Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

VIDEO! NU PUTEM SĂ IMPORTĂM ÎN CONTINUARE PĂTRUNJEL, CEAPĂ, USTUROI! PĂREM IMBECILII PLANETEI!

Publicat: 09 aprilie 2020 - 18:54
1 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

IZOLARE SAU BĂTAIE DE JOC?! Românii au venit acasă cu miile, astăzi, românii pleacă de acasă cu miile! Dacă tot au venit acasă, să-i păstrăm și să dezvoltăm agricultura românească. Aici, producatorii și cultivatorii duc lipsă de forță de muncă și noi ne trimitem forța de muncă pentru agricultură în Italia și Germania. Nu putem să importam în continuare pătrunjel, ceapa, cartofi, usturoi! Părem imbecilii planetei, a scris astăzi europarlamentarul Rareș Bogdan pe pagina sa Facebook.

Izolare sau bataie de joc? Alooooooooooooo????? E Stare de Urgenta!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate asa ceva! De ce mai tinem oamenii in izolare si cerem distantare sociala daca avem astfel de actiuni???? Suntem nebuni chiar toti in tara asta!!!!!???? Imaginile sunt de ACUM!!! Sunt 2.000 de oameni in Aeroportul Cluj!

O imbecilitate! Daca tot au venit acasa, sa ii pastram si sa dezvoltam Agricultura romaneasca. Aici, producatorii si cultivatorii duc lipsa de forta de munca si noi ne trimitem forta de munca pentru agricultura in Italia si Germania. Nu stiu cine a luat decizia, insa oricine af fi, este un imbecil. Si Nuuuu in Veneto, este una dintre regiunile din Nordul Italiei care au fost in epicentrul infectrailor cu COVID19. Mai bine chemati marii agricultori romani si producatori/cultivatori si analizam daca le putem da salarii apropiate cu cele de acolo, minus 200/300 euro care reprezinta chiriile si cheltuielile ca nu sunt oamenii acasa si ne dezvoltam in sfarsit Agricultura!!!!!! Nu putem sa importam in continuare patrunjel, ceapa, cartofi, usturoi si drojdie! Parem imbecilii planetei, a scris furios europarlamentarul român Rareș Bogdan (PNL) după ce a văzut imaginile șoc de astăzi, 9 aprilie 2020, din Aeroportul Cluj unde circa 1.500 de români s-au înghesuit să urce în cursele charter care-i duc la muncă în Germania. Fără niciun fel de respectare a regulilor de distanțare socială, impuse de pandemia de coronavirus. Se pare că sunt sezonierii care merg în fiecare an la muncile din agricultură.  

postare-bogdan_b

VEZI AICI IMAGINILE CU ROMÂNII DIN AEROPORTUL CLUJ!

La postarea europarlamentarului au curs comentariile cu miile, inserăm câteva dintre opiniile românilor.

Mihai Pacha: Voi alungați oamenii din țara!!!!E bătaie de joc din partea politicului!!!Oamenii ,își risca sănătatea pt a nu muri de foame!!!!Alooooo zici??Asta ai zis tu Rareș,alooo?? Uitate ce salarii au Romanii și ce facturi au de plătit!!! Pe urma zi cât poți de tare ALOOOOOO!!!!

Valentina Elena: Au venit de-acolo, au stat in izolare pe banii statului, au ieşit, si-au văzut rudele, au păstrat banii la buzunar, pleacă înapoi. Pentru că au cum. Pentru că s-au semnat contracte. Pentru că este o debandadă totală. Debandadă pentru care vom plăti toți. Toți cei care stăm aci, pe bătătură. Financiar sau medical.

Cristi Moldo: Sunteți la guvernare, aveți ocazia sa faceți ceva, nu doar vorbe pe Facebook.. Și apropo, exportul de lemn nu trebuie oprit? De când e stare de urgență circulă lemnul mai ceva ca virusul.. Și nu am uitat de pensiile speciale, promisiune uitată odată ajuns în politică.

lucratori-aeroport_b

Szoke Peter: Chiar ma intristeaza aceasta postare. Rares Bogdan trebuie sa te gandesti ce au acesti oameni in suflete daca accepta posibilitatea de a se imbolnavi si tot pleaca in zone rosii!!!
In mediul online ,in ultimele saptamani,au fost demigrati constant acesti oameni. Mai rau este ca cel mai probabil nici nu se vor mai intoarce vreodata!!!!

Iordache Gena Simona: Noi iesim cu stres,strict necesar,sa nu deranjam,sa nu incasam o amenda din abuzurile si excesul de zel al unora,sau vreo bataie,mai sti?iar altii isi bat joc de eforturile noastre.ca sa vezi ca pentru unii e muma pentru altii ciuma si legea asta.

Nicolae Constantin: Rareș tu din ce partid faci parte ? Cine e vicepreședinte la parditul care guvernează ?Cine e prim ministru?
Ce partid reprezintă președintele ? Voi acolo în vârf ori sunteți proști ,ori faceți intenționat contra intereselor României,ori sunteți incompetenți!Am ajuns sa ne fie așa scârbă de voi, de PNL .... Cum mă noi stam in casa ,și voi scoateți atâta lume la un loc???

Margareta Zăgrean: Cam tarziu gripa .negripa ei au nevoie de salahori ca sa nu-i loveasca si criza alimentara noi vom manca probabil resturile lor .Agricultura era de siguranta nationala erau bune asociatiile, erau bune gostaturile si depozitele frigorifice, irigatiile,mici fabricute de conservare a legumelor si fructelor in judete pt a avea si oamenii unde lucra local .Poate are ceva iz comunist dar ne era folositor.

Directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo, a declarat astăzi, pentru Antena 3, că au plecat deja 15 curse charter cu români la muncă și că acestor pasageri, care s-au înghesuit astăzi în parcarea aeroportului, li s-a luat doar temperatura.

Să-l tragem la răspundere pe managerul aeroportului. Nu a luat nicio măsură privitoare la distanțarea fizică, a decis premierul Ludovic Orban, în urmă cu puțin timp, în ședința de Guvern de astăzi.


Vizualizat: 6388 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
agroinfo_ro_banner_pagina_articol_728x90 otp

Alte articole in aceasta categorie

ARE MÂINILE CRĂPATE, SPATELE PRAF ȘI FACE NAVETA DE LA OLT LA CLUJ CU LEGUME!

ARE MÂINILE CRĂPATE, SPATELE PRAF ȘI FACE NAVETA DE LA OLT LA CLUJ CU LEGUME!

24 mai 2020 - 11:35

FĂ-NE O COOPERATIVĂ SĂ FIM ȘI NOI OAMENI! Ilie e din neamul rudarilor din Olt. Are mâinile crăpate și spatele făcut praf de la munca de pe trei hectare de teren cultivat cu legume. Ilie face naveta de la Olt la Cluj ca să-și vândă legumele. Spune că merge cu marfă în Europa. Impresionanta poveste a lui Ilie o spune Anca Marcu, directorul Cooperativei Agricole Lunca Someșului Mic, pe care Ilie a rugat-o să le facă și lor cooperativă ca să fie și ei oameni.

CIOBAN: AM ANUNȚAT PROTECȚIA ANIMALELOR SĂ-MI IA VACILE CĂ NU AM PĂȘUNE!

CIOBAN: AM ANUNȚAT PROTECȚIA ANIMALELOR SĂ-MI IA VACILE CĂ NU AM PĂȘUNE!

24 mai 2020 - 09:34

DISPERAREA UNUI OIER DIN ROMÂNIA. Crescătorul de ovine Romi Mariș din Orăștie, județul Hunedoara, nu are pășune unde să-și ducă cele 77 de vaci. Pășunea închiriată de la primăria Orăștie este pentru turma lui de 1.500 de ovine. Vacile nu mai au loc. Oierul a declarat, pentru AGROINFO, că în disperarea care l-a cuprins a anunțat Protecția Animalelor să vină să ia vacile. Oierul spune că la începutul săptămânii vine o comisie la el.

OFICIAL DIN MINISTERUL AGRICULTURII, LA O STÂNĂ DE OI!

OFICIAL DIN MINISTERUL AGRICULTURII, LA O STÂNĂ DE OI!

24 mai 2020 - 07:33

ÎN VIZITĂ LA O FAMILIE DE OIERI ȚĂRANI! Subsecretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Avram Fițiu, a fost la o stână de oi din județul Cluj. Ciobanii aduceau fetelor de măritat păpuși din caș, a scris Avram Fițiu pe pagina sa oficială Facebook, despre una dintre tradițiile oieritului românesc.

APIA: PLĂȚI PE HECTAR PENTRU FERMIERI!

APIA: PLĂȚI PE HECTAR PENTRU FERMIERI!

24 mai 2020 - 06:48

ANUNȚ OFICIAL! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță că a prelungit termenul pentru depunerea cererilor pentru obținerea plăților pe hectar pentru angajamente de silvomediu. APIA a transmis un comunicat pentru AGROINFO.

OFICIAL APIA: TERMEN CERERE AJUTOR DE STAT!

OFICIAL APIA: TERMEN CERERE AJUTOR DE STAT!

24 mai 2020 - 06:27

COMUNICAT! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță toți fermierii interesați că a fost prelungit termenul pentru depunerea cererilor pentru schema de ajutor de stat sprijin pentru prima împădurire și crearea suprafețelor împădurite. APIA a transmis un comunicat pentru AGROINFO.

OFICIAL GUVERN! CE SE SCHIMBĂ LA PLATA SUBVENȚIILOR APIA!

OFICIAL GUVERN! CE SE SCHIMBĂ LA PLATA SUBVENȚIILOR APIA!

22 mai 2020 - 06:59

COMUNICAT. Guvernul a adoptat, în ședința de miercuri seara, o Ordonanţă de urgenţă care modifică și completează OUG nr. 3/2015 pentru aprobarea schemelor de plăţi care se aplică în agricultură în perioada 2015-2020 şi pentru modificarea art. 2 din Legea nr. 36/1991 privind societăţile agricole şi alte forme de asociere în agricultură. Sunt modificări la subvenția pentru pășune, pentru micii fermieri, ajutoarele naționale tranzitorii și la termenele APIA pentru notificarea fermierilor aflați la control.

DECIZII GUVERN ASTĂZI SUBVENȚIILE APIA!

DECIZII GUVERN ASTĂZI SUBVENȚIILE APIA!

21 mai 2020 - 21:23

ADOPTATE DE GUVERN. Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a anunțat, în urmă cu puțin timp, deciziile adoptate astăzi, în ședința de Guvern, care vizează subvențiile agricole aferente acestui an, cuvenite fermierilor români.

SUNTEM ROMÂNI, CUMPĂRĂM DE LA ȚĂRANII ROMÂNI DIN PIEȚE!

SUNTEM ROMÂNI, CUMPĂRĂM DE LA ȚĂRANII ROMÂNI DIN PIEȚE!

21 mai 2020 - 19:49

NU STĂM ÎN GENUNCHI ÎN FAȚA BRUXELLES-ULUI! Partidul Ecologist Român (PER) acuză Parlamentul de trădare naţională şi cere o poziţie publică a preşedintelui României privind promulgarea legii care ar fi trebuit să promoveze produsele românești din fermele noastre, dar nu se întâmplă așa. Dacă lor le place să stea în genunchi în faţa Bruxelles-ului, noi, ecologiştii, vrem să fim în UE, dar vom sta în picioare! Vom cumpăra de la ţăranii români din pieţe! A declarat președintele PER, într-un comunicat remis media.

LEGEA APICULTURII, ADOPTATĂ!

LEGEA APICULTURII, ADOPTATĂ!

21 mai 2020 - 17:41

LEGE TRIMISĂ LA PROMULGARE! Miercuri a fost adoptat în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege nr. 221/2017 care modifică și completează Legea apiculturii nr. 383/2013. Legea este trimisă președintelui României pentru promulgare. 

OFICIAL! EFECTIVUL DE OVINE ȘI CAPRINE AL ROMÂNIEI!

OFICIAL! EFECTIVUL DE OVINE ȘI CAPRINE AL ROMÂNIEI!

21 mai 2020 - 10:05

DATE OFICIALE! Informațiile obținute, săptămâna aceasta, de AGROINFO de la Institutul Național de Statistică, arată că România a ocupat, anul trecut, locul trei în ierarhia statelor membre ale Uniunii Europene la efectivele de ovine și caprine. Ce spun datele oficiale, câte ovine și caprine are România în acest moment?  

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Gatlan
|
04. 10, 2020. Friday 21:16
Citiți cu atenție legile date,de stat și totul este OK
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

VALTRA seria F - Agritechnica 2019

VALTRA seria F - Agritechnica 2019

Noua serie de tractoare Valtra F, prezentată la Agritechnica 2019, destinată fermelor pomicole şi viticole poate fi comandată în două variante de ecartament (1,5 şi 1,3m), are o putere de la 75 la 105CP, un motor cu o capacitate cilindrică de 3,4litri şi o transmisie cu 24 viteze înainte/înapoi sau 24/12 înainte/înapoi. Seria F de tractoare Valtra va fi disponibilă pentru piaţa din România în a doua jumătate a anului viitor.

 

Interviu cu George Tănase - brand manager Valtra, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

La bar

La bar
Merge un bărbat cu un pistol într-un club şi începe să strige: Detalii