KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

TimAgralim 2010 - un trio pentru viitor

Publicat: 22 iunie 2010 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

A opta ediţie a Expoziţiei Internaţionale de echipamente şi produse din domeniul alimentaţiei, agriculturii, zootehniei şi domeniile conexe - TimAgralim 2010, a strâns la Timişoara, în perioada 3-6 iunie 2010, agricultorii din toată regiunea de vest a ţării, institute de cercetare, producători de utilaje şi echipamente pentru agricultură şi zootehnie, importante companii şi instituţii de profil din toată ţara, dar şi de peste hotare, în special din Serbia, prin prezenţa Camerei de Comerţ din Pozarevac, a Camerei de Comerţ din Kikinda şi Pancevo şi a celei din Zrenjanin cu cinci firme. De asemenea, au fost prezente firme din Euroregiunea DKMT prin Camera de Comerţ din Csongrad şi Camera de Comerţ din Vojvodina şi mici producători din Ungaria cu standuri individuale.

Desfăşurată sub sloganul “Un trio pentru viitor: Agricultura - Energia - Cercetarea”, expoziţia de anul acesta a cuprins mai multe saloane specializate şi manifestări economico-ştiinţifice, susţinute în două locaţii: la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT) şi la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara (USAMVBT).

La CRAFT, expoziţia a cuprins 4 saloane: salonul de produse, echipamente şi utilaje pentru agricultură şi zootehnie, salonul pentru industria alimentară şi HORECA, Salonul de horticultură şi amenajare a spaţiilor verzi şi salonul de produse tradiţionale şi ecologice.

Cea de a doua locaţie de desfăşurare a manifestării - Universitatea de Ştiinţe Agricole, a găzduit: salonul de creştere a animalelor, salonul de mecanizare, servicii şi produse agro-alimentare, demonstraţii în câmp cu maşini şi utilaje agricole, "Ziua câmpului".

Revista Ferma, partener media principal al TimAgralim, a acordat premii atât la Tombola vizitatorului, cât şi la Tombola expozantului, constând în abonamente anuale la revista Ferma şi la ziarul Anunţuri Agricole, precum şi DVD-uri cu "Noutăţile Tehnice 2010/2011".

Vizualizat: 780 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

La frizerie...

La frizerie...
- Domnule cum aţi vrea să vă tund să fiţi mulţumit? Detalii