ADAMA 22
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

R-ainbow: Piaţă agricolă online, fără intermediari!

Publicat: 10 iunie 2021 - 11:31
2 comentarii   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Cum să vă vindeţi produsele online, în toată lumea! Platforma R-ainbow reprezintă o piaţă de desfacere internaţională unică, ce oferă acces direct între fermier şi cumpărător, fără intermediari. Înscrierea pe platformă este gratuită! Aflaţi cum funcţionează!

Muncesc zi de zi, au mâinile crăpate de muncă, oasele îngheţate de frig, sunt arşi de soare şi bătuţi de ploaie. Hrana noastră, a tuturor, depinde de ei. Cu toate acestea, o mare parte din producătorii agricoli români depind de intermediari ca să îşi poată vinde produsele. În supermarketuri găsesc cu greu loc pentru marfa lor şi condiţiile sunt, de cele mai multe ori, prea costisitoare şi restrictive, iar intermediarii îşi bat joc de munca lor, oferindu-le preţuri atât de mici încât uneori nu le acoperă nici costul de producţie. În unele cazuri, situaţia este atât de gravă încât producătorii agricoli ajung să arunce tone de produse agricole pe care nu au unde să le vândă.

rainbow-2-varza_b

Foto: Varză rămasă pe câmp în toamna anului 2018, în jud. Iaşi

Lipsa unei pieţe de desfacere a produselor agroalimentare la adevărata lor valoare este una dintre principalele probleme pentru mulţi producători agricoli români.

Din dorinţa de a ajuta fermierii şi producătorii de alimente să îşi valorifice rezultatele muncii lor la un preţ corect, a fost înfiinţată platforma online R-ainbow.

„Am înfiinţat această platformă din dorinţa de a ajuta fermierii şi producătorii de alimente din întreaga lume, ca urmare a experienţei pe care am dobândit-o lucrând, în ultimii şapte ani, cu producători şi cumpărători de alimente din ţări precum Germania, China, Marea Britanie şi Orient.
Doresc să transmitem fermierilor că venim în sprijinul lor şi le oferim o piaţă de desfacere cu acces gratuit, care permite accesul oricărui fermier sau producător, mai mic sau mai mare. Viitorul este mediul digital şi misiunea noastră, prin platforma R-ainbow, este de a reinventa modul în care fermierii îşi vând recoltele şi produsele alimentare”, spune Elena Proca, fondator R-ainbow.

rainbow-1-site_b

Platforma R-ainbow a fost lansată în 2020. Peste 800 de producători agricoli din mai multe ţări sunt deja înscrişi pe platformă. Acum, se pot înscrie şi fermieri şi producători de alimente din România. Elena Proca spune că pe platformă se pot înscrie şi fermieri care vând utilaje agricole sau care prestează servicii în domeniul agricol.

 

Avantajele pe care platforma R-ainbow le oferă fermierilor şi producătorilor de alimente


Platforma R-ainbow este o piaţă de desfacere internaţională unică, dedicată şi fermierilor români.

 • Înscrierea pe platformă este gratuită!
 • La înregistrarea în platformă, nu vi se solicită date cu caracter personal;
 • Platforma are la bază un algoritm unic prin care, în funcţie de produsul pe care îl vindeţi, vor fi afişaţi cumpărătorii care sunt interesaţi de acelaşi produs;
 • Deşi platforma foloseşte tehnologie de ultimă oră, aceasta are la bază o navigare simplă, accesibilă tuturor fermierilor;
 • În lunile următoare, veţi putea accesa cumpărători din România, precum şi din China, Orient, Germania, Marea Britanie;
 • Platforma R-ainbow oferă şi un sistem de cooperativă digitală, extrem de util pentru fermierii mici dacă doresc să îşi vândă produsele pe plan internaţional;
 • Deşi este o platformă ce reuneşte vânzători şi cumpărători din întreaga lume, nu trebuie să aveţi cunoştinţe de limba engleză, dacă veţi decide să vindeţi produse pe piaţa internatională. Puteţi scrie mesajul în limba română, iar platforma traduce automat, în timp real, în limba cumpărătorului;
 • Platforma nu intermediază tranzacţiile: fiecare producător agricol negociază direct cu potenţialii cumpărători;
 • Soluţia de plată este sigură şi specializată;
 • Echipa R-ainbow le oferă utilizatorilor platformei suport tehnic 24 de ore pe zi x 7 zile pe săptămână.

platforma R-ainbow_b


Cum se realizează plata pe platforma R-ainbow


Plata tranzacţiilor derulate prin platforma R-ainbow se realizează printr-un sistem securizat, prin sistemul bancar internaţional specializat.

Plata se realizează pe baza contului de bancă neutru. De exemplu, în momentul în care un cumpărător doreşte să facă plata aferentă unei tranzacţii, banii sunt depozitaţi într-un cont neutru reglementat de bancă, iar vânzătorul poate vizualiza suma depozitată, însă nici vânzătorul, nici cumpărătorul nu vor putea retrage suma depozitată. Plata aferentă tranzacţiei va fi direcţionată în contul vânzătorului doar pe baza expediţiei bunurilor.
În acest fel, nu există riscul de a vă pierde bunurile, iar cumpărătorul nu riscă să piardă plata efectuată.

Vedeţi detalii despre cum funcţionează sistemul de plată pe pltaforma R-ainbow în clipul video „Pentru ce este R-ainbow?”


Cum vă înscrieţi GRATUIT în platforma R-ainbow


 1. Accesaţi pagina de web la r-ainbow.com;
 2. Pe pagina principală de acces, selectaţi opţiunea ÎNSCRIE-TE ACUM, afişată în colţul din dreapta paginii; Completaţi datele firmei, numele complet, datele de contact, ţara de reşedintă, adresa de e-mail şi toate câmpurile obligatorii marcate cu simbolul steluţă (*). Apoi, configuraţi parola contului şi nu uitaţi să o păstraţi confidenţială;
 3. Selectaţi dacă doriţi să vă înscrieţi ca vânzător, cumparător sau furnizor de servicii, apoi completaţi detaliile firmei. După ce aţi completat câmpurile solicitate, veţi primi un e-mail generat automat din partea R-ainbow, pentru a vă confirma contul. Accesaţi linkul din e-mail cu un simplu click şi veţi fi redirecţionat către pagina principală.
 4. Pe pagina principală r-ainbow.com, accesaţi „Login/Autentificare”. Introduceţi datele cu care v-aţi înscris (adresa de e-mail şi parola creată) în câmpul „Autentificare” şi continuaţi cu pasul următor;
 5. Este important ca informaţiile oferite despre firma dvs., precum şi datele furnizate să fie corecte, actualizate, deoarece vor fi verificate! Acest aspect este fundamental pentru a oferi utilizatorilor platformei R-ainbow un mediu securizat pentru realizarea tranzacţiilor în siguranţă.

După ce aţi furnizat informaţiile necesare pentru înscrierea în platformă, vi se va solicita să citiţi şi să vă exprimaţi acceptul digital al Acordului de Utilizator. Citiţi cu atenţie Acordul, întrucât vă dezvăluie informaţii utile despre termenii şi condiţiile platformei. După acceptarea Acordului de Utilizator, puteţi începe să creaţi pagina de produs, urmând să abordaţi direct cumpărătorii interesaţi de produsele pe care le oferiţi spre vânzare.

Vezi un tutorial care ghidează utilizatorii să se înregistreze în platformă pas cu pas, în secţiunea Probleme de conectare: Cum mă înregistrez ca vânzător pe platforma Rainbow?

rainbow-produs-vanzare_b

Număr nelimitat de produse. Furnizaţi cât mai multe informaţii despre acestea!


Pagina de produs de pe platforma R-ainbow vă oferă câmpuri variate. Doar cele marcate cu culoarea roşie sunt obligatoriu de completat. Cu toate acestea, dezvoltatorii platformei R-ainbow vă recomandă să completaţi şi câmpurile neobligatorii, marcate cu culoarea galbenă. Cu cât furnizaţi mai multe informaţii despre produsul pe care doriţi să îl vindeţi, cu atât sunt mai mari şansele de a găsi cumpărătorii ideali. Includeţi cât mai multe materiale de marketing, broşuri, cataloage de produse, imagini de produs, certificate ale firmei şi ale produselor etc..

Odată ce v-aţi înregistrat ca vânzător pe platforma R-ainbow, aveţi posibilitatea să adăugaţi oricât de multe produse doriţi, accesând pagina „Adăugaţi produse” din meniul platformei.

Pe baza experienţei de lucru cu diverşi cumpărători de alimente din diferite colţuri ale lumii, creatorii platformei R-ainbow vă mai recomandă să aveţi pregătite toate materialele şi informaţiile necesare unei tranzacţii internaţionale. Asiguraţi-vă că toate documentele, atât cele personale, cât şi cele ale companiei, sunt traduse în limba engleză şi legalizate de către un notar. Astfel, veţi putea încheia tranzacţii rapid, iar cumpărătorii vor fi încântaţi să lucreze cu firma dumneavoastră.

Suport tehnic gratuit 24x7

Echipa R-ainbow le oferă utilizatorilor platformei suport tehnic 24 de ore pe zi x 7 zile pe săptămână.
Date de contact:
E-mail: support@r-ainbow.com; contact@r-ainbow.com
Telefon: + 40754778325 - persoană de contact: Andreea Constandache

rainbow-sigla bun_b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizat: 1755 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   
2.
Echipa Rainbow
|
06. 12, 2021. Saturday 13:01
Buna ziua,

Din partea Echipei Rainbow dorim sa vã multumim pentru încrederea acordata !

Ne bucuram sa va vedem la bord si va rugam, nu ezitati sa ne comunicati feedback-ul Dvs. la adresa de e-mail support@r-ainbow.com.
Parerea Dvs. conteaza si pe parcurs vom îmbunatati produsul pentru a va servi în totalitate !

Foarte multi utilizatori s-au înregistrat în platforma, însa va rugam, adaugati un produs pentru a putea utiliza platforma.

Accesati tutorialul pregatit care va ghideaza pas cu pas : Pagina Web - selectati "Centru de Ajutor" din subsolul paginii noastre web, selectati optiunea "Probleme de Conectare" - Cum mă înregistrez ca vânzător pe platforma Rainbow? - Am pregătit un tutorial pentru a vă ajuta în acest sens, care poate fi accesat Aici " - click pe "Aici" - (culoarea albastru).

Nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie!

Cu respect,

Echipa Rainbow
1.
Aura
|
06. 11, 2021. Friday 08:46
Noi ne-am înscris în platforma.
Suportul este senzațional. Nu știam cum sa adăugăm produse, echipa ne-a ghidat pas cu pas.
Platforma este simplu de utilizat.
Aveam nevoie de o piața de desfacere.
Rezultate: [2]  
Pagini: [1]  1   

Video

Managementul fermei de vaci cu ajutorul roboților de muls Lely în ferma Muflonul Agrosort

Managementul fermei de vaci cu ajutorul roboților de muls Lely în ferma Muflonul Agrosort

Performanță în trei ani: de la 80 de vaci la muls, cu o producție medie de 25 de litri lapte/animal/zi la 120 capete la muls, cu o producție medie de 34,5-35 litri/animal pe zi cu 4,6-4,7% grăsime și 3,82-3,91% proteină. Cum? Rețeta clasică: rasă, casă, masă PLUS un management foarte eficient al fermei.

Robotul autonom Horsch Primul robot de furajare LELY VECTOR din România în ferma Peica! LIVIU STANIMIR: Costul inputurilor scade marja de profit

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii