KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Ministrul Finanţelor a discutat cu reprezentanţii agricultorilor completarea PNDC cu 42 euro

Publicat: 25 martie 2012 - 21:55
2 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Ministrul Finanţelor Publice, Bogdan Drăgoi, şi reprezentantul Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România, Laurenţiu Baciu, s-au întâlnit la sfârşitul săptămânii pentru a discuta problemele agriculturii româneşti.

Printre subiectele discutate  s-a numărat şi găsirea unor soluţii pentru completarea subvenţiei PNDC cu 42 euro, arată un comunicat LAPAR.

La întâlnire a participat şi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia.
Aceştia au adus pe masa discuţiilor şi impozitarea arendei, rambursarea TVA, impozitarea utilajelor agricole, impozitul pe subvenţie, TVA pe arendă (arenda ca element de cheltuială).

Agricultorii au primit... promisiuni
La finalul discuţiilor s-a convenit că "toate problemele expuse de LAPAR sunt reale, iar ministrul Finanţelor şi ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale au promis că, într-un timp foarte scurt, vor găsi soluţii de corectare a celor semnalate".

Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din Romania îşi exprimă încrederea că cele două ministere sunt responsabile de promisiunile făcute şi nu îşi doreşte ca aceste probleme, foarte grave, din realitatea agriculturii româneşti să rămână doar la stadiul de promisiuni considerând că şi agricultorii au o limită de înţelegere.
Sursa: Agerpres

Vizualizat: 4521 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   
2.
voicu ion
|
03. 29, 2012. Thursday 09:34

cand se da cea dea doua transa de bani subventie cap de animal sp ovine?

1.
voicu ion
|
03. 29, 2012. Thursday 09:31

se tot vorbeste ca se mareste sub. pe cap de animal,dar nu sunt capabili sa dea cea dea doua transa de bani

Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

De ziua ta iubito...

De ziua ta iubito...
Ce i-a luat Bulă soţiei de ziua ei? Detalii