Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

2017 începe mai devreme cu DLG România!

Publicat: 27 ianuarie 2017 - 02:32
1 comentarii   | Galerie   | Video 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   | Print | Trimite unui prieten

2017 este anul în care calitatea, conţinutul, inovaţia şi traditia ne vor defini acţiunile. Este anul în care DLG Intermarketing sărbătoreşte 15 ani de existenţă pe piaţa evenimentelor agricole din România şi se rebranduieşte. Este anul care începe mai devreme.

Ediţia cu numărul 23 a târgului internaţional AGRARIA, expoziţie inclusă în calendarul de primăvară al manifestărilor internaţionale de profil, va avea loc în perioada 6-9 aprilie.

AGRARIA este o platformă de networking şi comunicare, cu tradiţie în spaţiul agricol, noutăţile, tendinţele şi experienţele comunicate prin intermediul târgului fiind important să se transmită cât mai devreme către fermieri.
Dorinţa de a fi informat, de a schimba opinii, de a cunoaşte trenduri trebuie să fie pe primul loc, fiind dificil să găseşti “cea mai bună” perioadă sau locaţie, pentru toţi cei implicaţi într-un eveniment: firme expozante, vizitatori specializaţi.

AGRARIA se află în plină pregătire, avem firme expozante noi pe lista de participanţi, venim cu un concept nou pentru tematica zootehnie, o abordare a sectorului horticultură, o orientare spre calitate pe segmentul managementului pentru vizitatori specializaţi.
Susţinem ideea de asociere profesională şi pentru această ediţie AGRARIA venim cu o propunere interesantă de promovare pentru activităţile şi membrii Agro Transilvania Cluster, din care DLG Intermarketing face parte.

Evenimentele DLG România sunt organizate acolo unde se face agricultura, în aer liber şi ne place să spunem că sunt “expoziţii în mişcare”. Astfel, nici în 2017 de la AGRARIA nu vor lipsi demonstraţiile cu maşini agricole, adaptate specificului zonei Transilvaniei. Demonstraţiile sunt susţinute de partenerul tradiţional AGRARIA - USAMV Cluj-Napoca, reprezentat de colegul nostru, dr. ing. Ovidiu Ranta.

Pentru DLG România, 2016 a fost un an stabil, cu bune şi cu rele, ca şi sectorul agricol la care suntem conectaţi permanent. Ne-am dorit o stabilizare a evenimentelor pe care le organizăm, a fost un an de analiză pentru a vedea ce putem face mai bine în anii care vor urma.

În 2017 vom continua să aducem plus valoare evenimentelor noastre, să fim aproape de partenerii noştri, de fermieri, pe parcursul întregului an. În 2017, alături de Agraria, AgriPlanta - RomAgroTec şi Forest România, ora exactă în agricultură se va da în toamnă la AGRITECHNICA Hanovra, între 12 şi 18 noiembrie 2017. Vom veni şi cu noutăţi: AGRITECHNICA ASIA şi HORTI ASIA.

corina-mares_b
Corina MAREŞ
Managing Partner DLG Intermarketing

agraria-2015-7_b

Vizualizat: 3045 | Video Video 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
|
03. 17, 2017. Friday 01:06
Cele mai interesante sunt demonstratiile de masini agricole.
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Dronele devin o opţiune pentru agricultură

IQ Robotics, o companie românească cu sediul în Braşov, a adus la INDAGRA o dronă pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, care a stârnit interesul multor fermieri. Drona este controlată prin calculator, de unde i se stabileşte harta şi misiunea, având o autonomie de zbor între 10 şi 15 minute, în funcţie de complexitatea operaţiunii şi condiţiile de lucru.

Reporter: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Restricţii circulaţie

Restricţii circulaţie
Moscova, anii ’50. Interdicţie de ieşire din casă între orele 21.00 şi 06.00.  Detalii