Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Politica unui „pierde vânt” şi de ce pierdem eolienele?

Publicat: 03 iunie 2016 - 13:14
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În urmă cu mai bine de un deceniu, România devenea, pentru unii întreprinzători, raiul zeului Eol! 

Legislaţia ce reglementează domeniul energiei verzi, permisivă şi favorabilă, a făcut ca peste noapte în multe regiuni ale ţării să răsară parcuri întregi de eoliene, puse în calea vânturilor... turbate ale tranziţiei. Megawaţii se instalau precum eşalonul doi în algoritmul puterii.

Perspectiva era frumoasă şi generoasă, se încuraja dezvoltarea şi extinderea surselor regenerabile. Dar, odată cu modificarea schemei de sprijin pentru energia verde şi a legislaţiei ce reglementează domeniul, vântul politicii dâmboviţene şi-a schimbat direcţia, proiectele regionale privind energia regenerabilă au încremenit şi s-au înverzit la... implementare!

Cota mică pentru certificatele verzi falimentează producătorii. Citeşte detalii în revista Ferma, ediţia 1-14 iunie 2016!

Eoliene_b

Vizualizat: 6916 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Maschio Gaspardo la Agromalim 2019

Maschio Gaspardo la Agromalim 2019

Semănătoarea pentru prăşitoare Chrono, premiată la SIMA 2019, a fost una dintre noutăţile prezentate de Maschio Gaspardo la Agromalim 2019. Alături de Chrono, au mai fost expuse alte semănători pentru păioase, discuri, tocători, combinatoare, scarificatoare şi alte utilaje pentru pregătirea solului.

Interviu cu Horia Codrianu – Director Comercial Maschio Gaspardo România

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe

Operator imagine: Claudiu Borobei

Vest Tract la Agromalim 2019 Vaderstad la Agromalim 2019 SAM la Agromalim 2019

Bancul zilei

În trafic

În trafic
Un tip care dorea să îşi vândă maşina, îşi scrie pe o hârtie numărul de telefon şi îl lipeşte pe geamul din spate al maşinii. Detalii