ADAMA 22
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Grupul SDF anulează participarea la evenimentele internaţionale din 2021

Publicat: 25 martie 2021 - 12:04
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten

Same Deutz-Fahr este al doilea mare nume din industria constructorilor de maşini agricole care a anunțat că nu va participa la niciun târg internaţional în Europa anul acesta, inclusiv EIMA (19-23 octombrie) în Italia și Agritechnica (14-20 noiembrie) în Germania.

Într-un comunicat de presă, Grupul SDF menţionează că: „Această decizie a fost luată după o analiză aprofundată a situației pandemice din Europa. În ciuda măsurilor de izolare a pandemiei și a campaniei globale de vaccinare, viitorul rămâne foarte incert. SDF a făcut din siguranța angajaților, dealerilor și clienților săi o prioritate de la începutul pandemiei în 2020. Concentrându-se pe siguranța tuturor celor implicați, SDF a decis să nu participe la EIMA și Agritechnica în 2021 și, în general, la târgurile comerciale din Europa."

Pentru a compensa absenţa de la evenimentele internaţionale: "SDF va continua să investească intens în canalele de comunicare digitale și de marketing pentru a introduce noi produse și servicii și pentru a interacționa cu clienții săi și cu toate părțile interesate din agricultură pe tot parcursul anului" a declarat Massimiliano Tripodi, director executiv Marketing și comunicare.

Anunțul SDF urmează deciziei luate de John Deere luna trecută, care nu va participa la Agritechnica, invocând motive similare. De asemenea, compania Kramp a renunţat să participe la EIMA și la Agritechnica, iar BKT nu va fi prezentă la niciun târg din Italia.

Societatea Agricolă Germană (DLG), organizatorul Agritechnica, rămâne optimistă şi doreşte ca evenimentul să se desfăşoare fizic. Într-un recent comunicat de presă, DLG a anunţat că 90% din spaţiul expozițional este rezervat și se așteaptă ca peste 2.000 de expozanți să participe la Agritechnica 2021, printre care: AGCO, Amazone, Claas, Grimme, Horsch, Kubota, Kuhn, Krone, Kverneland, Lemken, Pöttinger și Väderstad.

SDF Agritechnica 2019_b

DLG Feldtage 2021 anulat

Din cauza pandemiei COVID-19, precum şi reglementărilor oficiale privind organizarea de evenimente, expoziția DLG-Feldtage / "Zilele câmpului" (Germania) programată pentru 2021 a fost anulată.

Următoarea expoziție DLG-Feldtage va avea loc anul viitor în perioada 14-16 iunie 2022 la ferma Versuchsgut Kirschgartshausen din Mannheim din Baden-Wuerttemberg, Germania. Din luna mai, o parte din programul tehnic al DLG-Felddtage va fi prezentat pe platforma digitală a DLG.

Vizualizat: 1239 | Video Video 1 2 3 4 5 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

FERMIER: SĂ NE SPUNĂ MINISTRUL OROS DE CE NE-A TĂIAT DIN PIX AJUTORUL NAȚIONAL TRANZITORIU!

FERMIER: SĂ NE SPUNĂ MINISTRUL OROS DE CE NE-A TĂIAT DIN PIX AJUTORUL NAȚIONAL TRANZITORIU!

O SUBVENȚIE APIA MICĂ DE TOT! Ajutorul național tranzitoriu s-a tăiat așa, din pix! Acum să ne spună ministrul agriculturii de ce ne-a tăiat banii, spune revoltat fermierul Ștefan Moraru, reprezentantul Asociației Producătorilor de Porumb din România, APPR. Crscătorii de animale vor primi sume derizorii în contul ajutoarelor naționale tranzitorii, nici fermierii din vegetal nu vor beneficia de sumele de anul trecut, vor primi vreo 5 euro pe hectar de la 13 euro cât a fost anul trecut, spune fermierul.

FERMIER: ÎN FRANȚA, BLOCĂM TOTUL CU TRACTOARELE! ÎN ROMÂNIA, DISCUTĂM PÂNĂ MINISTRUL NU NE MAI RĂSPUNDE LA TELEFON!

FERMIER: ÎN FRANȚA, BLOCĂM TOTUL CU TRACTOARELE! ÎN ROMÂNIA, DISCUTĂM PÂNĂ MINISTRUL NU NE MAI RĂSPUNDE LA TELEFON!

VOCEA FERMIERULUI! Ar fi meritat să ieșim cu toții pe stradă, bineînțeles, e vorba de pandemia acum, dar ar fi meritat să ieșim. Noi am discutat, am încercat amiabil să găsim o soluție, mai ales cu domnul ministru (ministrul agriculturii n.r.) până când dânsul nu ne-a mai răspuns la telefon, a declarat fermierul Arnaud Perrein, Asociația Producătorilor de Porumb din România, participant la protestul fermierilor de la Guvern. Fermierul de origine franceză a spus și cum acționează fermierii francezi.

Germania - Vânzările record de BIODISEL în 2020

Germania - Vânzările record de BIODISEL în 2020

Aproape 2,8 milioane de tone de biocombustibili au fost încorporate în amestecurile de motorină comercializate în Germania, în 2020, cel mai înalt nivel de la introducerea cotelor în 2007. Informațiile au fost furnizate de Union zur Förderung von Oel- und Proteinpflanzen (UFOP) e.V. (Uniunea pentru promovarea plantelor oleaginoase și proteice) şi provin din statisticile publicate de Oficiul federal pentru afaceri economice și controlul exporturilor (BAFA), Germania.

John Deere seria 9R - mai multă PUTERE şi tehnologie INTELIGENTĂ

John Deere seria 9R - mai multă PUTERE şi tehnologie INTELIGENTĂ

Noua generație de tractoare John Deere 9R are acum mai multă putere şi o cabină spaţioasă dotată cu instrumentele de precizie de care aveți nevoie pentru a obține eficiență în funcționarea.Noua motorizare asigură acum la modele 9R și 9RX John Deere o putere de 640 până la 691 CP şi care îndeplineşte standardele Etapei V. Vârfurile de gamă, modelele 9R 640 și 9RX 640 sunt dotat cu un motor Cummins de 15,0 litri, în timp ce restul gamei dispune de un motor John Deere PowerTech ™ (DPS) de 13,6 litri.

EuroTier / EnergyDecentral DIGITAL 2021

EuroTier / EnergyDecentral DIGITAL 2021

EuroTier /EnergyDecentral 2021 şi-a deschis "virtual" porţile ieri, 9 februarie, iar platforma digitală a târgului va fi disponibilă "live" până vineri, 12 februarie. În prima zi peste 11.000 de vizitatori înregistraţi pe platforma digitală DLG au intrat în contact cu produsele și serviciile celor aproximativ 1.200 de expozanți. De asemenea, există un interes deosebit şi pentru cele peste 85 de evenimente de specialitate pe teme actuale şi inovatoare din domeniile creșterii animalelor și producerii de energie.

Un NOU RECORD pentru industria germană a mașinilor agricole

Un NOU RECORD pentru industria germană a mașinilor agricole

Producătorii de utilaje agricole și tractoare din Germania au realizat vânzări record în ultimul an. Cu o creştere a producției de 5% şi un total de până la 9 miliarde de euro, industria constructoare de maşini agricole a atins un nou record istoric, chiar în anul COVID-19, aşa cum se arată într-un comunicat al Federaţiei germane de inginerie, secţiunea pentru maşini agricole (VDMA - Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau).

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

Conform tradiţiei, cel mai mare târg din lume pentru utilaje agricole, Agritechnica, urmează să aibă loc în perioada 14-20 noiembrie 2021. Organizatorul expoziției, DLG (Societatea Germană pentru Agricultură) așteaptă mai mult de 2.000 de expozanți în Hanovra, iar mulţi producători de maşini agricole şi-au anunţat deja participarea. În aceste condiţii, John Deere, unul dintre liderii mondiali în domeniu, tocmai a anunţat că nu va participa la următoarea ediție Agritechnica datorită pandemiei COVID.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

KRONE - expertul în furaje verzi!

KRONE - expertul în furaje verzi!

Imagini de excepție cu unele dintre cele mai bune mașini și utilaje Krone: #BiG M 450 #EasyCut F 400 CV Fold #EasyCut F 320 # EasyCut B 1000 #EasyCut B 1000 CV Collect #Vendro 420 #Vendro 820 #Vendro 1120 #Swadro TC 1250 #Swadro TC 1370 #BiG X 780 #BiG X 630 #TX 460 #ZX 470

Starea culturilor în Vest! De vorbă cu fermierul Varga Ștefan din Nădlac Krone Highland – chemarea muntelui Tractoare de colecție în combinație cu utilaje din gama actuală KRONE! Imagini rare

Bancul zilei

Dorinţă

Dorinţă
Tăticule, ţie ţi s-a îndeplinit vreo dorinţă din copilărie? Detalii