KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

PNVV va avea şapte filiale regionale

Publicat: 08 februarie 2010 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Înfiinţarea filialelor regionale ale Patronatului Naţional al Viei şi Vinului (PNVV) reprezintă o nouă fază a proiectului „Consolidarea patronatului şi dezvoltarea capacităţii acestuia de a participa la procesul decizional", derulat de Patronat în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE).

Prin urmare, în perioada 05 februarie - 10 martie 2010 la nivel regional se vor organiza întâlniri cu participarea producătorilor de struguri şi vin, a autorităţilor ale administraţiei publice locale, a presei şi a reprezentanţilor PNVV, cu scopul de a identifica soluţii la actualele probleme naţionale şi regionale ale sectorului vitivinicol.

Principalele dificultăţi cu care se confruntă sectorul vitivinicol sunt lipsa lichidităţilor financiare pentru continuarea investiţiilor, întârzierea plăţilor ajutoarelor de stat şi fărâmiţarea excesivă a proprietăţii. Agricultura poate constitui motorul relansării economice, fapt pentru care se impun măsuri concrete pentru rezolvarea problemelor existente în acest domeniu” se precizează în comunicatul oficial al PNVV.

Proiectul, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, are o durată de 24 de luni începând cu 1 septembrie 2009 şi are ca obiectiv general consolidarea şi dezvoltarea capacităţii organizaţionale a PNVV, prin înfiinţarea a şapte filiale regionale în teritoriu, în oraşele Constanţa, Iaşi, Craiova, Timişoara, Focşani, Alba-Iulia şi Ploieşti.

Vizualizat: 850 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

O afacere de familie, consolidată cu ajutorul fondurilor europene, produce 500 de tone de fructe pe an, în livada intensivă de la periferia municipiului Arad.
 
Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radi
Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței KRONE BiG Pack – Randament și densitate!

Bancul zilei

La frizerie...

La frizerie...
- Domnule cum aţi vrea să vă tund să fiţi mulţumit? Detalii