Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

AGROMALIM 2017. Brokeraj internaţional dedicat industriei agro-alimentare!

Publicat: 17 august 2017 - 20:28
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Centrul EXPO Arad va găzdui evenimentul de brokeraj internaţional organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest sub egida Enterprise Europe Network.

Dedicat industriei agro-alimentare, acesta va avea loc în data de 8 septembrie 2017, între orele 10.30 - 13.00, în cadrul târgului AGROMALIM 2017 organizat de Camera de Comerţ. Industrie şi Agricultură la Expo Arad în perioada 7-10 septembrie 2017. 

Obiectivul acestei sesiuni de Business-to-Business este de a sprijini companiile româneşti să acceseze noi pieţe internaţionale şi să îşi crească reţeaua de parteneri strategici transnaţionali..

Participarea la eveniment presupune înregistrarea pe platforma de brokeraj dedicată evenimentului, accesând link-ul: https://agromalim.b2match.io/ (butonul ”Register Now” din partea dreaptă în antetul paginii).
Pasul următor constă în completarea unui profil al firmei care conţine o descriere, precum şi informaţii referitoare la cererea şi/sau oferta Dumneavoastră. Înregistrarea este deschisă până la data de 7 septembrie 2017, iar programarea de întâlniri se face în perioada 17 august - 7 septembrie 2017.

Sesiunea de brokeraj este dedicată tuturor actorilor din industria agro-alimentară: producători de produse agro-alimentare, de utilaje sau de ambalaje, distribuitori, cercetători, etc.
Organizatorii intenţionează să atragă participanţi din Ungaria, Serbia, Austria, Bulgaria, Germania, Slovacia, dar şi alte ţări.

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită.

Mai mult, participanţii cu cel puţin o întâlnire bilaterala validă la sesiunea de brokeraj vor avea acces gratuit la Târgul AGROMALIM pe toata durata desfăşurării (7-10 septembrie) pe baza agendei personalizate pe care o vor primi pe e-mail în prealabil.

Pentru orice informaţii suplimentare precum şi ajutor la înregistrare va rugam sa contactaţi persoana de contact din cadrul ADR Vest: Karla Haţegan - karla.hategan@adrvest.ro, +4 0256 491 923.

Pentru informaţii legate de Expoziţie, persoana de contact din partea CCI Arad: Cimi Enache - +4 0730 188 291, cimi.enache@ccia-arad.ro.

DESPRE ORGANIZATORI:
Începând cu 1 ianuarie 2015 Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) este partener al Enterprise Europe Network - reţea europeană prezentă în peste 60 de ţări, care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potenţialului inovativ şi de afaceri pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltare inteligentă şi durabilă.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad reprezintă interesele a peste 58.000 de societăţi economice din judeţul Arad. Una dintre priorităţile CCI Arad constă în organizarea de târguri şi expoziţii de anvergura naţională şi internaţională, venind astfel în sprijinul mediului de afaceri în numeroase domenii. În aproape 20 ani de activitate, departamentul EXPO Arad a organizat anual zeci de târguri şi expoziţii şi sute de evenimente private, reuşind să îşi consolideze permanent poziţia şi recunoaşterea.

DESPRE BROKERAJ:
Evenimentul de brokeraj constă în organizarea de întâlniri bilaterale între firme pe durata unor runde de câte 20 de minute. La acest eveniment se vor organiza 8 runde a câte 20 de minute, ceea ce presupune că fiecare firmă va putea programa 8 întâlniri. Pentru a putea participa la sesiunea de brokeraj, firmele vor trebui să introducă un profil care să conţină obligatoriu cererea si/sau oferta pe care o vor promova către ceilalţi participanţi, denumite pe site " cooperation profiles". Participarea la acest eveniment are valoare adăugată datorită posibilităţii de documentare asupra partenerilor cu care firmele pot solicita întâlniri, acceptarea sau respingerea întâlnirilor propuse, ceea ce duce la evaluarea concretă a posibilităţilor de colaborare imediată sau în viitorul apropiat între parteneri.

Vizualizat: 633 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

CONFERINȚĂ USAMV CLUJ: PARTICIPĂ 250 DE CERCETĂTORI DIN 12 ȚĂRI!

CONFERINȚĂ USAMV CLUJ: PARTICIPĂ 250 DE CERCETĂTORI DIN 12 ȚĂRI!

21 septembrie 2020 - 15:28

EVENIMENT! Conferința anuală a USAMV Cluj-Napoca, denumită în 2020 ”Științele Vieții pentru Dezvoltare Sustenabilă”, se va derula online, cu participarea a 250 de specialiști din țară și străinătate, anunță un comunicat USAMV Cluj, transmis pentru AGROINFO.

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

SOMMET DE L'ELEVAGE 2020 - anulat

08 septembrie 2020 - 09:21

Organizatorii SOMMET DE L'ELEVAGE au anunţat anularea celei de-a 29-a ediție a show-ului francez care urma să se desfășoare în zilele de 7, 8 și 9 octombrie 2020. Această decizie vine ca urmare a înrăutăţirii condiţiilor de sănătate publică datorate epidemiei COVID-29 şi, în consecinţă, a retragerii derogării convenite cu autorităţile locale din departamentul Puy-de-Dôme care ar fi permis organizatorilor spectacolului să nu respecte limita maximă de 5.000 de vizitatori / zi prezenți la o expoziție.

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

JOHN DEERE renunță la EXPOZIŢIILE AGRICOLE din Europa! Până când e valabilă decizia!

03 septembrie 2020 - 16:39

DECIZIE. Pandemia cauzată de virusul COVID-19 a determinat grupul John Deere să renunţe la participarea sa la orice eveniment expoziţional şi demonstraţii de utilaje din Europa şi statele CSI, până la 31 octombrie 2021.

Schimbare la vârful AGCO

Schimbare la vârful AGCO

03 septembrie 2020 - 12:38

Martin Richenhagen, Președinte şi CEO al AGCO a anunțat că se va retrage din funcţie la 31 decembrie 2020. De asemenea, Consiliul de administrație al AGCO l-a numit pe Eric Hansotia, în prezent vicepreședinte senior și director operațional, pentru a-l succeda pe Richenhagen în funcția de președinte și director executiv începând cu 1 ianuarie 2021. În plus, Eric Hansotia a fost ales în Consiliul de administrație cu efect imediat.

MyGalileoDrone - Concurs pentru drone lansat de GSA

MyGalileoDrone - Concurs pentru drone lansat de GSA

19 august 2020 - 09:40

Agenția Europeană GNSS (GSA), responsabilă cu gestionarea sistemelor de satelit europene Galileo și EGNOS, a lansat competiția MyGalileoDrone. Deschisă pentru companii, studenți și antreprenori, competiţia reprezintă o bună oportunitate de a transforma o idee strălucită într-o afacere reală.

ANULAREA EDIȚIEI 2020 A TÂRGULUI AGROMALIM!

ANULAREA EDIȚIEI 2020 A TÂRGULUI AGROMALIM!

14 august 2020 - 20:24

ANUNȚ! Organizatorii târgului internațional AGROMALIM, un eveniment de marcă și cu tradiție în agricultură, ne-au transmis astăzi, 14 august, un comunicat prin care anunță fermierii, participanții la acest târg că ediția 2020 AGROMALIM a fost anulată din cauza creșterii numărului infecțiilor cu coronavirus.

CAMPANIE! MUST DE LA JIDVEI!

CAMPANIE! MUST DE LA JIDVEI!

30 iulie 2020 - 13:36

EVENIMENT. Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lansarea celei de-a șasea ediții consecutive a campaniei „Must de la Jidvei”. Grupul Jidvei continuă prin acest demers să încurajeze și să sprijine producerea vinului de casă în rândurile gospodarilor și ale micilor producători.

GRIMME preia ASA-LIFT

GRIMME preia ASA-LIFT

24 iulie 2020 - 12:12

Grupul GRIMME a preluat complet compania daneză ASA-LIFT. Încă din 2013, GRIMME a achiziționat 70% din acțiunile ASA-Lift, companie fondată în 1936 la Sorö, în apropiere de Copenhaga (Danemarca).

Covid-19 a blocat marile show-uri agricole europene

Covid-19 a blocat marile show-uri agricole europene

29 iunie 2020 - 13:00

Pandemia cauzată de coronavirus a blocat industria producătoare de maşini agricole timp de trei luni şi a anulat o serie lungă de evenimente locale şi expoziții regionale din sectorul agricol. Dar Covid-19 a avut efecte majore şi asupra celor mai importante evenimente europene şi mondiale din lumea agricolă. Astfel, Potato Europe, care anul acesta trebuia să aibă loc în Franța (2-3 septembrie) a fost anulat iar Agromek (Danemarca), EuroTier (Germania), EIMA (Italia) și SIMA (Franţa), toate planificate iniţial să aibă loc în noiembrie, au fost amânate pentru 2021.

O nouă fabrică PŐTTINGER

O nouă fabrică PŐTTINGER

06 mai 2020 - 15:51

Compania austriacă a început construcţia unei noi unităţi de producţie - o investiţie în valoare de 25 milioane euro, unde vor fi fabricate presele de balotat Impress și greblele Top C cu patru rotori. Noua fabrică Pöttinger este amplasată la St. Georgen (Austria), la doar 5 km de sediul central al companiei din Grieskirchen.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Fermy Show Ep. 1 -  Legea Mirosurilor

Fermy Show Ep. 1 - Legea Mirosurilor

Premieră Națională! Inovație Totală! Jurnalistul Catalin Roba și Fermy, specialistul animat (sau Agri 4.0) al revistei Ferma, despică firul în patru: Este momentul să afli cum e percepută Legea Mirosurilor în lumea lui Fermy!

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii