KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

“Ziua Mondială a Monitorizării Calităţii Apei” - se analizează apa din râurile Bega şi Timiş

Publicat: 17 octombrie 2011 - 12:16
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Miercuri, 19 octombrie, vor avea loc sesiunile de monitorizare a apelor din judeţul Timiş organizate de către Smithfield Ferme şi Smithfield Prod, în cadrul programului internaţional – “Ziua Mondială a Monitorizării Calităţii Apei”.


Programul sesiunii:
- începand cu ora 10:30, voluntarii Smithfield Prod, elevii şcolii din localitate, autorităţi locale şi presa, vor analiza calitatea apelor râului Bega, pe raza comunei Sânmihaiu Roman;
- începand cu ora 13:00, voluntarii Smithfield Ferme împreună cu elevii şi profesorii şcolii din localitatea Parţa vor monitoriza, alături de presă şi autorităţi locale, apele râului Timiş.

Programul de monitorizare a apelor se desfăşoară sub egida Asociaţiei Internaţionale a Apelor (IWA). Programul îşi propune să atingă în 2012 cifra de un milion de persoane care să participe la activităţi de monitorizare a apelor din localităţile în care trăiesc.

Pentru deplasare, un mijloc de transport va fi la dispoziţia celor doritori să ne însoţească, începând cu ora 10:00, în parcarea sediului administrativ al Smithfield Prod, Str. Polonă nr. 4 sau de la ora 12:00, în parcarea sediului administrativ al Smithfield Ferme, Bvd. Cetăţii, nr. 7-9.

Vizualizat: 2359 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Ziua Mondială a Ouălor - sărbătoarea iubitorilor de ouă, omlete şi alte derivate

Ziua Mondială a Ouălor - sărbătoarea iubitorilor de ouă, omlete şi alte derivate

Diferite ţări din întreagă lume au sărbătorit vineri, 14 octombrie, Ziua Mondială a Ouălor (World Egg Day), aceasta fiind şi sărbătoarea tuturor iubitorilor de ouă, omlete şi alte derivate, transmite msn.com.

Femeile din mediul rural interesate de cursuri în cadrul proiectului european „E-WORD” implementat de Federația Agrostar

Femeile din mediul rural interesate de cursuri în cadrul proiectului european „E-WORD” implementat de Federația Agrostar

Federația Agrostar implementează proiectul ”E-Word (Empowering WOmen for Rural Development). Emanciparea Femeilor pentru Dezvoltare Rurală. Emancipare, Ocuparea Forței de Muncă, Antreprenoriat”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Asigurarea culturilor agricole - Un interviu cu Dorel Istrate, fermier din Șăulia (jud. Mureș)

Asigurarea culturilor agricole - Un interviu cu Dorel Istrate, fermier din Șăulia (jud. Mureș)

Este necesară asigurarea culturilor agricole? Fermierul Dorel Istrate (jud. Mureș) ne spune de ce și cu cine își asigură culturile!

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

Curaj

Curaj
Ca să-i dea curaj pacientului, stomatologul îi oferă înainte de a-i scoate măseaua câteva pahare de coniac, după care îl intreabă: Detalii