FMC-pus direct
KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Au început înscrierile pentru ediţia din 2012 a Târgului pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM!

Publicat: 22 noiembrie 2011 - 10:15
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM 2012 se va desfăşura în perioada 27 - 30 septembrie 2012, la Centrul Expoziţional Iaşi şi este organizat sub patronajul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”.

AGRALIM este cel mai reprezentativ eveniment din Moldova, ce completează alături de evenimentele din Cluj - Napoca, Arad şi Bucureşti harta evenimentelor expoziţionale reprezentative pentru agricultură şi industria agro-alimentară din România.

În ediţia din  2011, Târgul AGRALIM a reunit pe o suprafaţă de 3500 mp, 90 de companii expozante şi 5000 de vizitatori (dintre care 33,54% activează în domeniul agricol şi industria alimentară).

Pentru 2012, organizatorii îşi propun următoarele:

- O suită de 6 evenimente organizate în aceeaşi locaţie (AGRO FARMA - Târg pentru Agricultură, Maşini şi Utilaje Agricole, AGRO ALIMENTA - Târg pentru Industria Alimentară şi Ambalaje, AGRO ZOO - Târg de Animale şi Păsări de Rasă, Forumul Agricol Iaşi 2012, Sărbătoarea Recoltei, Târgul de Joburi din Industria Alimentară),

- Un program complex de manifestări conexe organizate pe parcursul celor 4 zile expoziţionale (demonstraţii de maşini şi utilaje agricole, concursuri de specialitate pentru animale şi păsări de rasă, seri tematice dedicate expozanţilor, fermierilor şi antreprenorilor din industria alimentară şi ambalaje).

- Un spaţiu de expunere mult mai generos, oferit de Centrul Expoziţional Iaşi (8300 mp suprafaţă de expunere exterioară, din care 1700 mp suprafaţă betonată, 3000 mp teren arabil pentru demonstraţii, 2500 mp suprafaţă de expunere pentru animale şi păsări de rasă, 2400 mp suprafaţă de expunere interioară).

agralim-iasi_b

În 2012, prin campanii de promovare directă realizate de ABplus Events în colaborare cu partenerii media, Direcţiile Agricole, Agenţiile pentru Plăti şi Intervenţie în Agricultură, Camerele Agricole din fiecare judeţ din zonă, vom comunica şi vom promova companiile expozante, în rândul celor: 3760 de unităţi agricole cu personalitate juridică înregistrate în zona Moldovei, care deţin aproximativ 34% din totalul terenurilor agricole exploatate în regiune (675 mii ha), peste 1200 ferme de animale din zonă, peste 1100 procesatori de cărnuri, lactate, panificaţie, peşte, băuturi şi condimente din zonă, peste 940 de distribuitori şi retaileri de produse alimentare din Nord Estul ţării.

Pentru informaţii detaliate despre eveniment accesaţi: www.expoagralim.ro.

Vizualizat: 1912 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

GoodWine: 120 de vinuri lansate în premieră pe piaţa românească

GoodWine: 120 de vinuri lansate în premieră pe piaţa românească

În cadrul Târgului Internaţional de Vinuri - GoodWine, organizat în perioada 18 - 20 noiembrie la Bucureşti, au fost lansate în premieră pe piaţa românească 120 de vinuri.

Tradiţie şi inovaţie la cea de-a IV-a ediţie a RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

Tradiţie şi inovaţie la cea de-a IV-a ediţie a RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

Sala Palatului din Bucureşti a găzduit şi în acest an, în perioada 09-11 noiembrie 2011, cel mai mare târg de energii regenerabile şi eficienţă energetică din construcţii şi renovări - RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE.

INDAGRA 2011 a atras peste 48 000 de vizitatori

INDAGRA 2011 a atras peste 48 000 de vizitatori

Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei - INDAGRA 2011, organizat de Romexpo în perioada 19 - 23 octombrie, a strâns un număr de 48.150 de persoane, atât specialişti în domeniu cât şi public larg.

Deschiderea târgului AGRALIM, la Iaşi

Deschiderea târgului AGRALIM, la Iaşi

Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM, vă aşteaptă până duminică,  2 octombrie 2011, la Centrul Expozitional Providenta din Iaşi.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Ioan Hlavai, exploatează în jur de o sută de hectare iar în 2019 a reuşit să câştige un proiect de finanţare cu fonduri europene în valoare de 74.500 euro, pentru achiziţia de utilaje. Îşi luase atunci un tractor Zetor Forterra CL 140, împreună cu o tocătoare pentru defrişări. „Până la urmă, am comparat mai multe modele de tractoare cu acelaşi număr de cai putere iar concluzia a fost că cea mai bună soluţie pentru mine este acest Zetor. M-a interesat nu doar preţul de achiziţie, ci şi cât m-ar costa întreţinerea tractorului. Serviciile after-sales sunt foarte importante”, îmi spunea fermierul.

Tractorul autonom AgXeed de 156 CP în lucru la Cereals 2021! Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței Povestea porumbului de Cărpiniş

Bancul zilei

Trei amici

Trei amici
Trei amici, evident români, erau într-o barcă şi dădeau la peşte când deodată un înger vindecător apare lânga ei. Detalii