiu vin la ENREG 2012
Vor fi prezenţi la târg expozanţi precum Gamesa Electric BU, care va prezenta invertoare pentru panouri fotovoltaice; Aros Solar Technology, care realizează sisteme de monitorizare şi invertoare pentru parcuri solare de la dimensiuni mici la dimensiuni mari; B-Team Consult, care va aduce în atenţia vizitatorilor echipamente de cogenerare şi trigenerare, precum şi turbine pe abur şi Producţie Energie Verde -PEV, acesta fiind furnizor de instalaţii fotovoltaice, centrale de biogaz, centrale de biomasă şi microhidrocentrale. Printre expozanţi se află şi compania REFUsol GmbH, producător conducător pe piaţa mondială renumit pentru superioritatea sa tehnică şi eficientă de 98,2% în ceea ce priveşte energia fotovoltaică.

Din 2009 ENREG ENERGIA REGENERABILA® a devenit cel mai mare târg internaţional pentru energie regenerabilă şi eficienţă energetică în construcţii şi renovări din euro regiunea Dunăre-Criş-Mureş-Tisa.
Târgul internaţional vă aşteaptă şi anul acesta cu tematici precum: energia solară, biomasa, hidroenergia, energia din lemn, pompe de căldură, energie geotermală şi eficienţă energetică în construcţii şi renovare.

Energia solară  - în stand separat
În centrul atenţiei se află energia solară, de aceea o atracţie pentru participanţii la ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® va fi Parcul Solar, o zonă distinctă în cadrul târgului, unde mai mulţi expozanţi din acest domeniu vor putea fi găsiţi mai uşor de către vizitatorii de specialitate.

Târgul se bucură de susţinerea Ministerului Mediului şi Pădurilor şi al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, iar până în prezent este sponsorizat de două companii importante din Italia, din domeniul energiei solare. Este vorba despre companiile Aros Solar Technology şi PEV.

Mai multe conferinţe şi forumuri de însoţire cu subiecte de energie regenerabilă şi eficieţă energetică vor avea loc în paralel cu târgul, unde autorităţi publice, asociaţii, oameni de ştiinţă şi companii vor prezenta tendinţe, rezultate din cercetări, tehnologii şi inovaţii din domeniul lor.

Pentru mai multe informaţii despre ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, puteţi vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

Vizualizat: 2493 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii

MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii

După doi ani de zile în care s-au informat şi au încercat mai multe modele de tractoare, Ciprian şi Denisa Nedin Gruia, tineri fermieri din Pesac, judeţul Timiş, şi-au cumpărat, în 2019, de la firma Tehnodiesel, un tractor Massey Ferguson 7722, cu motor AGCO Sisu de 220 CP şi transmisie Dyna 6. Ciprian Nedin Gruia spune că şi-a dorit un tractor robust, cu care să poată lucra în orice condiţii, iar tractorul Massey Ferguson este perfect pentru el.

Interviu cu: Ciprian Nedin Gruia şi Denisa Nedin Gruia, fermieri, judeţul Timiş
Reporter: Violeta Mat

Operator video şi montaj: Claudiu Borobei

Brinkman - Let’s improve together Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi struţi...

Doi struţi...
Doi struţi la o discuţie. Detalii