Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

“Ziua Mondială a Monitorizării Calităţii Apei” - se analizează apa din râurile Bega şi Timiş

Publicat: 17 octombrie 2011 - 12:16
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Miercuri, 19 octombrie, vor avea loc sesiunile de monitorizare a apelor din judeţul Timiş organizate de către Smithfield Ferme şi Smithfield Prod, în cadrul programului internaţional – “Ziua Mondială a Monitorizării Calităţii Apei”.


Programul sesiunii:
- începand cu ora 10:30, voluntarii Smithfield Prod, elevii şcolii din localitate, autorităţi locale şi presa, vor analiza calitatea apelor râului Bega, pe raza comunei Sânmihaiu Roman;
- începand cu ora 13:00, voluntarii Smithfield Ferme împreună cu elevii şi profesorii şcolii din localitatea Parţa vor monitoriza, alături de presă şi autorităţi locale, apele râului Timiş.

Programul de monitorizare a apelor se desfăşoară sub egida Asociaţiei Internaţionale a Apelor (IWA). Programul îşi propune să atingă în 2012 cifra de un milion de persoane care să participe la activităţi de monitorizare a apelor din localităţile în care trăiesc.

Pentru deplasare, un mijloc de transport va fi la dispoziţia celor doritori să ne însoţească, începând cu ora 10:00, în parcarea sediului administrativ al Smithfield Prod, Str. Polonă nr. 4 sau de la ora 12:00, în parcarea sediului administrativ al Smithfield Ferme, Bvd. Cetăţii, nr. 7-9.

Vizualizat: 2195 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Fertilizarea cu rata variabila

Fertilizarea cu rata variabila

Distributia îngrasamintelor cu rata variabila deschide o noua era în practicile de cultivare a solului si managementul resurselor naturale. Dezvoltarea si implementarea acestui nou concept are drept scop promovarea unei agriculturi durabile, îmbunatatirea calitatii produselor agricole si a mediului.
Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură T6 cu Dynamic Command

Bancul zilei

Ce face un nou angajat...

Ce face un nou angajat...
Un tânăr absolvent al secţiei de Management era foarte încântat de postul pe care se angajase într-o importantă companie multinaţională. Detalii