Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ANIF va avea două sucursale noi

Publicat: 24 iulie 2009 - 13:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Două noi sucursale ANIF vor fi înfiinţate, acestea urmând să preia amenajările de irigaţii din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, respectiv cele din judeţele Olt şi Teleorman şi cel mult cinci noi unităţi de administrare, numărul acestora fiind stabilit în funcţie de mărimea sistemelor hidrotehnice, potrivit Hotărârii de Guvern  pentru modificarea şi completarea Anexei nr. 1 la  Hotărârea de Guvern  nr. 1.309/2004 pentru aprobarea Regulamentul de organizare şi funcţionare a Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare (ANIF), adoptate ieri, 15 iulie a.c., de Guvern.
Aceată decizie are în vedere o mai bună organizare şi funcţionare a ANIF la nivel de sucursale şi unităţi de administrare şi gestionarea eficientă a resurselor proprii şi pe cele date în administrare, în corelare cu stadiul constituirii organizaţiilor utilizatorilor de apă pentru irigaţii, se explică într-un comunicat al Ministerului Agriculturii.

Potrivit datelor Ministerului Agricultuii, la momentul actual, ANIF are în structura sa 12 sucursale teritoriale fără personalitate juridică, ce au în alcătuire 50 de unităţi de administrare organizate la nivelul amenajărilor de îmbunătăţiri funciare sau al grupurilor de amenajări de îmbunătăţiri funciare.

Din totalul de 418 organizaţii de îmbunătăţiri funciare constituite la nivelul întregii ţării cu o suprafaţă de 1061,6 mii hectare, în trei sucursale ale ANIF îşi desfăşoară activitatea 200 de organizaţii pe un teritoriu de 532,6 mii hectare, reprezentând peste 50% din suprafaţa teritoriului organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare, fapt ce  creează greutăţi în administrarea şi exploatarea amenajărilor de irigaţii din judeţele Brăila, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov, Giurgiu, Olt şi Teleorman.

Vizualizat: 1047 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW

Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW

Folosind aceeași normă de semănat, tehnologia DeltaRow mărește spațiul de nutriție al plantelor cu pana la 70% prin dispunerea boabelor într-o forma de triunghi, cu un spatiu între ele de 12,5 cm si posibilitatea distanțării rândurilor între 37.5cm și 87.5cm.

Testată de Universitatea din Osnabruck și confirmată în multe ferme din vestul Europei, tehnologia DeltaRow a adus cu peste 4.5% în plus la producția de boabe, 5.4% mai mult în ceea ce înseamnă producția de biogas, 7.9% în energie metabolizată (ME) și peste 8.2% Energie Netă în Lactatie (NEL).


Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare! Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Bancul zilei

Educaţie?

Educaţie?
O mamă îşi dojeneşte fiul: Detalii