Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

NUMIRI la VÂRFUL LAPAR!

Publicat: 21 februarie 2018 - 18:02
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

NUMIRI DE VICEPREȘEDINȚI. Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) s-a întrunit miercuri, 21 februarie 2018, în Adunare Generală. La această ședință participă doar președinții organizațiilor județene, membre în LAPAR, și membrii Consiliului Director. După demisia fermierului Nicolae Sitaru din funcția de vicepreședinte, echipa de conducere LAPAR a numit alți doi vicepreședinți.

Spre deosebire de anul trecut anul acesta am avut și un capitol cu alegerile. S-a completat schema LAPAR cu doi vicepreședinți și un membru supleant. Subiectele dezbătute s-au axat pe raportul de activitate, nivelul cotizațiilor și propunerile pentru activitate. Ca o noutate, lista vicepreședinților s-a completat cu doi colegi, astfel, domnii Liviu Precup și Alexandru Baciu, plus un vicepreședinte de la ROMOVIS, ca o înțelegere între cele două organizații, a fost delegat de organizația ROMOVIS, în persoana domnului Ionică Nechifor.

Au fost subiecte interesante, s-a discutat și activitatea LAPAR în cadrul organizației ELO (European Landowners Organisation n.r.), în cadrul grupurilor de lucru de la Bruxelles. Tot astăzi, am avut o afiliere la LAPAR din partea organizației producătorilor agricoli din județul Giurgiu care, de astăzi, sunt membri cu drepturi depline în LAPAR, a declarat Laurențiu Baciu, președintele LAPAR, imediat după ce s-a încheiat Adunarea Generală.

Laurențiu Baciu a adăugat că LAPAR rămâne una dintre cele mai puternice și eficiente organizații profesionale din România în ciuda ultimelor disensiuni stârnite în interior.

Chiar dacă nu convine la multă lume, suntem singurii care avem un reprezentant în grupurile de lucru de la Bruxelles, a adăugat Baciu.

Organizația militează pentru interesele fermierilor, indiferent de dimensiunea exploatațiilor agricole pe care le dețin aceștia.

Noi facem acțiuni în numele tuturor fermierilor. LAPAR nu este o organizație a latifundiarilor, cum artificial se spune, noi susținem interesele tuturor fermierilor, a mai spus președintele LAPAR.

Devenim din ce în ce mai puternici în ciuda faptului că în ultima perioadă au mai existat conflicte, dar ele inventate, probabil, din afară, dar unitatea din rândul membrilor LAPAR și mai ales a echipei de conducere este atât de puternică încât nu cred că va reuși cineva, vreodată, să destabilizeze LAPAR, a spus și fermierul Gheorghe Albu, vicepreședinte LAPAR.

Vizualizat: 1983 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii