Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Târgul Ecoagris va fi închis în perioada 3-5 februarie

Publicat: 01 februarie 2012 - 09:14
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Bioma Agro Ecology Co a anunţat că renunţă la Târgul Naţional Ecoagris, programat pentru perioada 3-5 februarie 2012, în Parcul Bisericii Toma Cozma din Iaşi, din cauza faptului că s-a anunţat în continuare cod portocaliu de ger şi viscol în aproape toată ţara.

Târgul Ecoagris îşi va redeschide porţile începând cu perioada 17-19 februarie 2012, conform calendarului expoziţional anunţat:

Ediţia a XX-a, Ediţie aniversară 17 - 19 februarie 2012
Ediţia Specială de Buna Vestire 23 - 25 martie 2012
Ediţia Specială de Paşti 6 - 8 aprilie 2012
Ediţia Specială de Hramul Mare al Bisericii Toma Cozma 20 - 22 aprilie 2012

Astfel, începând cu perioada 17-19 februarie 2012, publicul larg îşi va putea achiziţiona produse ecologice şi tradiţionale de o înaltă de calitate, de la producători autentici din diferite judeţe ale ţării (Maramureş, Suceava, Călăraşi, Bihor, Braşov, Bistriţa, Neamţ, Harghita,  Iaşi etc.), precum şi de la reprezentanţi ai unor firme de pe plan internaţional (Ungaria, Elveţia, Israel, Olanda etc.)

În cadrul secţiunii de Agricultură, care se va dezvolta tot mai mult la ediţiile viitoare, întrucât sezonul agricol se apropie cu paşi repezi, ECOAGRIS adaugă o notă specifică prin prezentarea de produse, tehnici și inputuri autorizate pentru agricultură ecologică (fertilizatori şi amelioratori ecologici, fertilizatori având caracter fitosanitar), tratamente ecologice pentru protecţia mediului (pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului organic, pentru tratarea ecologică a terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.), tratamente ecologice pentru zootehnie, tratamente ecologice pentru industria agroalimentară (vinificaţie, prepararea produselor lactate sau a produselor din carne) cu adresare directă pentru cei care implementează proiecte în agricultură, protecţia mediului, zootehnie sau industria alimentară.

Vizualizat: 1891 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
agroinfo_ro_banner_pagina_articol_728x90 otp

Citeste si:

Săptămâna Verde a atras peste 420.000 de vizitatori

Săptămâna Verde a atras peste 420.000 de vizitatori

„Săptămâna Verde” de la Berlin, considerată cea mai importantă întâlnire mondială în acest domeniu, a anunţat duminică, la închidere, că a fost vizitat de peste 420.000 de persoane, record de vizitatori în ultimii patru ani.

20 de firme româneşti vor participa la cel mai mare târg de produse ecologice din lume - Biofach 2012

20 de firme româneşti vor participa la cel mai mare târg de produse ecologice din lume - Biofach 2012

România va fi prezentă cu 20 de firme la cel mai mare târg de produse ecologice din lume - Biofach 2012, care se va desfăşura în Germania, la Nuremberg, în perioada 15-18 februarie 2012.

Târgul Naţional Apicol s-a amânat

Târgul Naţional Apicol s-a amânat

Târgul Naţional Apicol, programat la sfârşitul acestei săptămâni la Brăila, a fost amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile pentru perioada 11 - 12 februarie 2012. 

EUROCARNE 2012 - expoziţie internaţională pe piaţa cărnii

EUROCARNE 2012 - expoziţie internaţională pe piaţa cărnii

Expoziţia pentru tehnologia de procesare, conservare, refrigerare şi distribuţie a cărnii şi produselor din carne, EUROCARNE 2012, va avea loc în perioada 24 – 27 mai 2012, la Verona, Italia.

Fruit Logistica 2012 - Târgul Mondial al Comerţului cu fructe şi legume proaspete

Fruit Logistica 2012 - Târgul Mondial al Comerţului cu fructe şi legume proaspete

Între 8 şi 10 februarie 2012, un număr important de companii din întregul lanţ al comerţului cu fructe şi legume proaspete vor participa la Fruit Logistica, la Berlin. Vor fi prezenţi atât jucători mari la nivel mondial cât şi furnizori sau comercianţi mici şi mijlocii din întreaga lume.

FRESHCONEX 2012 - Târg internaţional pentru promovarea produselor agroalimentare proaspete

FRESHCONEX 2012 - Târg internaţional pentru promovarea produselor agroalimentare proaspete

În perioada 8 - 10 februarie 2012, Târgul Internaţional FRESHCONEX va fi punctul de întâlnire al producătorilor şi consumatorilor din industria produselor agroalimentare proaspete din Europa.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Agriculture Equipments prin departamentul APAN Horticultură oferă fermierilor maşini şi echipamente specializate pentru vie şi livezi de la producători de top: Clemens, Manez Lozano, TCM Cancela, Alma, INFACO, Lipco şi alţii, alături de tractoare McCormick (48 - 112CP), atât modele consacrate cât şi modele noi din gama X, modele F100 TOP, X2.30, F70 şi F80. În fiecare zi a târgului Indagra, vizitatorii au avut posibilitatea să deguste vinuri din gama "Caii de la Letea" produse în podgoria Sarica Niculiţei, care recomandă utilajele Clemens şi tractoarele McCormick.

Interviu cu Lucian Milea, specialist pomicultură şi viticultură APAN Horticultură.

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Lista e necesară

Lista e necesară
O zi la cumpărături se încheie întotdeauna cu: Detalii