KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

EuroTier / EnergyDecentral DIGITAL 2021

Publicat: 10 februarie 2021 - 19:01
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5   | Print | Trimite unui prieten

EuroTier /EnergyDecentral 2021 şi-a deschis "virtual" porţile ieri, 9 februarie, iar platforma digitală a târgului va fi disponibilă "live" până vineri, 12 februarie. În prima zi peste 11.000 de vizitatori înregistraţi pe platforma digitală DLG au intrat în contact cu produsele și serviciile celor aproximativ 1.200 de expozanți. De asemenea, există un interes deosebit şi pentru cele peste 85 de evenimente de specialitate pe teme actuale şi inovatoare din domeniile creșterii animalelor și producerii de energie.

Încă din prima zi, cele peste 83.000 de interacțiuni și mai mult de 255.000 de afișări ale paginilor platformei digitale EuroTier / EnergyDecentral 2021 sunt dovada interesului deosebit de care se bucură acest eveniment internaţional.

Organizatorul, DLG (Societatea Agricolă Germană) a realizat un program extins ce poate fi vizionat simultan prin cele nouă canale video cu difuzare live, precum şi peste 300 de evenimente interactive de specialitate care abordează o gamă largă de subiecte actuale și viitoare ale industriei creşterii animalelor la nivel monidial.

Chiar dacă "întâlnirile" şi "chat-ul" digital nu au farmecul conversațiilor personale, faţă în faţă în standurile expoziționale clasice, organizatorii au reuşit să creeze o platformă profesională care permite interacţiunea multiplă a vizitatorilor cu personalul companiilor expozante. Foarte rapid, experţii firmelor participante pot să ofere răspunsuri şi soluţii pentru toate întrebările şi solicitările vizitatorilor.

EuroTier 2021_b

Noi provocări şi oportunităţi

Provocări semnificative atât pentru producătorii, cât și pentru fermierii din Germania, Europa, multe alte regiuni ale lumii vor continua să apară în viitorul apropiat. Cererile mai mari privind bunăstarea și durabilitatea animalelor necesită concepte tehnice diferite. În acelaşi timp, toate aceste provocări oferă și oportunități pentru cei care recunosc din timp tendințele și le implementează eficient.

În discursul de deschidere al evenimentului, ministrul federal german al Alimentației și Agriculturii, Julia Klöckner, i-a încurajat pe fermierii să participe la evoluțiile din agricultură și creșterea animalelor: „EuroTier este un târg comercial mondial. Și un lucru este clar, nu doar tehnologia sau modul de reducere a volumului de muncă sunt subiectele de astăzi, ci, mai important, acceptarea socială a creșterii animalelor și a bunăstării animalelor. De aceea sunt încântat că „Premiul pentru bunăstarea animalelor ”este oferit pentru inovații care susțin practicile agricole care îmbunătățesc bunăstarea animalelor. Industria suferă o schimbare radicală şi toate aceste transformări pot reuşi şi deveni durabile numai dacă se realizează având în vedere perspectivele pe termen lung pentru fermieri" a declarat Julia Klöckner.

Vizitaţi EuroTier / EnergyDecentral DIGITAL 2021 !

Vizualizat: 1202 | Video Video 1 2 3 4 5 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

DECIZIE ASTĂZI LA MADR: SUBVENȚIA APIA MARE LA OVINE ÎMPĂRȚITĂ ANUL ACESTA LA CÂT MAI MULȚI OIERI!

DECIZIE ASTĂZI LA MADR: SUBVENȚIA APIA MARE LA OVINE ÎMPĂRȚITĂ ANUL ACESTA LA CÂT MAI MULȚI OIERI!

FĂRĂ BERBECI CU ORIGINE! Berbecii cu certificate de origine nu mai sunt o condiție obligatorie anul acesta pentru obținerea subvenției APIA de 17,90 euro pe cap de ovină, sprijinul cuplat zootehnic! Este decizia luată astăzi la întâlnirea oierilor cu ministrul agriculturii, Adrian Oros. Banii trebuie să ajungă la cât mai mulți oieri, a declarat crescătorul de ovine Gheorghe Dănulețiu, Ghiță Ciobanul, președintele Asociației Profesionale a Ciobanilor din România, care a participat la întâlnire, exclusiv pentru AGROINFO.

DECLARAREA PORCILOR DIN GOSPODĂRII ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII LOR!

DECLARAREA PORCILOR DIN GOSPODĂRII ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII LOR!

UN NOU FOCAR ACTIV DE PESTĂ PORCINĂ AFRICANĂ. Un nou focar de PPA a fost confirmat pe 8 februarie 2021 în județul Bistrița Năsăud pe raza comunei Nuşeni, iar măsurile de prevenţie se extind şi în comuna Chiochiş. Gospodăriile trebuie să declare numărul real de porci și este interzisă vânzarea și cumpărarea porcilor, anunță un comunicat al Prefecturii Bistrița-Năsăud.

Un NOU RECORD pentru industria germană a mașinilor agricole

Un NOU RECORD pentru industria germană a mașinilor agricole

Producătorii de utilaje agricole și tractoare din Germania au realizat vânzări record în ultimul an. Cu o creştere a producției de 5% şi un total de până la 9 miliarde de euro, industria constructoare de maşini agricole a atins un nou record istoric, chiar în anul COVID-19, aşa cum se arată într-un comunicat al Federaţiei germane de inginerie, secţiunea pentru maşini agricole (VDMA - Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau).

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

John Deere NU va participa la AGRITECHNICA 2021

Conform tradiţiei, cel mai mare târg din lume pentru utilaje agricole, Agritechnica, urmează să aibă loc în perioada 14-20 noiembrie 2021. Organizatorul expoziției, DLG (Societatea Germană pentru Agricultură) așteaptă mai mult de 2.000 de expozanți în Hanovra, iar mulţi producători de maşini agricole şi-au anunţat deja participarea. În aceste condiţii, John Deere, unul dintre liderii mondiali în domeniu, tocmai a anunţat că nu va participa la următoarea ediție Agritechnica datorită pandemiei COVID.

Exporturile de PORUMB din Ucraina ar putea fi restricționate

Exporturile de PORUMB din Ucraina ar putea fi restricționate

Ministerul Agriculturii din Ucraina și reprezentanții industriei au convenit asupra unui plafon privind volumul exportului de porumb, în încercarea de a reglementa exporturile de cereale şi a proteja crescătorii de animale. Această limitate este valabilă până la 30 iunie şi a fost stabiltă la 24 de milioane de tone de porumb, conform unui comunicatului oficial al guvernului, publicat luni (25.01.2021).

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

La prășit cu STEKETEE în ferma Emiliana West ROM / soia cultivata ecologic / WEEDER

La prășit cu STEKETEE în ferma Emiliana West ROM / soia cultivata ecologic / WEEDER

Prășitoarea STEKETEE s-a descurcat de minune în demo la ferma Emiliana West ROM (jud. Timiș). În video vedeți imagini cu cea de a doua prasila în cultura de soia în sistem ecologic. Steketee IC-Light este tehnologia de recunoaștere a rândurilor, iar EC-Steer este cadrul care ghidează întreaga prășitoare pentru o precizie de până la 2cm de rândul de plante.

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

SMS pentru PISI...

SMS pentru PISI...
SMS: „Bună pisi! Ce faci? Ce zici dacă ne vedem în seara asta? Iau acum o sticlă de vin... apartamentul este al nostru!”. Detalii