În perioada 24-27 mai a acestui an, la complexul expoziţional din Verona va avea loc ediţia cu numărul 25 a Expoziţiei Internaţionale de tehnologii şi produse destinate procesării, distribuţiei şi conservării cărnii - EUROCARNE, organizată de Ipack-Ima Spa în parteneriat cu Veronafiere.
Deschiderea evenimentului va fi marcată de o conferinţă ce va avea loc joi, 24 mai începând cu orele 10:30, la Sala Salieri, PalaExpo Veronafiere, la intrarea în Verona, Italia.
Conferinţa va fi susţinută de: Ettore Riello, preşedinte, Veronafiere, Giovanni Mantovani, General Manager, Veronafiere, Emilia Arosio, preşedinte Eurocarne 2012 şi preşedinte Assofoodtec, Guido Corbella – CEO, Ipack-Ima spa, Paolo Pizzocaro director al expoziţiei Eurocarne 2012 şi Jacopo Mattei – SDA Bocconi Professor, care va prezenta un studio realizat de Food-Tech Lab pe industria cărnii.
EUROCARNE este una dintre cele mai importante expoziţii din lume, promovând inovaţiile tehnologice ale industriei. Peste trei sute de expozanţi, 30% veniţi din exteriorul Italiei, îşi vor prezenta produsele şi serviciile în halele Veronafiere, pe o suprafaţă egală cu cea ocupată în anul precedent.