Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ORDIN! CONTROL LA FRONTIERĂ! LISTA PUNCTELOR DE FRONTIERĂ!

Publicat: 18 iunie 2019 - 13:17
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ORDIN COMUN! Ministerul Agriculturii face public astăzi un ordin comun, semnat de miniștrii Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Afacerilor Interne și de președintele ANSVSA pentru controalele fitosanitare la frontieră. Ordinul aprobă lista punctelor de trecere a frontierei de stat în care este organizat control fitosanitar precum și a programului de lucru pentru inspectoratele de carantină fitosanitară vamală.  

Potrivit acestui act, organismele fitosanitare din punctele de trecere a frontierei de stat a României sunt reprezentate de inspectoratele de carantină fitosanitară vamală, organizate la nivel de compartimente în cadrul oficiilor fitosanitare județene din subordinea Autorității Naționale Fitosanitare.

Lista punctelor de trecere a frontierei de stat poate fi completată în funcţie de necesităţi, cu condiţia asigurării spaţiilor şi dotărilor necesare activităţii inspectoratelor de carantină fitosanitară vamală.

lista-puncte-frontiera_blista-doi-puncte_b

La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă: Ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale, al ministrului mediului, apelor și pădurilor, al ministrului afacerilor interne, al ministrului transporturilor, al președintelui agenției naționale de administrare fiscală nr. 1692/1285/112/1050/2837/2015 pentru aprobarea listei punctelor de trecere a frontierei de stat în
care este organizat control fitosanitar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 837 din 10 noiembrie 2015.

Vizualizat: 820 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

ARBOS, prima baie de mulţime

ARBOS, prima baie de mulţime

Arbos, un nume nou pentru piaţa românească, promite să dinamizeze şi mai mult competiţia pe segmentul tractoarelor de putere medie şi mică. Prima participare la o expoziţie de agricultură în ţara noastră am consemnat-o în această primăvară, la AGRARIA.
Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură T6 cu Dynamic Command

Bancul zilei

Dilemă...

Dilemă...
Nu ştiu ce este mai nasol: Detalii