KWS+
Reclama header after big part 2

ANSVSA: Atenţie la falşii inspectori şi la şpăgi!

Publicat: 05 aprilie 2009 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) solicită sprijinul cetăţenilor pentru prevenirea actelor de corupţie, cerându-le acestora să denunţe orice tentativă de control neautorizat.

”Este cunoscut faptul că, în perioada premergătoare sărbătorilor, inspectorii autorităţilor statului cu atribuţii în controlul produselor alimentare intensifică activitatea de control oficial. De multe ori s-au înregistrat situaţii, relatate şi de mass-media, în care, fie persoane neabilitate au folosit legitimaţii false, fie inspectori au solicitat sau primit sume de bani necuvenite, de la operatorii din industria alimentară”, se precizează într-un comunicat al Autorităţii Sanitar Veterinare.

„Rugăm operatorii din industria alimentară sau cetăţenii care sunt obiectul sau martorii unor astfel de fapte să ne aducă la cunoştinţă aceste situaţii nedorite, fie la Telverde: 0800.826.787, fie la adresa de e-mail: office@ansv.ro” este apelul lansat de către Marian Zlotea, preşedintele ANSVSA.

„Nu vom tolera niciodată astfel de practici, din partea nici unui reprezentant al Autorităţii şi vom sesiza imediat autorităţile competente cu privire la încălcări ale legii. În acest sens, urmează să semnăm un Protocol cu Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor”, a continuat preşedintele ANSVSA.

Orice inspector care efectuează o activitate de control oficial trebuie să prezinte agentului economic pe care îl verifică:
- Legitimaţia de serviciu eliberată de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, vizată la zi;
- Ordinul de deplasare (delegaţie), în care trebuie să fie specificate:
• Numele, prenumele şi funcţia inspectorului;
• Numărul delegaţiei;
• Tematica de control;
• Destinaţia (locul ) în care se desfăşoară controlul;
• Perioada (durata) în care se desfăşoară activitatea de control;
• Ştampila şi semnătura conducerii (director sau coordonator).

 

Vizualizat: 985 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

#tehnodiesel #masseyferguson #masseyferguson7360

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă.

Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Bancul zilei

Fidelitate

Fidelitate
Există unele femei care, în loc să-i facă să sufere pe mai mulţi bărbaţi, aşa cum e firesc, se concentrează asupra unuia până îl extermină. Detalii