Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ȘEFUL AFIR VREA SĂ ORGANIZEZE UN CAMPIONAT DE FOTBAL ÎNTRE AGENȚIILE DE PLĂȚI!

Publicat: 03 octombrie 2018 - 19:52
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

UNDE SUNT ȘEFII AFIR ȘI APIA? Directorii celor două agenții de plăți din România, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) și Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) au participat zilele acestea la Conferința directorilor agențiilor de plăți din Uniunea Europeană, eveniment organizat la Viena. Directorul AFIR a propus, pentru cimentarea relațiilor, un campionat de fotbal între agențiile de plăți.

Directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Chesnoiu participă în perioada 01 - 03 Octombrie 2018 la a 44-a Conferință a directorilor agențiilor de plăți din Uniunea Europeană, eveniment desfășurat la Viena, sub auspiciile președinției europene a Austriei, se arată în comunicatul transmis pentru AGROINFO de AFIR.

Din delegația României mai fac parte directorul general adjunct AFIR, Daniel Crunțeanu și directorul general al APIA, Adrian Pintea.

chesnoiu-pintea_b

România și Uniunea Europeană sunt unite printr-o legătură creată acum 18 ani când a fost înființata Agenția SAPARD (în prezent AFIR). Pentru a da un nou avânt relațiilor dintre Agențiile de plăți din Europa, acum când România sărbătorește 100 de ani de modernitate și ne pregătim să preluăm președinția Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al lui 2019, doresc să creăm o interacțiune reală între instituții bazată pe sprijin, performanță, oportunități, responsabilitate, echipă.

chesnoiu-eveniment_b

În afară de aceste evenimente care ne reunesc periodic, astăzi propun să construim o relație între agențiile noastre bazată pe o abordare neconvențională prin organizarea unui eveniment sportiv, un campionat european de fotbal între Agențiile de plăți, lucru ce va sprijini informal obiectivele cheie ale strategiei europene 2020,” a declarat directorul general AFIR, Adrian Chesnoiu în mesajul adresat participanților.
 

Vizualizat: 1291 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

SAM la Agromalim 2019

SAM la Agromalim 2019

Smart Agro Machines România a expus la Agromalim 2019 patru semănători Sola şi un tractor Versatile, alături de o gamă completă de maşini şi utilaje agricole: pluguri Ermo, scarificatoare Pasto, discuri şi combinatoare Expom, un încărcător telescopic şi remorcă tehnologică Faresin, un încărcător Hydramet, distribuitoare de îngărşăminte Agres, maşini de erbicidat AgroMekanica şi altele.
Interviu cu Ciprian Popa, manager Smart Agro Machines

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Vest Tract la Agromalim 2019 Vaderstad la Agromalim 2019 A inceput INDAGRA!

Bancul zilei

După spovedanie

După spovedanie
După ce termină spovedania, preotul îi spune în şoaptă unei tinere: Detalii