Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

GALERIE FOTO. Cum a fost la AgriPlanta Vest 2015?

Publicat: 30 august 2015 - 19:47
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

A doua ediţie a expoziţiei în câmp AgriPlanta Vest, organizată de DLG InterMarketing la Carani, în judeţul Timiş, a reunit, în perioada 27 - 30 august 2015, circa 70 de expozanţi şi peste 2.800 de vizitatori.

Un vânzător de utilaje prezent la AgriPlanta Vest 2015, de origine neamţ, spunea, în ultima zi de târg, cu umor involuntar, că primele două zile de la AgriPlanta au semănat cu primele zile de la Agritechinca (târgul de maşini agricole de la Hanovra), dedicate specialiştilor în domeniu: au fost puţini cei care au trecut pragul expoziţiei, dar cu aproape toţi cei care s-au oprit la stand a avut discuţii concrete.

 FERMA-AGRIPLANTA-VEST-2015_b

AGRIPLANTA-VEST-2015_b

AGRIPLANTA-VEST-2015-2_b

AGRIPLANTA-VEST-2015-3_b

AGRIPLANTA-VEST-2015-4_b

MASCHI-AGRIPLANTA-VEST-2015_b

 

MASCHIO-AGRIPLANTA-VEST-2_b

AGRISORG-LA-AGRIPLANTA-VEST_b 

CARTI-AGRICOLE-AGRIPLANTA_b

Cărţi agricole din toate domeniile de interes, la standul Revistei Ferma de la AgriPlanta Vest 2015

 

AgriPlanta Vest este singurul loc din vestul ţării unde fermierii pot vedea în lucru maşini agricole ale mai multor producători. Anul acesta au fost prezentate în lucru opt utilaje pentru prelucrarea solului: plugul dezmiriştitor Ovlac MINI NF cu 5 trupiţe reversibil purtat de la AgriAlianţa, combinatorul de 5,9 m şi o maşină pentru prăşit pe 6 rânduri de la firma Busa (Ungaria), semănătoarea directă Corona de 6 m cu bara Perfecta pentru cereale , cultivatorul Dracula de 4 m şi cultivatorul Terremoto de 3 m, de la Maschio Gaspardo. Fermierul Cristian Rista a prezentat în lucru un Horsch Terrano 3,5 FX, iar Silozul din Carani, jud. Timiş, prestator de servicii, a demonstrat cum lucrează combinatorul Case Ecolo Tiger 875, de 5,9 m.

DEMO-AGRIPLANTA-VEST_b

PARADA-GIGANTILOR-AGRIPLANT_b

DEMO-AGRIPLANTA-VEST-2_b

OVIDIU-RANTA-AGRIPLANTA-VES_b

Ovidiu Ranta, de la USAMV Cluj, a comentat demonstraţiile zilnice cu utilaje agricole

Tot la AgriPlanta Vest 2015, firma Güttler a prezentat în lucru utilajul Green Master pentru întreținerea și îngrijirea pajiștilor permanente.

DEMO-PAJISTI-GUTTLER-AGRIPL_b

Zona de zootehnie a reunit doar câteva bovine şi mai multe ovine, din rase autohtone şi metişi cu rase de carne din import, precum şi berbeci rasă pură din rase de carne.

OVINE-SUFFOLK-AGRIPLANTA-VE_b

 TIMLACTAGRO-AGRIPLANTA VEST_b

La standul Fundaţiei Revistei Ferma am continuat să strângem semnături de susţinere a petiţiei „Camerele agricole: putere de decizie pentru fermieri!".

 petitie-ferma-agriplanta-ve_b

Ca un organizator serios de expoziţii agricole, Corina Mareş, sufletul DLG InterMarketing, promite că va ţine cont de părerile tuturor expozanţilor şi va îmbunătăţi tot ce trebuie pentru ediţia de anul viitor.

CORINA-MARES--AGROINFO_b

 Corina Mareş, DLG InterMarketing, intervievată de Agroinfo, la AgriPlanta Vest 2015

 

Vizualizat: 1906 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019 Cel mai rapid tractor din lume! #JCB

Bancul zilei

Adevăr crunt...

Adevăr crunt...
Undeva în casă există un loc ascuns, unde cheile, telecomanda şi ciorapii pleacă să-şi dea ultima suflare! Detalii