Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

STRÂNGEȚI BRÂNZĂ, LEGUME, CARNE DE LA ȚĂRANI ȘI APROVIZIONAȚI MAGAZINELE!

Publicat: 22 martie 2020 - 08:24
30 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

SUS ȚĂRANII! AGROINFO lansează MIȘCAREA DE SUSȚINERE A ȚĂRANULUI ROMÂN.  Este timpul să ne luăm hrana de la țăranii noștri! Trebuie să ne trezim că nu mai putem aștepta tirurile cu mâncare din import. Țăranii produc și nu au unde să-și vândă marfa. În condiții de criză, de izolare, cu țări care-și închid granițele trebuie să  învățăm să ne gospodărim SINGURI, cum spune țăranul nostru.

Țăranii noștri, și când spun asta includ fermierii mici și chiar pe cei mari, au fost sufocați de bișnițarii de prin piețe, au fost ocoliți de cumpărătorii români, iar produsele lor nu au ajuns pe rafturile magazinelor. Multe dintre piețe sunt închise acum și e o măsură justă a autorităților! Dar tot autoritățile trebuia să ia o măsură încât SĂ NU SE RISIPEASCĂ hrana produsă de țărani și de care avem mare nevoie în această criză.

Fabricile de procesare lapte au importat mereu lapte din Ungaria, Polonia. Fabricile de procesare carne au importat carne. Nu s-au  creat lanțuri de magazine cu produse țărănești, prea puțin i-au ajutat autoritățile pe țărani să-și promoveze și să-și vândă produsele. În alte țări, țăranul, fermierul este respectat și protejat în situația de criză pe care o traversăm. De ce? Pentru că alții realizează că FĂRĂ HRANĂ oamenii nu pot supraviețui! Mai ales în condiții de izolare. Trebuie să ne învățăm și noi LECȚIA! Să învățăm de la ei să ne respectăm fermierii.

Fabricile noastre de brânzeturi lucrează cu lapte din Slovacia sau Polonia. Când nu va mai veni laptele, se vor opri. Momentan sunt stocuri, dar se epuizează și când e gol prin magazine vor merge românii la cei batjocoriți să cumpere de acasă, ne-a scris Gheorghe Teleaga.

Sunt prea puține fabrici românești, integral românești, care procesează lapte din fermele proprii. Sunt prea puține produse românești pe rafturile magazinelor.

Acum, în al doisprezecelea ceas, când suntem la necaz, sunt mulți care-i disprețuiesc pe țărani. Nu faceți asta! Pentru că noi toți ne vom sprijini pe țăranii, fermierii noștri. Ce ne facem, fraților, dacă nu ne mai vine brânza aia din import?! Aia pe care o cumpărați mulți dintre voi, că e ieftină, și nu vă gândiți la trasabilitatea ei, din ce e făcută, totuși. Și laptele ăla din import, golit de orice grăsime. Ce o să mâncați, atunci, fraților?! Brânza românească adevărată are prețul corect, așa să știți! Cumpăr produsele fabricii noastre integral românești, Lapte cu caimac, cu un gust desăvârșit. Creată de fermierul român Nicușor Șerban, crescător de vaci Holstein din Ialomița, pentru că vrea ca românii să nu mai mânănce la mâna a doua. Dragi români, câți dintre voi căutați produsul românesc pe rafturi? Cumpăr brânză de la stâne. Da, fac asta! Și nu am pățit nimic! Știu trasabilitatea produsului, știu cum e făcută brânza.

foto-miscare-taran_b

Foto AGROINFO. Autor Andrei Daniel Mihalca

Sunt țăran, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar țăranul strânge fânul când e mai cald, țăranul stă noaptea să aibă grijă să fete o oaie sau o vacă, spune Mariana Dumitrița.

Când o să stați degeaba două săptămâni în casă, o să mâncați pietre, atunci o să-l căutați toți pe țăran și nu o să-i mai vedeți mâinile murdare pentru că foamea e mai puternică decât Covid 19, ne-a scris Anghel Ștefan.

Adunați brânză de la țărani și băgați-o în magazine!! Ne-a scris Mihaela Maria Burcă

Cât a răcnit AGROINFO și alte publicații să cumpărați produse românești de am răgușit cu toții. Nu, nu merge cu asta, nu are niciun efect. Românul nu mai știe gustul adevărat atât de mult a mâncat tot felul de făcături. Prea puțini români au înțeles de unde să-și cumpere un produs românesc, făcut în fermele noastre.  De asta ESTE NECESAR să găsim pe rafturile magazinelor produse românești, să le învățăm din nou gustul.

În situația în care ne aflăm, un rol mare îl au autoritățile centrale și locale care trebuie să intervină până nu e prea târziu.

Depozitele, angrouri de legume și fructe, știți ce comercializează de ani buni? Cartofi din Polonia, usturoi din China, varză din Macedonia, ceapă din Ungaria, mere din Polonia și așa mai departe. Dar ce?! În România, nu se mai face ceapa, usturoiul și cartofii?! Lucrurile au fost lăsate așa și s-au cronicizat. Țăranul, fermierul nostru, nu are de acum necazul ăsta că produce și nu poate vinde ce a produs. E o boală cronicizată!

Acum, suntem în criză, izolați, ATENȚIE, izolați, poate unii nu au înțeles încă acest cuvânt. Trebuie să ne izolăm unii de alții în interiorul țării, dar și de cetățenii străini. A fost dată aseară o Ordonanță militară. Deci, cetățenii străini au interdicție de a veni în România, sunt doar câteva mici excepții. Nu știm cum vor veni tirurile cu mâncare. De ce să le așteptăm când noi avem mâncare acasă?!

V-ați întrebat ce vom face când stocurile din magazine sunt epuizate?

Autoritățile centrale, locale trebuie să intervină și să strângă în depozitele în care găsim doar usturoi China și cartofi Polonia produse din fermele românești, de la țăranii noștri.  Să colecteze din fermele de animale brânză, lapte, smântână, carne. Sigur, cu verificarea produselor, cu testarea produselor. Cu măsurile de siguranță care trebuie luate!

MIȘCAREA DE SUSȚINERE  A ȚĂRANULUI ROMÂN va promova, în fiecare zi, cu fotografiile pe care ni le trimiteți din ferme și gospodării, din toate zonele, tot ceea ce produceți, propunerile pe care le faceți. Haideți să ne mobilizăm!

Haideți să-l punem pe ȚĂRANUL ROMÂN din nou pe HARTA ROMÂNIEI!


Vizualizat: 98582 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Ajutoare pentru fermieri care așteaptă aprobarea Guvernului!

Ajutoare pentru fermieri care așteaptă aprobarea Guvernului!

06 mai 2021 - 20:23

Noi scheme de ajutor, lansate în acest an, de care beneficiază fermierii și crescătorii de animale urmează să fie aprobate de Guvern.

Decizie Guvern pentru ajutoarele acordate apicultorilor!

Decizie Guvern pentru ajutoarele acordate apicultorilor!

06 mai 2021 - 19:58

În ședința Guvernului din data de 5 mai 2021 a fost aprobată o Hotărâre care completează și modifică Hotărârea Guvernului nr. 339/2020 privind aprobarea Programului Naţional Apicol pentru perioada 2020-2022, anunță Ministerul Agriculturii, într-un comunicat transmis Agroinfo.

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ 07 – 13 Mai 2021!

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ 07 – 13 Mai 2021!

06 mai 2021 - 16:36

Caracteristici meteorologice. În acest interval va predomina o vreme în general normală sub aspect termic, în  aproape toată ţara. Temperatura medie diurnă a aerului va fi cuprinsă între 7...22°C, în majoritatea regiunilor, limite apropiate de normele climatologice.

Exclusiv. ASOCIAŢIA PRESEI AGRICOLE din România organizează PRIMA DEZBATERE internaţională cu tema

Exclusiv. ASOCIAŢIA PRESEI AGRICOLE din România organizează PRIMA DEZBATERE internaţională cu tema "PACTUL VERDE"!

06 mai 2021 - 15:19

Evenimentul "GREEN DEAL - PACT şi IMPACT", se va desfășura la data de 12 mai 2021, pe platforma ZOOM Pro, și este dedicat membrilor Asociaţiei Presei Agricole din România (A.P.A.R.), jurnaliști, comunicatori și reprezentanți ai sectorului agricol care doresc să afle în exclusivitate, direct de la invitații speciali ai conferinţei, cele mai calde informații în ceea ce privește viitoarea reformă agricolă europeană.

Un fermier belgian a mutat granița cu Franța pentru că piatra de hotar îl deranja la arat!

Un fermier belgian a mutat granița cu Franța pentru că piatra de hotar îl deranja la arat!

06 mai 2021 - 09:09

Un fermier din Belgia a reuşit, accidental, să redeseneze graniţa ţării cu Franţa după ce, deranjat că piatra de hotar era în calea tractorului său, a mutat-o câţiva metri în teritoriul vecin. În loc să provoace o revoltă internațională, incidentul a fost întâmpinat cu zâmbete pe ambele părți ale frontierei.

Subvenții APIA încasate pe chitanțe false cu ajutorul unei angajate APIA!

Subvenții APIA încasate pe chitanțe false cu ajutorul unei angajate APIA!

06 mai 2021 - 08:25

Mamă și fiică din județul Olt, anchetate de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru că au încasat subvenții agricole folosindu-se de acte false. Una dintre cele două femei ar fi angajată APIA Olt. Cele două și-au recunoscut vina, susține un comunicat al DNA transmis media.

Studiu Comisia Europeană: Noi tehnici de ameliorare a plantelor!

Studiu Comisia Europeană: Noi tehnici de ameliorare a plantelor!

06 mai 2021 - 07:38

Studiul Comisiei Europene privind noile tehnici genomice de ameliorare a plantelor (NGT) deschide poarta către un cadru de reglementare adaptat acestor tehnici de ameliorare și constituie un pas important în direcția corectă, dar necesită să fie urmat rapid de alte acțiuni din partea Comisiei UE, anunță Asociația Producătorilor de Porumb din România, APPR, într-un comunicat transmis pentru Agroinfo.

Comisia Europeană: Nou regulament privind subvențiile agricole!

Comisia Europeană: Nou regulament privind subvențiile agricole!

05 mai 2021 - 20:21

În prezent, subvențiile acordate de guvernele țărilor terțe nu fac în mare măsură obiectul unui control, în timp ce subvențiile acordate de statele membre UE sunt atent analizate. Noul instrument este conceput pentru a aborda în mod eficace subvențiile străine care cauzează denaturări și afectează condițiile de concurență echitabile din cadrul pieței unice în orice situație de pe piață, anunță un comunicat al Comisiei Europene.

Comunicat APIA de astăzi pentru fermieri!

Comunicat APIA de astăzi pentru fermieri!

05 mai 2021 - 13:28

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reamintește fermierilor care nu au depus încă cererea unică de plată în anul 2021 că au mai rămas doar câteva zile până la finalizarea Campaniei de primire a cererilor unice de plată, este mesajul APIA de astăzi. Agenția de Plăți a transmis un comunicat pentru Agroinfo.

Ministrul Oros despre cuantumul subvențiilor APIA pentru fermieri!

Ministrul Oros despre cuantumul subvențiilor APIA pentru fermieri!

05 mai 2021 - 08:28

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a declarat că toate subvențiile agricole acoperite din bani europeni își păstrează cuantumul de anul trecut. Singurele subvenții care au scăzut dramatic, dar care sunt acordate de la bugetul de stat, sunt ajutoarele naționale tranzitorii, plătite atât fermierilor din sectorul vegetal, cât și crescătorilor de animale.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [30]  
Pagini: [1]  1   
30.
Marga Ivascu
|
08. 14, 2020. Friday 11:19
Cumpar lunar pentru familia mea brînză de oaie ,caș,pastramă direct de la producator , doar prin curier . Sînt din București ,contact margaivascu@gmail.com ,trimiteți mesaje pe email cu număr de telefon că sa va sun .
29.
Marga Ivascu
|
08. 14, 2020. Friday 11:09
Rugăm că toți ciobanii sau cei ce au vaci sa pună pe cineva din familie sa se ocupe și de vînzarea prin curier direct la om acasă .Nu se găsește nici un cioban care sa vîndă prin interne cu număr de telefon direct la oameni .Nu poți să bați atîta distanță că sa cumperi de la stînă .Nu găsim pe internet să cumpărăm direct de la cioban , se găsesc speculanți care cînd mult mai scump .
28.
Morariu Gică
|
04. 07, 2020. Tuesday 18:18
Dacă faci agricultură de subzistență, te descurci singur, faci conserve, dai la vecini, la copiii de la oraș... Dacă faci agricultură ca să câștigi bani, trebuie să gândești in acest sens, adică, frate, bag un purcoi de bani in asta, trebuie să și câștig, nu să muncesc degeaba. Deci, mă gândesc cu cine strâng recolta, mulg oile, strâng ouăle etc. Mai departe, trebuie să mă gândesc ce fac cu produsele, unde le depozitez și cât, prin ce sistem le valorific, cum îmi recuperez banii... Varianta cea mai bună, in sensul că este foarte des folosită și obține rezultate excelente, este cea a cooperării între producători (pe scurt, producătorii se asociază, înființează inclusiv un organism care preia marfa și o distribuie in cele două variante : către un engrosist sau retailer mare gen lanț de supermarketuri,....). Restul e tăcere! Ce să facă statul? Statul este o adunătură de incompetenți care sug banii contribuabililor!
27.
Sorin Laurentiu Ionescu
|
03. 24, 2020. Tuesday 09:40
Bunicii noștri, inclusiv al meu, mergeau cu produsele în piață și la târguri.
Acum nu se mai face dar ne plângem că trebuie să vină unii să strângă brânză, legume și carne și să aprovizioneze magazinele. Dacă unii aprovizionează piețele îi numim samsari, pentru că speculează prețul.
Dar oare țăranii de ce nu se pot asocia să-și vândă ei produsele tarabagiilor din piețe? De ce nu pot asocia într-o cooperativă să condiționeze și să ambaleze produsele, să le eticheteze și să le trasabilizeze, să pună pe etichetă și un cod QR pentru tinerii de la oraș? De ce nu adoptă un standard de gestionare, mă rog management, și să îl certifice pentru a da încredere cumpărătorului de la oraș? Și asta este muncă dragilor. Când vom înțelege să și învățăm să pregătim produsul pentru cumpărător atunci țăranii nu vor face față cu producția.
26.
Marioara
|
03. 24, 2020. Tuesday 04:08
Recunoașterea valorii țăranului român, sprijinirea și facilitarea pentru a vinde produsele trebuia să aibă loc de mult.
Dar macar de acum daca ne-am mobilizator nu ar fi târziu.
Ne va fi mai bine.
Ceea ce este al nostru, este la țăranii noștri, nu trebuie sa aducem de la alții.
25.
Daisy
|
03. 23, 2020. Monday 21:06
Taran eeti tu ca vorbesti asa !!!!!
Fudulilor de oraseni de 2 lei , ce mancati mancare fara gust dar platiti bani grei pentru facaturi !!!!
Fraierilor
24.
Miha
|
03. 23, 2020. Monday 18:08
Tatăl meu a fost inginer agronom .Nu am uitat legumele si fructele culese in copilarie,roșia cu gust,piersica parfumata.Toti cautam mere bune,un pahar cu lapte direct de la sursa.Au invadat legumele și fructele din Turcia.Sa ajutam producătorii mici ,mătușa mea are ouă,brânză de vaca,lapte ,dar locuieste intr -o localitate departe de oras.Ramin produsele,doar ptr casa ei.
23.
Negoiță Adriana
|
03. 23, 2020. Monday 16:35
Sunt de aceeași părere! Propuneți concret cum am putea noi consumatorii sa vă ajutam (in afară de a cumpăra,de a promova în mediile noastre). Propuneți petiții .etc ceretl sprijn comunității Declic! Este momentul să ne susținem unii pe alții!
22.
George Adrian
|
03. 23, 2020. Monday 16:09
Aveți grijă ce consumati dragi Români!Nu consumati legume provenite din zona Peretu si Plosca județul Teleorman !!!Sunt mari si frumoase dar sunt pline de chimicale .Nimeni nu face nici o analiză la produse înainte de a le aseza pe taraba din piață si daca are un certificat de producător asta nu inseamna ca cineva a verificat cantitatea de pesticide și azot din produsele respective.Toti legumicultorii din Peretu folosesc puturi forate pentru a iriga .Ei varsă în puț o cantitate de 10 15 saci de azot sau uree, apoi introduc sorbul si furtunul de irigare in puț, pentru a recircula apa până la dizolvarea definitivă a chimicalelor ,apoi iriga cu această apa ,prin sistem de picurare,toată cultura. Decideți singuri de unde alegeți să mâncați!
21.
Baidoc
|
03. 23, 2020. Monday 15:29
Nu stiu cati ani ai,dar dupa mainile murdare si cu wc in curte nu a fost plina tara de oameni bolnavi de cancere si plini de chimicale....asa murdari cum zici tu dar ei au ajuns si vor mai ajunge 70-80 de ani pe cand generatia de dupa revolutie sa zica mersii daca vor trai 50 de ani.Majoritatea parlamentarilor au crescut de mainile murdare cum zici si cu wc in curte dar toti sunt sanatosi,grasi si imbuibati!Sincer decat domn cu mainile curate si cu wc in casa dar bolvnav ,mai bine murdar pe maini ,cu wc in curte dar sanatos.Stima ptr cei cu maini murdare de pamant si rusine celor care se tin domni dar nu au respect fata de cei care muncesc cu adevarat !
20.
Radu vasilica
|
03. 23, 2020. Monday 14:57
Da sunt de acord cu produsele țăranului din România, sa nu mai importam nimic din afara
19.
Maciuca
|
03. 23, 2020. Monday 13:52
Omul a trăit pe acest pământ 7528 ani hrănit de pământ prin țărani gospodari,iar acum cîteo jigodie pe aici,ii numesc pe tarani:mizerabili,jegosi.Avem multi tradatori,straini,care sunt platiti sa :informeze promoveze doar otrava din supermarketuri(sacii de adoptivi euri).Mancati cat puteti de la țărani romani!
18.
Maciuca
|
03. 23, 2020. Monday 13:44
Ba prostule speriat de mizerie, țineți parerea pentru tine, tu sti de jeg si mizerie de la tine din familie,nu inseamna ca toti sunt jegosi ca voi!Oamenii care au produse de vanzare sunt gospodari!Mănâncă tu de la supermarket saci de aditivi(otrava moderata) cat te va tine corpul si capul!
17.
Gina -Gina
|
03. 23, 2020. Monday 13:16
Ești un idiot ,care cu siguranțã trãiești cu nasu pe sus și care te-ai nãscut dupã revoluție.Habar nu ai ce înseamnã munca la câmp și cum se îngrijește un animal care te poate scoate din foamete.Din pãcate sunt mulți ca tine cãrora le place sa se hrãneascã cu chimicale..
16.
Gina -Gina
|
03. 23, 2020. Monday 13:13
Ești un idiot ,care cu siguranțã trãiești cu nasu pe sus și care te-ai nãscut dupã revoluție.Habar nu ai ce înseamnã munca la câmp și cum se îngrijește un animal care te poate scoate din foamete.Din pãcate sunt mulți ca tine cãrora le place sa se hrãneascã cu chimicale..
15.
Anca
|
03. 23, 2020. Monday 13:03
Țăranul roman!! Cel care nu se spala dar care nu "pute".. (ca nu-i infectat cu nimic... Nici cu aglomerație nici cu mâncare nici cu viruși. E doar el cu natura și cu animalele lui). Țăranul roman! Cel care are wc în curte pt ca nu i lene și frig sa meargă să-și facă nevoile (nu-i ceva de genul:"unde mâncăm și dormim, acolo ne și cacam"
14.
Donia
|
03. 23, 2020. Monday 11:43
Sunt de acord ,
Produse românești în magazine
Produse din grădina și ogradă țăranilor noștri!
Salut această inițiativă!!
13.
Paduraru Cornel
|
03. 23, 2020. Monday 09:36
Profesia mea este Ing. Horticultor, cultiv legume si comercializez utilaje agricole.
Toti romanii se pricep la agricultura, fotbal, politica si au o grija: sa moara capra vecinului. Asta suntem noi ca natie. Din acest motiv nu am evoluat, nu am reusit sa ne dezvoltam prea mult.
Statele din jurul nostru care au fost in aceiasi oala ca si noi, ma refer la perioada comunista: Ungaria, Polonia, au inteles lucrurile altfel, s-au unit in cooperative, au accesat fonduri Europene. Astfel si-au cumparat tractoare si utilaje agricole performante. In acest fel isi permit sa cultive legume, pomi fructiferi, sa creasca animale in mod civilizat si sa obtina productii profitabile.

In acest fel isi asigura necesarul lor de consum si mai au legume, fructe sa vanda si la alte tari.

Taraul roman este acum fermier ma refer la cei care muncesc cu cap, au un tractor, utilaje agricole, stiu cum sa cultive pamantul si sa creasca animale care in final reusesc sa faca productii.

Legumele si fructele din Carrefour, Lidel , in mare parte sunt de la fermierii din Romania, nu de la taranul care are un strat de ceapa, un strat de patrunjel si 5 gaini.

Eu personal am vandut legume la un Hipermarket
Nu trebuie sa ne intoarcem la epoca de piatra si sa plangem pesoanele care cultiva un strat de ceapa, un strat de patrunjel si cresc 5 gaini. Aceste persoane cultiva pamantul si cresc animale pt consumul propriu.

Daca in viitorul apropiat cultivatoriil de legume, pomi fructiferi, crescatorii de animale, cultivatoril de plante cerealiere nu se asociaza in cooperative de productie o sa mancam produse agricole importate de la vecinii nostri.

Aceasta este una aspect al realitatii
12.
Cici
|
03. 23, 2020. Monday 09:26
Ar trebui măcar acum, in al doisprezecelea ceas, sa ne hranim cu ceea ce producem in țară și sa nu mai depindem de "mâncarea" provenita din alte tari! Îi îmbogățim pe alții si ne otravim! Oricum se pare că fiecare țară e pe cont propriu acum...Doamne ajută!
11.
Diaconu
|
03. 23, 2020. Monday 06:51
Mai lăsați-ma cu țăranul român!!
Cel care nu se spală si cu wc în fundul curții! Cel care nu dorește să-și tragă apă curentă pentru că o va plăti...
Care cer pe un ou sau pe o bucată de brânză, cât pe un gram de aur!!
Sunt murdari!!!!
Mă lipsesc de laptele și de brânza lor!!
10.
Alecsandru
|
03. 23, 2020. Monday 01:09
Să apară aceste magazine cu produse românești, în Grecia există de mult, astfel că poți alege Tu, cumpărătorul !
9.
Pro taran
|
03. 22, 2020. Sunday 21:49
Da. Sunt de acord cu produse romanesti. Noi trebuie sa mergem in targuri pentru a lua pui si oua de la tarani. De ce si acum sau inchis targurile ?de ce taranul nu are unde sa isi vanda marfa. Caut mere romanesti pentru bebelusul meu si nu gasssc decat scursurile strainilor. Unde sunt legumele noastre?
8.
Teo Anghelina
|
03. 22, 2020. Sunday 19:23
De acord cu transportul direct al produselor din ferme chiar direct la blocurile de locuinte. Nu numai la magazine. Comanda sa se poata face online!
7.
Eugen samuel
|
03. 22, 2020. Sunday 18:49
Ar trebui dat un ordin de guvern ca produsele țăranilor sa fie prezente mereu in magazinele mari, nu numai acum ...
6.
Cimpeanu
|
03. 22, 2020. Sunday 17:58
Din partea mea,sustinere totala! Sint medic de familie de tara,navetist,si crescuta pina la 7 ani la tara,in Teleorman.Plus vacante pina la 15 ani...Am dat cu sapa,am gradinarit,am udat ,am insirat la tutun,am cules si curatat porumb,am fost cu oile si cu curcile,am cules la zarzare,am hranit pasarile din curte pe "caprarii"...Pe vremea aceea(sint nascuta in 1967) ,nu se taia frunza la ciini ,cum fac majoritatea tinerilor acum.Era ordine si disciplina ,ne simteam in siguranta! Da,"vreau din Romania"!
5.
Cimpeanu
|
03. 22, 2020. Sunday 17:56
Din partea mea,sustinere totala! Sint medic de familie de tara,navetist,si crescuta pina la 7 ani la tara,in Teleorman.Plus vacante pina la 15 ani...Am dat cu sapa,am gradinarit,am udat ,am insirat la tutun,am cules si curatat porumb,am fost cu oile si cu curcile,am cules la zarzare,am hranit pasarile din curte pe "caprarii"...Pe vremea aceea(sint nascuta in 1967) ,nu se taia frunza la ciini ,cum fac majoritatea tinerilor acum.Era ordine si disciplina ,ne simteam in siguranta! Da,"vreau din Romania"!
4.
Marieta
|
03. 22, 2020. Sunday 16:41
Respect pentru acest articol , sustin si sunt deacord ca noi toti sa protejam taranul roman si in aceste momente sa cautam produsele noastre gustoase si naturale facute sau produse in tara la noi
3.
Horia
|
03. 22, 2020. Sunday 16:11
Foarte corect,am mers ieri în piață și am văzut producători care renunță să mai vândă și intermediari care zâmbeau....nu este normal.
Eu atât timp cât voi mai găsi în piață o " măicuță" cu doi chite de pătrunjel și două legături de morcovi de acolo voi cumpăra!
2.
NONA MOSOR
|
03. 22, 2020. Sunday 15:52
Sa traiasca taranii romani si noi pe langa ei.
1.
Bozatu Daniel
|
03. 22, 2020. Sunday 13:55
Refaceti ageicultura Romaniei, da-ti afara indivizii fara capatai , refaceti fostele intreprinderi agricole de stat unde mancarea era mai sanatoasa
Rezultate: [30]  
Pagini: [1]  1   

Video

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

Combina MF Beta 7360 PLI pentru profesioniști - Testimonial Ionut Socaciu, Colina Harvesting.

#tehnodiesel #masseyferguson #masseyferguson7360

Combina aparţine firmei Colina Harvesting, specializată în activităţi de recoltat şi fondată în 2019 de către Ionuţ Socaciu și Grațian Ştefănuţ. Combina Massey Ferguson Beta 7360 PLI a fost prima mare achiziţie a companiei. „Ne-am bazat mult pe nevoile fermierilor, de aceea am și ales o combină de recoltat performantă, de pantă, fiindcă zona unde activăm noi şi, în special, județul Cluj este o zonă de deal/colină - de aceea şi firma se numește Colina - de la zona unde activăm și Harvesting/recoltat", ne-a declarat Ionuţ Socaciu.

Massey Ferguson Beta 7360 PLI este pregătită pentru lucru în pantă şi dispune de un sistem de reglare şi "orizontalizare" automată electro-hidraulică până la: 20% transversal, 30% longitudinal ascendent şi 10% longitudinal descendent. Deşi headerul PowerFlow de 5,6 m poate fi considerat mic, pentru zona de deal este suficient. Sistemul de alimentare PowerFlow cu benzi transportoare nu lasă materialul să se adune la cuţite şi îl dirijează spre melc, care îl conduce la pick-up şi în aparatul de treierat.

Cabina SKYLINE cu încălzire şi aer conditionat, scaun operator Maximo Evolution cu suspensie pneumatică, cotieră şi joystick multifuncțional PowerGrip şi computer de bord Tech Touch oferă confort şi condiţii ideale de lucru. „Nu am avut niciodată probleme, doar reviziile și întreţinerea curentă.

Nu avem angajați, lucrăm doar noi şi o îngrijim bine... trebuie să fii atent, să ai ureche muzicală. Întreținerea nu este costisitoare, facem de 2 ori/an revizie capitală (filtre de aer, uleiul de motor, ulei grupuri, ulei hidraulic) și întreținerea zilnică în campanie - în fiecare dimineață combina este «suflată» şi gresată", precizează Ionuţ Socaciu.

Află detalii despre oferta de utilaje Tehnodiesel de la reprezentanții companiei.• Dudeștii Noi, jud. Timiș - tel. 0256378003• Bonțida, jud. Cluj - tel. 0373 550 105

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare! Semănat și fertilizat într-o singură trecere cu LEMKEN Azurit 9 + Solitair 12 SW

Bancul zilei

În bar cu prietenele...

În bar cu prietenele...
Dragul meu, sunt în bar cu prietenele, termin ultimul pahar. Detalii