Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Societatea Română de Horticultură şi-a premiat colaboratorii, Revista Ferma a primit premiul special

Publicat: 12 noiembrie 2013 - 10:44
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În cadrul celui de-al IX-lea Congres Horticol, Societatea Română de Horticultură a premiat membrii şi colaboratorii pentru activitatea desfăşurată în perioada 2008-2013.

Cu acest prilej, au fost acordate 113 premii pentru diferite categorii. Astfel, proiectele de cercetare-dezvoltare derulate în horticultură în perioada 2008-2013 au primit 29 de premii pe diferite categorii (5 pentru legumicultură şi ciuperci, 2 pentru floricultură, arboricultură şi arhitectură peisageră, 3 pentru cultura cartofului, 5 pentru pomicultură şi arbuşti fructiferi, 5 pentru viticultură-vinificaţie, 4 pentru valorificarea produselor horticole şi 5 pentru lucrări conexe cu tematică horticolă).

Pentru soiurile noi de plante horticole omologate de ISTIS în perioada 2009-2013 au fost acordate 19 premii, pentru proiectele de dezvoltare a exploataţiilor horticole finalizate în perioada 2008-2013 – 24 de premii, iar pentru cărţi ştiinţifice în domeniul horticol publicate în perioada 2008-2013 au fost acordate 29 de premii.

O categorie aparte a fost reprezentată de premiile speciale, acordate colaboratorilor SRH pentru activitatea derulată până în prezent. La această categorie, alături de Consiliul Judeţean Argeş, Consiliul Judeţean Vâlcea, Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, Argeş, a fost acordat un premiu special Revistei Ferma pentru articolele publicate în sprijinul sectorului horticol.

Vizualizat: 1146 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Cel mai rapid tractor din lume! #JCB

Cel mai rapid tractor din lume! #JCB

Asa arata cel mai rapid tractor din lume! JCB a stabilit cu acest Fastrac din seria 8000 modificat recordul mondial de viteza pentru un tractor. Se intampla in iunie pe un circuit din Marea Britanie, unde acest tractor a atins viteza de 166,7 km/h! La Agritechnica, a fost una dintre atractii... #JCB#NHR#DLG#AGRITECHNICA

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Întâmplare...

Întâmplare...
Un tip vine acasă de la serviciu şi observă cu stupoare că în gura dobermanului său era iepuraşul vecinilor. Detalii