Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

GALERIE FOTO. Cum a fost la AgriPlanta Vest 2015?

Publicat: 30 august 2015 - 19:47
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

A doua ediţie a expoziţiei în câmp AgriPlanta Vest, organizată de DLG InterMarketing la Carani, în judeţul Timiş, a reunit, în perioada 27 - 30 august 2015, circa 70 de expozanţi şi peste 2.800 de vizitatori.

Un vânzător de utilaje prezent la AgriPlanta Vest 2015, de origine neamţ, spunea, în ultima zi de târg, cu umor involuntar, că primele două zile de la AgriPlanta au semănat cu primele zile de la Agritechinca (târgul de maşini agricole de la Hanovra), dedicate specialiştilor în domeniu: au fost puţini cei care au trecut pragul expoziţiei, dar cu aproape toţi cei care s-au oprit la stand a avut discuţii concrete.

 FERMA-AGRIPLANTA-VEST-2015_b

AGRIPLANTA-VEST-2015_b

AGRIPLANTA-VEST-2015-2_b

AGRIPLANTA-VEST-2015-3_b

AGRIPLANTA-VEST-2015-4_b

MASCHI-AGRIPLANTA-VEST-2015_b

 

MASCHIO-AGRIPLANTA-VEST-2_b

AGRISORG-LA-AGRIPLANTA-VEST_b 

CARTI-AGRICOLE-AGRIPLANTA_b

Cărţi agricole din toate domeniile de interes, la standul Revistei Ferma de la AgriPlanta Vest 2015

 

AgriPlanta Vest este singurul loc din vestul ţării unde fermierii pot vedea în lucru maşini agricole ale mai multor producători. Anul acesta au fost prezentate în lucru opt utilaje pentru prelucrarea solului: plugul dezmiriştitor Ovlac MINI NF cu 5 trupiţe reversibil purtat de la AgriAlianţa, combinatorul de 5,9 m şi o maşină pentru prăşit pe 6 rânduri de la firma Busa (Ungaria), semănătoarea directă Corona de 6 m cu bara Perfecta pentru cereale , cultivatorul Dracula de 4 m şi cultivatorul Terremoto de 3 m, de la Maschio Gaspardo. Fermierul Cristian Rista a prezentat în lucru un Horsch Terrano 3,5 FX, iar Silozul din Carani, jud. Timiş, prestator de servicii, a demonstrat cum lucrează combinatorul Case Ecolo Tiger 875, de 5,9 m.

DEMO-AGRIPLANTA-VEST_b

PARADA-GIGANTILOR-AGRIPLANT_b

DEMO-AGRIPLANTA-VEST-2_b

OVIDIU-RANTA-AGRIPLANTA-VES_b

Ovidiu Ranta, de la USAMV Cluj, a comentat demonstraţiile zilnice cu utilaje agricole

Tot la AgriPlanta Vest 2015, firma Güttler a prezentat în lucru utilajul Green Master pentru întreținerea și îngrijirea pajiștilor permanente.

DEMO-PAJISTI-GUTTLER-AGRIPL_b

Zona de zootehnie a reunit doar câteva bovine şi mai multe ovine, din rase autohtone şi metişi cu rase de carne din import, precum şi berbeci rasă pură din rase de carne.

OVINE-SUFFOLK-AGRIPLANTA-VE_b

 TIMLACTAGRO-AGRIPLANTA VEST_b

La standul Fundaţiei Revistei Ferma am continuat să strângem semnături de susţinere a petiţiei „Camerele agricole: putere de decizie pentru fermieri!".

 petitie-ferma-agriplanta-ve_b

Ca un organizator serios de expoziţii agricole, Corina Mareş, sufletul DLG InterMarketing, promite că va ţine cont de părerile tuturor expozanţilor şi va îmbunătăţi tot ce trebuie pentru ediţia de anul viitor.

CORINA-MARES--AGROINFO_b

 Corina Mareş, DLG InterMarketing, intervievată de Agroinfo, la AgriPlanta Vest 2015

 

Vizualizat: 2106 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

AGRITECHNICA reprogramată pentru martie 2022

AGRITECHNICA reprogramată pentru martie 2022

29 martie 2021 - 12:49

Datorită pandemiei Covid-19, Societatea Agricolă Germană (DLG) a anunţat reprogramarea târgul Agritechnica care ar fi trebuit să se desfăşoare în noiembrie 2021. Atât DLG, cât şi VDMA (Asociaţia constructorilor de maşini agricole) împreună cu comitetul consultativ al expozanților Agritechnica au ajuns la concluzia că în prezent există o incertitudine privind evoluţia viitoare a condiţiilor de securitate sanitară pentru planificarea expoziției în noiembrie anul actual. Noile date pentru Agritechnica sunt 27 februarie - 5 martie 2022.

Grupul SDF anulează participarea la evenimentele internaţionale din 2021

Grupul SDF anulează participarea la evenimentele internaţionale din 2021

25 martie 2021 - 12:04

Same Deutz-Fahr este al doilea mare nume din industria constructorilor de maşini agricole care a anunțat că nu va participa la niciun târg internaţional în Europa anul acesta, inclusiv EIMA (19-23 octombrie) în Italia și Agritechnica (14-20 noiembrie) în Germania.

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

05 februarie 2021 - 11:24

Conform tradiţiei, cel mai mare târg din lume pentru utilaje agricole, Agritechnica, urmează să aibă loc în perioada 14-20 noiembrie 2021. Organizatorul expoziției, DLG (Societatea Germană pentru Agricultură) așteaptă mai mult de 2.000 de expozanți în Hanovra, iar mulţi producători de maşini agricole şi-au anunţat deja participarea. În aceste condiţii, John Deere, unul dintre liderii mondiali în domeniu, tocmai a anunţat că nu va participa la următoarea ediție Agritechnica datorită pandemiei COVID.

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

08 septembrie 2020 - 09:21

Organizatorii SOMMET DE L'ELEVAGE au anunţat anularea celei de-a 29-a ediție a show-ului francez care urma să se desfășoare în zilele de 7, 8 și 9 octombrie 2020. Această decizie vine ca urmare a înrăutăţirii condiţiilor de sănătate publică datorate epidemiei COVID-29 şi, în consecinţă, a retragerii derogării convenite cu autorităţile locale din departamentul Puy-de-Dôme care ar fi permis organizatorilor spectacolului să nu respecte limita maximă de 5.000 de vizitatori / zi prezenți la o expoziție.

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

03 septembrie 2020 - 16:39

DECIZIE. Pandemia cauzată de virusul COVID-19 a determinat grupul John Deere să renunţe la participarea sa la orice eveniment expoziţional şi demonstraţii de utilaje din Europa şi statele CSI, până la 31 octombrie 2021.

ANULAREA EDIȚIEI 2020 A TÂRGULUI AGROMALIM!

ANULAREA EDIȚIEI 2020 A TÂRGULUI AGROMALIM!

14 august 2020 - 20:24

ANUNȚ! Organizatorii târgului internațional AGROMALIM, un eveniment de marcă și cu tradiție în agricultură, ne-au transmis astăzi, 14 august, un comunicat prin care anunță fermierii, participanții la acest târg că ediția 2020 AGROMALIM a fost anulată din cauza creșterii numărului infecțiilor cu coronavirus.

Expoziţia AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2020, REPROGRAMATĂ din cauza COVID-19!

Expoziţia AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2020, REPROGRAMATĂ din cauza COVID-19!

06 aprilie 2020 - 19:35

DECIZIE PANDEMIE COVID-19. DLG InterMarketing, organizatorul celor mai mari expoziţii agricole în câmp din România, anunţă reprogramarea expoziţiei AgriPlanta-RomAgrotec 2020, din cauza măsurilor de prevenţie împotriva răspândirii coronavirusului COVID-19. 

AGRARIA 2020: Ediţia 26 a expoziţiei SE REPROGRAMEAZĂ pentru o dată ulterioară

AGRARIA 2020: Ediţia 26 a expoziţiei SE REPROGRAMEAZĂ pentru o dată ulterioară

08 martie 2020 - 16:11

Covid-19: Declaraţie a DLG InterMarketing privind reprogramarea expoziţiei AGRARIA 2020

Fii TU următorul FERMIER DE COPERTĂ!

Fii TU următorul FERMIER DE COPERTĂ!

27 octombrie 2019 - 10:33

Revista FERMA şi FARM TECH ROMÂNIA - importatorul încărcătoarelor frontale multifuncţionale Schäffer dau startul unui nou CONCURS menit să descopere următorul FERMIER DE PE COPERTA revistei FERMA! 
Totul se desfăşoară la INDAGRA - Romexpo Bucureşti, între 30 octombrie şi 3 noiembrie 2019.

Se apropie AGRO OLTENIA – ediţia a III-a

Se apropie AGRO OLTENIA – ediţia a III-a

08 octombrie 2019 - 15:45

Un eveniment de referinţă pentru agricultura din Oltenia va avea loc în perioada 11-13 octombrie 2019, la Centrul Multifuncţional din  Craiova. Se deschide cea de a III-a ediţie a târgului regional de agricultură AGRO OLTENIA, eveniment organizat de firma PS Multiservices, în parteneriat cu Primăria Craiova.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură Ionel Ivasiuc poate produce singur 80.000 de răsaduri pe zi

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii