Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Agricultura ecologică: subvenţii şi pentru beneficiarii cu datorii la stat

Publicat: 06 septembrie 2012 - 11:50
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Termenul de depunere a cererii de finanţare pentru îmbunătăţirea calităţii produselor agricole în sectorul de agricultură ecologică a fost prelungit până la 15 octombrie 2012, respectiv până la la 15 decembrie a.c. pentru producătorii care au încheiat contracte de prestări servicii cu un organism de inspecţie şi certificare căruia i-a fost retrasă aprobarea.

Guvernul a aprobat Hotărârea pentru modificarea şi completarea HG nr. 759 /2010 privind acordarea de ajutoare specifice pentru îmbunătăţirea calităţii produselor agricole în sectorul de agricultură ecologică.

mere-ecologice_b

Solicitanţii nu trebuie să facă dovada lipsei datoriilor restante la bugetul de stat
Pentru accesarea ajutorului specific pentru îmbunătăţirea calităţii produselor agricole în sectorul de agricultură ecologică, solicitantul trebuia să facă dovada lipsei datoriilor restante la bugetul de stat sau bugetul local.
Noua Hotărâre de Guvern elimină obligativitatea prezentării acestei dovezi.

Fonduri majorate la 4.098.000 euro
O altă noutate cuprinsă în actul normativ aprobat ieri priveşte creşterea plafonului alocat acestei măsuri de la 3.098.000 euro la 4.098.000 euro.

De asemenea, termenul de depunere a cererii de finanţare a fost prelungit până la 15 octombrie 2012.
În ceea ce-i priveşte pe producătorii care au încheiat contracte de prestări servicii cu un organism de inspecţie şi certificare căruia i-a fost retrasă aprobarea, termenul pentru eliberarea certificatului şi depunerea cererilor a fost prelungit până la 15 decembrie a.c.

Vizualizat: 2870 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!