Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Licitațiile Ritchie Bros – totul se vinde într-o singură zi

Publicat: 17 iunie 2017 - 08:07
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Fermerii şi contractorii au posibilitatea de a găsi și de a cumpăra echipamente agricole la viitoarea licitație din Meppen (Germania), pe 20 iunie 2017. O selecție incredibil de mare de articole, inclusiv sute de tractoare și alte mașini agricole (mari și mici), vor fi vândute la această licitație. Maşini agricole produse între anii 1950 și 2017, atât maşini noi cât și seecond hand vor fi vândute la această licitaţie.

Licitațiile Ritchie Bros sunt interesante pentru cumpărători, deoarece nu există prețuri de rezervă pentru elementele vândute - regula este că totul se vinde întotdeauna, indiferent de preț. Numai ofertanții stabilesc prețurile, nu vânzătorul sau ofertantul. Teoretic, aceasta înseamnă că o mașină s-ar putea vinde chiar şi pentru 1 euro. Sigur, de obicei suna este mult mai mare, dar încă o șansă foarte mare de a obține prin negociere un preț bun pentru o mașină.

rb_b

Maşinile sunt vândute fără garanție, dar Ritchie Bros oferă o mulțime de fotografii și detalii pe site-ul lor. De asemenea, ofertanții pot testa și inspecta elementele de interes în ziua vizionării înainte de licitație (19 iunie). Există mai multe hoteluri în vecinătatea locaţiei unde se desfăşoară licitația, Meppen.

Ritchie Bros este din anul 1958, este o companie publică cu o reputație profesională solidă. Licitațiile se desfășoară într-un mod interesant, echitabil și transparant. Ritchie Bros a început să organizeze licitații agricole în Meppen din anul 2004. Acestea au crescut până la evenimente masive care au devenit acum cunoscute sub numele de "cele mai mari licitații pentru echipamente agricole din Europa". Oricine este binevenit să caute maşina sau echipamentul care îl înteresează. Presoanele interesate pot găsi cu ușurință articolele de care au nevoie pe site şi să se înregistreze pentru a licita (înregistrarea este gratuită și începe cu câteva zile înainte de licitație), să liciteze (în persoană la site-ul licitației sau online/live prin internet) și să cumpere unul sau mai multe articole la licitație. Dacă este necesar, Ritchie Bros vă poate ajuta chiar și cu logistica de transport după licitaţie.

Dacă doriţi să vă înscrieţi intraţi pe site-ul Ritchie Bros și vizualizați inventarul de maşini agricole disponibile. Totul va fi vândut în ziua licitației, indiferent de prețul de vânzare - vei fi tu sau altcineva?

Cei interesaţi sau dornici să învețe mai multe, pot contacta și reprezentantul Ritchie Bros în România, Marian Patac (+40.727.719505 sau mpatac@rbauction.com). Mai multe informatii: https://www.rbauction.ro/

Vizualizat: 1743 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia Syngenta în cultura mărului - testimonial Octavian Drăgan, jud. Bistrița Năsăud

Tehnologia Syngenta în cultura mărului - testimonial Octavian Drăgan, jud. Bistrița Năsăud

Octavian Drăgan administrează de 35 de ani o fermă pomicolă de măr, prun și cireș, aflată în localitatea Ghinda din județul Bistrița Năsăud. Ferma are o suprafaţă de 42ha, din care plantațiile de măr ocupă o suprafață de 26ha, iar în fiecare sezon, Octavian apelează cu încredere la produsele Syngenta pentru protecția plantelor.

 

Cei mai de bază aliați ai săi împotriva bolilor și dăunătorilor din livadă sunt

Alături de Syngenta, Octavian se simte ca într-o familie și apreciază recomandările echipei tehnice, care l-au ajutat să ofere pe piață mere sănătoase și de calitate.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

SMS pentru PISI...

SMS pentru PISI...
SMS: „Bună pisi! Ce faci? Ce zici dacă ne vedem în seara asta? Iau acum o sticlă de vin... apartamentul este al nostru!”. Detalii