Adama
Agreena
AGRICOVER

Companii din Europa, SUA şi Asia şi-au asigurat participarea la RoEnergy Bucureşti 2013

Publicat: 30 ianuarie 2013 - 14:06
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

RoEnergy Bucureşti 2013, ediţia a III-a, târgul României pentru Energii Regenerabile, organizat de R.E.S. Group, continuă seria înscrierilor pentru evenimentul care va avea loc la ROMAERO, Băneasa, Bucureşti în 5-7 iunie 2013.

Pentru acest târg, care se anunţă a fi cel mai important eveniment RES din ţara noastră, organizatorii aşteaptă, pe o suprafaţă de circa 3.000 metri pătraţi, peste 90 de expozanţi, din domeniile solar fotovoltaic, bioenergie, cogenerare, eficienţă energetică, microhidroenergie şi energie eoliană.

Cum va fi 2013?
Conform Consiliului Investitorilor Străini, în următorii trei ani, energiile regenerabile din România vor absorbi cinci miliarde de euro. Analiştii afirmă că, în 2013, investiţiile vor continua, companiile de profil fiind încurajate în primul rând de succesul reportat de către firmele care au inaugurat primele proiecte. Un alt argument se referă la subvenţiile acordate de statul român, dar şi datorită costurilor reduse cu forţa de muncă.

Cine vine la RoEnergy?
Pe lângă companii de profil, provenind din Europa (Germania, Franţa, Italia, etc) SUA şi Asia, la RoEnergy vor fi prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor publice, asociaţii profesionale, cercetători, persoane cheie din industria RES. În cadrul manifestărilor - conferinţe, mese rotunde, work-shop-uri, etc. vor fi dezbătute probleme esenţiale din acest sector economic. Vor susţine prezentări persoane cheie, de la manageri de companii la oficiali autohtoni şi cercetători.
Pentru înscrieri şi rezervări accesaţi site-ul oficial al evenimentului.

Vizualizat: 2306 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Producția germană de bioetanol crește

Producția germană de bioetanol crește

30 martie 2023 - 09:43

În ciuda prețurilor volatile la energie și la materiile prime, producătorii germani de bioetanol au crescut ușor producția (+2,0%) anul trecut, la peste 715.000 de tone (2021: 701.000 de tone), se arată în raportul Asociației Germane a Industriei Bioetanolului (BDBe). De asemenea, consumul de bioetanol sustenabil certificat şi în special vânzările de combustibil Super E10 au crescut abrupt, se subliniază în raportul BDBe.

Digestia anaerobă în Franţa

Digestia anaerobă în Franţa

30 noiembrie 2022 - 19:26

Franţa deţine peste 1.400 de instalaţii de digestie anaerobă, sectorul agricol reprezentând 47% din totalul acestor staţii de producţie a biogazului.

Cargill și BDI anunță deschiderea unei fabrici de biodiesel

Cargill și BDI anunță deschiderea unei fabrici de biodiesel

01 iulie 2022 - 14:41

Uzina în valoare de 150 de milioane de dolari reprezintă prima investiţie de amploare a Cargill în sectorul biodieselului şi permite producerea anual a cca. 115.000 de tone de biodiesel. Construită de către BDI-BioEnergy International GmbH, fabrica din Ghent (Belgia) transformă uleiurile uzate și deşeurile în biodiesel.

Mii de turbine eoliene afectate de un atac cibernetic!

Mii de turbine eoliene afectate de un atac cibernetic!

03 martie 2022 - 10:21

Deşi am putea spune că nu este războiul nostru, criza din Ucraina începe să ne afecteze şi pe noi, ceilalţi europeni. De trei zile, circa 6.000 de turbine eoliene de pe continent sunt ţinta unui puternic atac cibernetic.

Legea cerută de un român Comisiei Europene privind vânzarea de lemn! RĂSPUNSUL Comisiei!

Legea cerută de un român Comisiei Europene privind vânzarea de lemn! RĂSPUNSUL Comisiei!

06 ianuarie 2022 - 10:38

PETIȚIE ADMISĂ! Cetățeanul român Cosmin Florian Ignatiuc a transmis Parlamentului European o petiție prin care cere adoptarea unei legislații europene care să îi oblige pe producătorii și pe vânzătorii de produse din lemn să eticheteze sursa lemnului și să se înscrie într-o bază de date la nivel european.

UE - consumul de biocombustibili scade până în 2031

UE - consumul de biocombustibili scade până în 2031

14 decembrie 2021 - 14:27

Consumul de biocombustibili în Uniunea Europeană va scădea până în 2031, pe măsură ce transportul rutier va utiliza mai puţin combustibilul fosil iar importurile de ulei de palmier vor scădea vertiginos ca urmare a reglementărilor mai stricte în materie de mediu, anunță Comisia Europeană. În raportul privind perspectivele agricole 2021-2031, Comisia a estimat că utilizarea de biodiesel în UE va scădea cu 24%, ajungând la 14,3 miliarde de litri în 2031, după un vârf de 18,9 miliarde de litri în 2023.

Apa pentru agricultură, o problemă pe care România n-o mai poate amâna!

Apa pentru agricultură, o problemă pe care România n-o mai poate amâna!

01 iulie 2021 - 23:21

Clubul Fermierilor Români propune elaborarea și aplicarea unei strategii naționale de gestiune integrată a apei pentru agricultură.

Germania - Vânzările record de BIODISEL în 2020

Germania - Vânzările record de BIODISEL în 2020

12 martie 2021 - 11:17

Aproape 2,8 milioane de tone de biocombustibili au fost încorporate în amestecurile de motorină comercializate în Germania, în 2020, cel mai înalt nivel de la introducerea cotelor în 2007. Informațiile au fost furnizate de Union zur Förderung von Oel- und Proteinpflanzen (UFOP) e.V. (Uniunea pentru promovarea plantelor oleaginoase și proteice) şi provin din statisticile publicate de Oficiul federal pentru afaceri economice și controlul exporturilor (BAFA), Germania.

VENIȚI LA CASELE VOASTRE ȘI ASIGURAȚI-VĂ BUCĂȚICA DE PĂMÂNT PENTRU CĂ VA TREBUI SĂ VĂ HRĂNIȚI SINGURI!

VENIȚI LA CASELE VOASTRE ȘI ASIGURAȚI-VĂ BUCĂȚICA DE PĂMÂNT PENTRU CĂ VA TREBUI SĂ VĂ HRĂNIȚI SINGURI!

02 noiembrie 2020 - 17:51

VIN VREMURI GRELE! Inventatorul român Iuliean Horneț, recunoscut și premiat internațional, creatorul centralelor termice pe peleți, care-i poartă numele, roagă românii plecați în străinătate să se întoarcă acasă pentru că vin vremuri grele și vor trebui să-și asigure bucățica de pământ din care să se hrănească. Inventatorul român a prezentat astăzi un plan de relansare a economiei naționale, conceput de rețeaua de profesioniști ai Alianței pentru Unirea Românilor.

TRACTORUL New Holland HIBRID - mai puţine emisii de dioxid de carbon

TRACTORUL New Holland HIBRID - mai puţine emisii de dioxid de carbon

07 octombrie 2020 - 11:54

Prezentat oficial în cadrul unui eveniment transmis live şi cunoscut oficial sub denumirea de H2 Dual Power, tractorul New Holland T5.140 AutoCommand foloseşte un amestec de hidrogen și motorină (combustibil dual) şi emite cu cel puţin 40% mai puţin dioxid de carbon. Acest tractor hibrid este rodul colaborării dintre contractorul Jos Scholman din Nieuwegein (Olanda) şi New Holland Agriculture şi este dotat cu un motor diesel FPT care respectă standardul Stage V, relatează Mechaman.nl.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Ferma socială care ajută tinerele din orfelinate să se integreze în societate // Curtea Culorilor

Ferma socială care ajută tinerele din orfelinate să se integreze în societate // Curtea Culorilor

O comunitate primitoare şi o întreprindere socială de inserţie a femeilor! Aceasta este, pe scurt, „Curtea Culorilor”, un proiect de suflet pe care Adriana Formenti l-a implementat în localitatea Sârbova din judeţul Timiş, unde tinere provenite din medii defavorizate au şansa la integrare socială, precum şi posibilitatea de a-şi câştiga existenţa cu ajutorul unui mic business din domeniul producţiei de lactate.

În prezent, alături de ea se află patru fete şi un băiețel. Împreună, acestea lucrează pământul, cresc păsări de curte şi se ocupă de procesarea laptelui în microferma de lângă Timișoara în care au investit toate resursele de care dispun. Fără experienţă în agricultură, Adriana a învăţat totul pe parcurs. Informaţiile şi le-a luat direct de la sursă, în sensul că s-a inspirat de la producători din Italia, care sunt renumiţi pentru calitatea şi diversitatea brânzeturilor.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Blonda la volan

Blonda la volan
Un polițist oprește o blondă pentru viteză: Detalii