Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

8 mai 2019. Campania „DONEZ O CARTE PENTRU UN LICEU AGRICOL” ajunge la Horia, în județul Neamț

Publicat: 07 mai 2019 - 15:12
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Proiectul SUSŢINEM ÎNVĂŢĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR AGRICOL este iniţiat de Revista FERMA prin Fundaţia Revistei Ferma şi este coordonat de NICOLETA DRAGOMIR - redactor-şef Revista FERMA şi LEONARD CONSTANTIN STAFIE - colaborator Revista FERMA, specialist avicultură.

Este binecunoscut faptul că o componentă esenţială a agriculturii moderne este educarea, formarea profesională a tinerilor pentru a deveni fermierii viitorului, dar şi pentru a aduce în exploataţiile familiilor sau în gospodării soluţii sau alternative generatoare de profit.
 
Al 11 lea eveniment al proiectului se va desfasura în data de 8 mai 2019, de la ora 12.00 la Liceul Tehnologic Agricol ”Ion Ionescu de la Brad” din Horia, jud Neamț, unde vor participa absolvenți ai liceului, autorități, fermieri și elevi de la licee agricole. Un punct important pe ordinea de zi va fi campania ”DONEZ O CARTE PENTRU UN LICEU AGRICOL!”.
INVITATIE HORIA_8 mai 2019_b

La cele 10 evenimente cu public organizate până la această dată au participat aproximativ 1700 de persoane: cadre didactice, elevi, autorități publice, agenţi economici, absolvenți ai liceelor menționate care își desfășoară activitatea în diverse sectoare private sau publice, directori de școli gimnaziale, reprezentanţi ai institutelor şi staţiunilor de cercetare, mass-media. La toate liceele unde am organizat eveniment au participat elevi şi cadre didactice de la unităţile de învăţământ vizitate anterior, într-un schimb de experienţă pe care îl considerăm foarte important pentru tot ceea ce înseamnă practica agricolă în şcoli, dar şi pentru o mai bună relaţionare între licee şi între elevii din judeţe diferite.
Campania DONEZ O CARTE PENTRU UN LICEU AGRICOL a fost lansată în ziua de 7 martie 2019 la Liceul Tehnologic Mihail Kogalniceanu din Miroslava, județul Iași, având parteneri: Academia de Științe Agricole și Silvice, Radio Iași, Revista Ferma și liceul gazdă. Peste 400 de volume au fost donate bibliotecii școlii la evenimentul de lansare.
 
VA ASTEPTAM CU DRAG LA Liceul Tehnologic Agricol ”Ion Ionescu de la Brad” din Horia, jud Neamț!
Vizualizat: 464 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

SoilXplorer, sistem autonom de măsurare a conductivităţii solului

SoilXplorer, sistem autonom de măsurare a conductivităţii solului

SoilXplorer este un sistem inovator care permite fermierilor să exploreze şi să descopere întregul potenţial al solurilor lor. Sistemul conţine un senzor care, paradoxal, nu ia contact cu solul, dar care, prin electromagnetism, măsoară conductivitatea solului la patru adâncimi diferite: 0-25cm, 15-60cm, 55-95cm, 85-115cm.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură T6 cu Dynamic Command

Bancul zilei

Agronomul

Agronomul
Într-un troleibuz. Ultima staţie. Detalii