Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

TERMEN LIMITĂ de PLATĂ 25 OCTOMBRIE!

Publicat: 12 octombrie 2016 - 20:16
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

ATENȚIE! Prima tranșă din impozitul pe veniturile din activități agricole trebuie achitată  până la data de 25 octombrie 2016! Fermierii români vor plăti până la acest termen 50% din impozitul datorat!

Este vorba despre activităţile agricole pentru care venitul se determină pe bază de norme de venit, provenind din cultivarea produselor vegetale: exploatarea plantaţiilor viticole, pomicole, arbuştilor fructiferi şi altele asemenea; creşterea şi exploatarea animalelor, inclusiv din valorificarea produselor de origine animală.

Impozitul şi contribuţia de asigurări de sănătate sunt stabilite prin decizie de impunere emisă de organul fiscal de domiciliu. Deciziile emise de organele fiscale au la bază declaraţiile 221, depuse de contribuabili, ce au avut termen de depunere  25 mai 2016. Impozitul pe veniturile din activităţi agricole poate fi achitat atat la trezoreriile unde îşi au domiciliul contribuabilii cât şi la unităţile administrativ teritoriale cu care Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice are încheiate protocoale valabile, informează Finanțele Publice.

SCUTIRI DE LA PLATA IMPOZITULUI  PE VENITUL AGRICOL!

Veniturile care nu sunt supuse impozitării sunt cele obținute de contribuabilii care dețin un număr mic de hectare de teren, sub 2 hectare, iar la animale, sub două capete la bovine, sub șase capete la porcine, sub 50 capete la ovine și sub 75 de familii la albine.

Nu se plătește impozit pentru suprafeţele cultivate cu plante furajere, graminee şi leguminoase destinate producţiei de masă verde, precum şi pentru păşuni şi fâneţe naturale, destinate furajării animalelor din fermă.

Cea de-a două tranșă de 50% din impozit va fi achitată de fermieri până la data de 15 decembrie 2016.

 

Vizualizat: 7281 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
andone
|
10. 13, 2016. Thursday 19:44

dati-ne intai avansul si apoi cereti impozit

Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA

Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA

De vorbă cu Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA.John Deere si Joskin au obtinut din partea juriului DLG (din care a facut parte si conf. dr. Ovidiu Ranta) singura medalie de aur pentru inovatie acordata la aceasta editie de Agritechnica, pentru proiectul comun eAutoPower cu sistemul inteligent e8WD - prima cutie de viteze electro-mecanica. Tehnologie care promite sa revolutioneze mediul de operare tractor-implement... #IPSO Agricultură #DLG Intermarketing #John Deere #Joskin#AGRITECHNICA

OROS Linamar la AGRITECHNICA 2019 AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere!

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii