KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

TimAgralim 2010: două locaţii şi trei expoziţii integrate

Publicat: 03 iunie 2010 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara (CCIAT) şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara (USAMVBT) organizează, în perioada 3-6 iunie 2010, expoziţia internaţională de echipamente şi produse din domeniul alimentaţiei, agriculturii, zootehniei şi domeniile conexe - TimAgralim, ediţia a VIII-a.

Manifestare focalizată pe dezvoltarea şi promovarea sectorului agricol românesc, TimAgralim este o expoziţie de mare amploare, cu tradiţie şi prestigiu în acest sector, la organizarea căreia îşi aduc aportul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică, Oficiul Judeţean de Consultanţă Agricolă Timiş, numeroase asociaţii de profil, precum şi partenerul media principal, revista "Ferma".

În acest an, expoziţia TimAgralim are la bază un concept inovativ - în concordanţă cu tendinţele internaţionale de specializare a evenimentelor expoziţionale, integrând mai multe saloane specializate şi manifestări economico-ştiintifice şi desfăşurându-se în două locaţii distincte.


TimAgralim la CRAFT

La cea de a VIII-a ediţie a manifestării, vor expune la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, pe o suprafaţă de 1.000 mp în interior şi 3.500 mp exterior, importante companii, instituţii de profil, fermieri şi producători tradiţionali, atât din Timişoara şi localităţile limitrofe, cât şi din ţară şi străinătate, prin prezenţa Camerei de Comerţ din Pozarevac, Serbia, cu un stand colectiv în care vor expune opt firme, a Camerei de Comerţ din Kikinda şi Pancevo cu şase firme, a celei din Zrenjanin cu cinci firme.

De asemenea, vor fi prezente firme din Euroregiunea DKMT prin Camera de Comerţ din Csongrad şi Camera de Comerţ din Vojvodina şi mici producători din Ungaria cu standuri individuale. Prezenţa în expoziţie a companiilor din străinătate demonstrează interesul tot mai ridicat al investitorilor străini pentru agricultură românească.

Aceştia, împreună cu participanţii din România, vor oferi specialiştilor şi vizitatorilor o imagine de ansamblu asupra ultimelor produse şi tehnologii în domeniu.

Saloane TimAgralim la Centrul de Afaceri:

-    Salonul de produse, echipamente şi utilaje pentru agricultură şi zootehnie
-    Salonul pentru industria alimentară şi Horeca
-    Salonul de horticultură şi amenajare a spaţiilor verzi
-    Salonul de produse tradiţionale şi ecologice


TimAgralim la Agronomie

Cea de a doua locaţie de desfăşurare a manifestării - Universitatea de Ştiinţe Agricole, va găzdui: salonul de creştere a animalelor, salonul de mecanizare, servicii şi produse agro-alimentare, demonstraţii în câmp cu maşini şi utilaje agricole, "Ziua câmpului".

Intrarea liberă, tombola vizitatorului, degustările de produse tradiţionale, demonstraţiile specifice, noutatea produselor prezentate, sunt doar câteva din motivele pentru care publicul larg este aşteptat în număr mare la TimAgralim, în ambele locaţii de desfăşurare a manifestării.
Programul de vizitare: 3-6 iunie 2010, orele 10-19.


MANIFESTĂRI CONEXE LA CRAFT

ENERGIA VIITORULUI

Aflată la a IV-a ediţie şi iniţiată în contextul dezideratului Comisiei Europene de atingere a obiectivului global de 20% energie regenerabilă până în anul 2020, expoziţia "Energia Viitorului" este un eveniment de marcă în vestul ţării, un brand în domeniul valorificării energiilor neconvenţionale.

Ediţia din acest an va reuni în Sala Polivalentă de la CRAFT aproximativ 20 de companii de profil din ţară şi din străinătate, care vor expune echipamente şi sisteme de încălzire în pardoseală, panouri şi colectoare solare, panouri fotovoltaice, eoliene, becuri economice şi leduri, precum şi servicii de traduceri tehnice, proiectare, instalare şi mentenanţă a sistemelor.

SALONUL REGIONAL AL CERCETĂRII

Salonul se va desfăşura în aceeaşi perioadă şi în aceeaşi locaţie, sub egida Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică, fiind o manifestare ce îşi propune să stimuleze legătura dintre cercetare şi mediul de afaceri.

La acest eveniment şi-au anunţat participarea peste 20 de institute de cercetare, instituţii de învăţământ şi inventatori, ale căror rezultate concrete în cercetarea ştiinţifică, respectiv invenţii au fost prezentate la Bruxelles şi premiate anul acesta la Geneva.

Vizualizat: 853 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

La frizerie...

La frizerie...
- Domnule cum aţi vrea să vă tund să fiţi mulţumit? Detalii