Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

RoEnergy Bucureşti se deschide în perioada 6 - 8 mai 2015

Publicat: 05 mai 2015 - 10:55
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În perioada 6 – 8 mai 2015, în Complexul expoziţional Romexpo, pavilion D2, va avea loc cea de-a V-a ediţie a Târgului Internaţional de Energii Regenerabile şi Eficientă Energetică RoEnergy.

Manifestarea se adresează atât companiilor, cât şi persoanelor fizice interesate în administrarea cât mai eficientă a resurselor energetice, fie că vorbim de energii regenerabile, termoficare, electricitate ori eficienţa energetică în industrie şi construcţii.

Tematica (selecţie):
• Soluţii de termoficare prin cogenerare
• Primul proiect ESCO într-un spital public din România
• Pro Credit, o bancă pentru ziua de mâine
• Centrale pe biomasa pentru spaţii rezidenţiale, comerciale şi industriale
• Module fotovoltaice de 1 kwcc, pretabile pentru gospodarii
• Energie din deşeuri
• Energie din peleti
• Energie fotovoltaică în capacităţi de sub 1 MWh
• De ce România a decis să susţină Biomasa şi Biogazul/Ce se pregăteşte?

Ce companii vin la RoEnergy Bucureşti?
Vor expune companii din Italia, Germania, Grecia, Olanda şi România, respectiv delegaţii din Bulgaria, Polonia şi Italia pentru acţiunea de Brokeraj.
Dintre companile expozante menţionăm: ALASKA ENERGIES, profilată pe sisteme fotovoltaice on grid şi off grid, ELECTRO-TOTAL împreună cu KARA Energy Systems B.V., specializate pe automatizări industriale, uscatoare-ventilatie, arzătoare biomasa. ROM DEVICES comercializează contoare de energie, analizoare de energie, software dedicat şi soluţie cloud pentru monitorizare consum de energie şi parametrii electrici. UNICMAR NEW ENERGY, importator, din Germania, de centrale de cogenerare şi trigenerare, de la 30kw la 20 Mw, pe gaz, gaz lichid, peleti, biomasa la care se adăugă panouri şi sisteme fotovoltaice, pretabile pentru parcuri fotovoltaice, parcări, terase, sere agricole, sisteme independente pentru pensiuni cabane, utilizări militare, industrie, instituţii publice. TATANO SNC este specializată pe centrale pe biomasa, echipamente de termoficare biomasa, cogenerare biomasa. PANAGROTEH SERVICE, profilată pe echipamente de producţie bio-brichete.

Pe lângă expoziţie, Târgul cuprinde cuprinde o serie de manifestări: Conferinţa Energia solară şi Eficientă energetică (6 mai 2015), Masa rotundă Probleme şi soluţii în microhidroenergie (7 mai 2015), Bioenergie în ferme şi fabrici (8 mai 2015), Brokeraj Enterprise Europe Network (7 mai 2015).

În fiecare zi a Târgului se vor derula Cursurile AREL Workshop Fotovoltaice, manifestare fără taxă, prin care participanţii pot dobândi informaţii cu privire la producerea de curent electric în regie proprie pe acoperişul casei.

Vizualizat: 1300 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

SoilXplorer, sistem autonom de măsurare a conductivităţii solului

SoilXplorer, sistem autonom de măsurare a conductivităţii solului

SoilXplorer este un sistem inovator care permite fermierilor să exploreze şi să descopere întregul potenţial al solurilor lor. Sistemul conţine un senzor care, paradoxal, nu ia contact cu solul, dar care, prin electromagnetism, măsoară conductivitatea solului la patru adâncimi diferite: 0-25cm, 15-60cm, 55-95cm, 85-115cm.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains

Bancul zilei

Curaj

Curaj
Ca să-i dea curaj pacientului, stomatologul îi oferă înainte de a-i scoate măseaua câteva pahare de coniac, după care îl intreabă: Detalii