Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

REGULAMENTUL OFICIAL al PROMOŢIEI BLACK FRIDAY pentru abonamentele FERMA

Publicat: 19 noiembrie 2017 - 00:15
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

24 noiembrie 2017, BLACK FRIDAY! Firma ZETOR îţi oferă ABONAMENTUL FERMA cu 80% REDUCERE!

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOTIEI BLACK FRIDAY
1.1. Organizatorul acestei promotii este SC COMISION DIC SRL, o societate comerciala din Romania, inregistrata la oficiul Registrului Comertului sub nr. J 35/2458/1991 avand cod fiscal RO 1833173, cont bancar nr. RO39 RNCB 0249 0492 5518 0001, deschis la BCR Timisoara si RO16 CECE TM01 30RON 0702595, deschis la CEC BANK Timisoara, reprezentata prin Domnul Danut Radis, in calitate de Director General.
Organizatorul are sediul social in Timisoara, pe str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel, bl. A 96, sc. A, ap.7.
Societatea Comerciala Comision Dic SRL din Timisoara, este proprietarul Sistemului Informativ Agricol "Ferma". Acest sistem este format din: revista Ferma, revista Utilaje Agricole, Cartea Agricola prin posta si site-urile www.revista-ferma.ro, www.agroinfo.ro, www.anunturi-agricole.ro si www.utilajeagricole.ro.
Participantii la promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al acestuia, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial").

1.2. Regulamentul Oficial al promotiei este disponibil oricarui solicitant, pe intreaga durata de desfasurare a promotiei si il puteti vizualiza pe site-ul revistei Ferma http://www.revista-ferma.ro/.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, oricare dintre conditiile desfasurarii Promotiei, precum si dreptul de a suspecta sau inceta oricand desfasurarea acesteia, cu conditia instiintarii prealabile a publicului cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice astfel de eventuale modificari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi comunicate catre public site-ul revistei Ferma http://www.revista-ferma.ro/ cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa fie aplicate.
 
SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Promotia este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Promotia se desfasoara in data de 24 noiembrie 2017, in intervalul orar 8-16, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
La aceasta promotie pot participa toate persoanele fizice si juridice cu rezidenta in Romania.
Nu pot participa angajatii societatii SC Comision Dic SRL, precum si membrii familiilor acestora (pana la rudele de gradul II inclusiv).
Participarea la promotie implica automat acordul ca datele de contact ale participantilor la promotie sa poata fi utilizate ulterior, in campanile promotionale ale editorului revistei Ferma si pe site-urile societatii editoare.
 
SECTIUNEA 5. MECANISMUL PROMOTIEI BLACK FRIDAY
Pentru a participa la promotie, orice persoana trebuie sa sune la nr. de tel. 0256/213 328 DOAR in data de 24 noiembrie 2017 intre orele 8-16. Dupa ora 16 telefoanele nu vor mai fi luate in considerare.
Reducerea de 80% se aplica in limita a 100 de abonamente. Dupa epuizarea celor 100 de abonamente reducerea va fi de 30% pentru cei care vor suna la nr. de telefon 0256/213 328 in intervalul orar mai sus mentionat.
 
SECTIUNEA 6. PREMIUL PROMOTIEI
Premiile puse in joc prin Promotia “BLACK FRIDAY” consta in acordarea unei reduceri de 80% din pretul unui abonament pe un an in limita primelor o suta de abonamente si de 30% pentru restul participantilor la promotie.
SECTIUNEA 7. PROCEDURA PRIVIND REVENDICAREA, VALIDAREA SI ATRIBUIREA ABONAMENTELOR
Persoanele care s-au abonat in ziua de 24 noiembrie 2017, conform promotiei, vor achita contravaloarea abonamentului promotional in sistem ramburs. Abonamentul este validat in momentul confirmarii platii.
 
SECTIUNEA 8. RESPONSABILITATE
Prin participarea la aceasta promotie, toti participantii sunt de acord si se obliga sa respecte toate conditiile si cerintele prevazute in prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor.

SECTIUNEA 9. CONFIDENTIALITATEA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Organizatorul promotiei este obligat sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul organizarii si desfasurarii promotiei BLACK FRIDAY. Participantii sunt de acord ca datele lor sa fie utilizate, in conditiile legii, pentru validarea participantilor, in scopuri publicitare si promotionale ale revistei Ferma si ale site-urilor organizatorului.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului.
Participantii, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale iar acestia vor fi retrasi automat din promotie.

SECTIUNEA 10. INCETAREA PROMOTIEI INAINTE DE TERMEN
Prezenta promotie poate inceta oricand inainte de termen, insa numai in cazul unui eveniment ce constituie forta majora, precum si in cazul imposibilitatii organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua promotia.
Daca promotia va inceta inainte de termen, organizatorul trebuie sa anunte public aceasta decizie.

SECTIUNEA 11. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL
Prin participarea la aceasta promotie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial al Promotiei si va comunica imediat modificarile aduse pe site-ul revistei Ferma.
Regulamentul Oficial este disponibil gratuit, pe site-ul www.revista-ferma.ro
Detalii privind organizarea concursului găsiţi AICI.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0256 213328 sau pe adresa de email: denise@revista-ferma.ro

FERMA-BLACK-FRIDAY-2017_b

Vizualizat: 648 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

CITEŞTI şi CÂŞTIGI la CONCURSUL ABONATULUI FERMA: o MOTOCOSITOARE, DRUJBE, APARATE FOTO!

CITEŞTI şi CÂŞTIGI la CONCURSUL ABONATULUI FERMA: o MOTOCOSITOARE, DRUJBE, APARATE FOTO!

TE ABONEZI ŞI CÂŞTIGI PREMII de 6.600 LEI, cu DOAR 176 de LEI pentru UN AN ÎNTREG! Concursul Abonatului FERMA 2018 are data limită 1 aprilie 2018!

REGULAMENTUL oficial al concursului cu premii

REGULAMENTUL oficial al concursului cu premii "CONCURSUL ABONATULUI FERMA 2018"

DE REŢINUT! Participă la acest concurs abonamentele FERMA efectuate până la data de 1 aprilie 2018.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019

În standul producătorul suedez de la Agritechnica 2019 au fost prezentate o serie de noutăţi: semănătoarea de precizie şi de mare viteză - Temp L, grapa pentru pregătirea patului germinativ - NZ Extreme 1425 cu o lăţime de lucru de 14,25m şi sistem inovativ - Tempo WideLining - care oferă posibilitatea realizării de cărări tehnologice păstrând densitatea (plante/ha) şi care este destinat fermierilor care distribuie dejecţii lichide în culturile de porumb siloz.

#agroinfo, #vaderstad

Interviu cu Sorin Radu - reprezentant Väderstad România;

Reporter: Gheorghe Ghişe

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Curaj

Curaj
Ca să-i dea curaj pacientului, stomatologul îi oferă înainte de a-i scoate măseaua câteva pahare de coniac, după care îl intreabă: Detalii