Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

AGROMALIM, cel mai important EVENIMENT AGRICOL din VESTUL României

Publicat: 11 iulie 2018 - 23:54
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Cu o experienţă şi tradiţie de 28 de ani în organizarea evenimentelor agricole, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad propune şi în acest an o ediţie specială pentru unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul agriculturii din România: a 29-a ediţie a târgului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim.

Perioada: 13-16 septembrie, Expo Arad

Parteneri:
- USAMVB Regele Mihai I al României din Timișoara
- Asociația Crescătorilor de Vaci „Bălţată Românească” Tip Simmental  
- Asociația Aberdeen Angus România
- Asociația Crescătorilor de Ovine ,,PĂSTORUL CRIȘANA” Arad
- Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine ,,MIORIȚA” Chișineu Criș
- Asociația Crescătorilor de Animale Arad
- Oficiul Județean de Zootehnie Arad

Cu sprijinul:
- Agenția Națională Pentru Zootehnie “Prof Dr. G. K. Constantinescu”
- Romexpo SA București
- Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Bovinelor Arad
- Combinatul Agroindustrial Curtici

Partener comunicare: REVISTA FERMA

Macheta Agromalim 2018_b

90% din suprafața EXPO Arad, rezervată cu 3 luni înainte de deschiderea Agromalim 2018
Spațiile pe care le oferă complexul internațional EXPO Arad vor fi ocupate în totalitate. Peste 280 dintre cei mai importanți jucători în domeniul agricol din România, Ungaria, Germania, Austria, Italia, Grecia, Cehia și Bulgaria își vor expune produsele pe o suprafață de 3.500 mp interior și 33.000 mp exterior.
Categorii de produse expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

“Adoptă un tânăr fermier” un nou proiect în cadrul expoziției de animale de rasă, Excelența în Zootehnie, Agromalim 2018
Reușita parteneriatului inițiat la Agromalim 2017 cu Asociația Crescătorilor de Vaci „Bălţată Românească” Tip Simmental (A.C.V.B.R.Sim), asociație conducătoare de Registru Genealogic pentru rasele Bălțată Românescă și Montbeliarde și cu Asociația Aberdeen Angus România acreditată pentru conducerea Registrului Genealogic la rasa Aberdeen Angus, a făcut ca zona de expunere de taurine și prezentările din ring să fie puncte de maxim interes pentru vizitatori și expozanți.

Modul activ și inovativ prin care se implică în activitatea de zi cu zi a fermierilor și oportunitatea pe care târgul Agromalim o oferă, au făcut ca cele două asociații să propună un nou proiect (detalii pe www.baltataromaneasca.ro și www.aberdeenangus.ro) prin care să sprijine crescătorii de Balțată Românească și Angus și să atragă tinerii spre această activitate. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a acceptat cu mare bucurie propunerea de a fi partener în cadrul acestui proiect inițiat de cele 2 asociații. Premiile  tentante au făcut ca numărul concurenților înscriși să fie mare și cu siguranță faza finală a concursului care se va desfășura sâmbătă, 15 septembrie în cadrul târgului Agromalim va aduna multi susținători.
În cadrul secțiunii de taurine vor fi prezentate cu precădere animale din rasele Bălțată Românească și Angus roșu și negru dar nu vor lipsi nici rasele de lapte sau mixte Holstein, Brună, rasele de carne Charolaise, Limousine, Aubrac. Blanc Blue Belge sau metiși ale acestora.

FERMA-AGROMALIM-2016_b

Crescătorii de oi prezenți și în acest an cu animale la Agromalim
Sectorul de ovine este organizat în parteneriat cu Asociația Crescătorilor de Ovine ,,PĂSTORUL CRIȘANA” Arad, asociație acreditată pentru conducerea Registrului Genealogic al rasei Țurcana și cu Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine  ,,MIORIȚA” Chișineu Criș, asociație acreditată pentru conducerea Registrului Genealogic al raselor Țigaie și Merinos Transilvănean. Vor fi expuse aproximativ 200 de animale cu valoare genetică ridicată, ovine și caprine din diverse rase și varietăți. Cu sprijinul cadrelor didactice de la USAMVB Timișoara vor fi expuse comparativ avantajele fiecăreia, vor avea loc prezentări pe teme legate de sisteme de creștere și bunăstare a ovinelor, se vor dezbate și oferi soluții la problemele cu care se confruntă crescătorii.
În cadrul Agromalim, vor fi prezentate și alte specii de animale: cabaline, suine, caprine, animale de hobby.

Alte atracții la Agromalim 2018
Agricultura de precizie -  Demonstrații în parteneriat cu USAMVB Timișoara. Vor fi prezentate avantajele folosirii GPS-ului în agricultură și se vor face demonstrații cu roboți pentru agricultură și drone.- Concurs de îndemânare conducere tractor
 Salon de produse tradiționale
 Conferințe de specialitate pe teme de interes pentru fermieri
 informații finanțări și alte forme de sprijin pe programe naționale și europene
 prezentări de firme și produse
 conferințe pe domenii ca: agricultură, industrie alimentară, ambalaje

SCHIŢĂ PROGRAM Agromalim 2018
Joi, 13 septembrie
Ora 11.00 - Deschidere oficială Agromalim 2018

Vineri, 14 septembrie
Ora 10.00 - Conferință Federația Națională GAL - Implementarea strategiilor de dezvoltare locală PNDR 2014 - 2020 - sala conferințe pavilion A
Ora 10.30 -  Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest - prezentare rețea Europe Enterprese Network (platformă europeană de promovare a firmelor pe piețele externe) - sala conferințe pavilion B
Ora 11.00 - Sesiune Brokeraj internațional pentru companii din domeniul agricol, industrie alimentară și ambalaje - sala conferințe pavilion B
Ora 12.00 - USAMVB „Regele Mihai I al României” din Timișoara - Partenerul fermierilor - sala conferințe pavilion A
Sesiune de comunicări și work shop cu tematica agricolă - Cultura plantelor, creșterea animalelor, agricultura de precizie, bioenergii.
12.00 - 17.00 -  Bonitare taurine Bălțată Românească -  ring prezentare animale; - Prezentare animale expuse - ring prezentare animale

Sâmbătă, 15 septembrie
Ora 10.00  - Întâlnirea asociațiilor de agricultori din bazinul Carpatic
Ora 10.00 Finala concursului “Adoptă un tânăr fermier” secțiunea Bălțată Românească - ring de prezentare animale
Ora 13.00 - Finala concursului “Adoptă un tânăr fermier” secțiunea Aberdeen Angus, prezentare animale - ring de prezentare animale
Ora 15.00 - Prezentare rase de ovine și caprine expuse, studii comparative, avantajele oferite de fiecare rasă și varietate pentru crescători - ring de prezentare animale

Duminică, 16 septembrie
Ora 11.00  - Parada taurinelor din rasa Bălțată românească premiate în urma bonitării şi desemnarea câștigătoarei titlului de MISS Arad
Ora 15.00 Extragere premii vizitatori targul Agromalim.

Program de vizitare târg
Joi, 13 septembrie, 11.00 - 18.00
Vineri 14 septembrie, 10.00 - 18.00
Sâmbătă 15 septembrie 10.00 - 18.00
Duminică, 16 septembrie, 10.00 - 16.00

DETALII: http://www.ccia-arad.ro/agromalim/

agromalim_foto1o117_b

Vizualizat: 1525 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

FOTO: Cel mai NOROCOS vizitator al AGROMALIM a plecat acasă cu MISS ARAD!

FOTO: Cel mai NOROCOS vizitator al AGROMALIM a plecat acasă cu MISS ARAD!

O JUNINCĂ GESTANTĂ ÎN VALOARE DE APROAPE 2.000 DE EURO! Iată cine este câştigătorul marelui premiu la Tombola crescătorilor de animale la Agromalim 2017, oferit cu sprijinul Revistei FERMA.

FRUMUȘICA ESTE MISS AGROMALIM 2017!

FRUMUȘICA ESTE MISS AGROMALIM 2017!

PREMIUL OFERIT CU SPRIJINUL REVISTEI FERMA! Valorează 2.000 de euro, este o frumusețe râvnită de toți fermierii, și duminică, 10 septembrie 2017, la concursul organizat în cadrul AGROMALIM 2017 și-a adjudecat și titlul de MISS AGROMALIM 2017 Arad. Este vorba de juninca rasa Bălțată Românească, oferită premiu de organizatorii unuia dintre cele mai importante evenimente din agricultură, cu sprijinul Revistei FERMA.

Cons DDA aduce la Agromalim o GAMĂ COMPLETĂ de UTILAJE Galucho

Cons DDA aduce la Agromalim o GAMĂ COMPLETĂ de UTILAJE Galucho

Compania Cons DDA va fi prezentă la Agromalim 2017, în premieră, cu o gamă completă de utilaje Galucho, cu nouă versiune a semănătorii Monoshox de la Monosem, dar şi cu o nouă semănătoare de păioase Agriway.

TEHNODIESEL aduce ÎNCĂRCĂTORUL TELESCOPIC T 6027 Weidemann la Agromalim!

TEHNODIESEL aduce ÎNCĂRCĂTORUL TELESCOPIC T 6027 Weidemann la Agromalim!

PREGĂTIRI PENTRU AGROMALIM. Prin introducerea încărcătorului telescopic T 6027 Weidemann aduce pe piaţă modelul succesor revizuit considerabil faţă de versiunea trecută T 6025. Utilajul va fi expus la Agromalim Arad, 7-10 septembrie 2017!

FERMIERI DE TOP au ales UTILAJELE MEWI! Le vezi la AGROMALIM 2017!

FERMIERI DE TOP au ales UTILAJELE MEWI! Le vezi la AGROMALIM 2017!

MEWI PREZINTĂ LA AGROMALIM 2017 CEA MAI BUNĂ TEHNICĂ AGRICOLĂ A MOMENTULUI. Echipamentele agricole CHALLENGER, FENDT, VALTRA şi HORSCH vor avea PREŢURI SPECIALE pe perioada târgului! Iată ce au ales câţiva fermieri importanţi din vestul ţării şi de ce!

GALERIE FOTO. Iată cu ce vă aşteaptă Agrocomerţ Holding la AGROMALIM 2017!

GALERIE FOTO. Iată cu ce vă aşteaptă Agrocomerţ Holding la AGROMALIM 2017!

Tractoare, maşini şi utilaje agricole Claas, Amazone, Lemken şi Papadopoulos vor fi expuse în standul de 400 mp al Agrocomerţ Holding, între 7 şi 10 septembrie, la Agromalim.

NHR Agropartners la AGROMALIM Arad 2017

NHR Agropartners la AGROMALIM Arad 2017

În cadrul târgului Agromalim Arad, NHR Agropartners va fi prezintă cu un stand expoziţional mare, deoarece vrem să aducem cât mai multe utilaje pe care fermierii să aibă ocazia să le vadă pe viu.

TEHNICĂ AGRICOLĂ la superlativ. Program demonstraţii AGROMALIM 2017

TEHNICĂ AGRICOLĂ la superlativ. Program demonstraţii AGROMALIM 2017

Jucătorii importanţi de pe piaţa de maşini şi utilaje agricole participă la Agromalim 2017. Şi la ediţia din acest an, în parteneriat cu USAMVB Timişoara şi cu sprijinul Staţiunii de Cercetare - Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Arad, în zilele de joi, vineri şi sâmbătă vizitatorii vor putea asista la lucrări agricole de prelucrare a solului cu tehnologii convenţionale, minim de lucrări şi semănat direct.

PROGRAM evenimente conexe AGROMALIM 2017

PROGRAM evenimente conexe AGROMALIM 2017

Eveniment de referinţă pentru agricultura României. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad va organiza în perioada 7 – 10 septembrie 2017, la complexul Expo Arad, a XXVIII-a ediţie a evenimentului internaţional AGROMALIM.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Testimonial Austral® Plus - Nagy Iuhasz Mihai

Testimonial Austral® Plus - Nagy Iuhasz Mihai

Austral® Plus este un produs complex pentru tratamentul semințelor de cereale ce conține două substanțe active care se completează reciproc (teflutrin – cu efect insecticid și fludioxonil – acțiune fungică). Oferă spectru larg de acțiune împotriva dăunătorilor și bolilor la cereale păioase.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Pisica neagră

Pisica neagră
Un copil întreabă la radio: Detalii