Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

SkyLine Events și Expo Industry Satu Mare vă invită la Agro Expo Satu Mare ediția a III-a

Publicat: 13 noiembrie 2023 - 12:11
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În perioada 8-10 Martie 2024 se va desfășura Agro Expo Satu Mare, un eveniment de excepție dedicat promovării și prezentării utilajelor agricole, de grădină, zootehnie și industrie alimentară. Cu edițiile anterioare am pus baza pentru un eveniment regional : Satu Mare, Maramureș, Sălaj si Bihor.

agro expo satu mare_b

-Ne propunem să promovăm: lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție al clienților, încheierea unor contracte comerciale, precum și cu scopul de a crea posibilitatea interacțiunii directe între vânzători și clienți.

-Scopul este, de asemenea, și acela de a identifica potențialii clienți, furnizori, a unor subcontractanți, reprezentanți, importatori și distribuitori.

-Se vor organiza întâlniri cu diverși specialiști din domeniul agriculturii, dar și cu specialiști și operatori din domeniul financiar-bancar și fonduri europene.

Locația evenimentului: Satu Mare, parcarea Aushopping si galeria Cinema One Laser Plex de pe drumul Careiului nr 77-79

Data eveniment: 8-10 martie 2024
Programul expoziției: 11.00-20.00

Deschidere oficială: 8 martie 2024, ora 13.00.

Program Zona Demo sambata si duminica între orele 12.00-19.00.

Partenerii evenimentului: Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă Partium (Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület), APIA Satu Mare, AFIR Satu Mare, GAL Satu Mare, Revista Ferma, Expo Industry Satu Mare , Camera De Comerţ, Industrie și Agricultură Satu Mare, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

 

Vizualizat: 256 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ștefan Slavu: Pentru o fermă la început de drum MF 5713 este un tractor excelent

Ștefan Slavu: Pentru o fermă la început de drum MF 5713 este un tractor excelent

Originar din orașul Tecuci, jud. Galați, tânărul Ștefan Slavu a lucrat și a locuit aproximativ 15 ani în Vestul Europei. Acolo a dezvoltat două businessuri, însă a visat mereu să facă ceva acasă. Cu banii și experiența acumulată s-a întors în România și s-a apucat de agricultură. Din 2018 până în prezent a crescut de la 38 ha la aproximativ 200 ha, iar anul trecut și-a modernizat parcul de utilaje cu ajutorul fondurilor europene. Cum a decurs achiziția și de ce a ales modelul 5713M de la Massey Ferguson.

SIGMA România

contact: Strada Biharia, Nr. 26, Etaj 4, 013981,

București, Romania

T: + 40 21 233 10 64; office@saracakis.ro; www.saracakis.ro

Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori!

Bancul zilei

Ploaie torenţială

Ploaie torenţială
Un beţiv se împiedică şi cade într-o băltoacă. Cineva vrea să-l ridice, dar el protestează: Detalii