Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

MINISTRUL PETRE DAEA ARE PATRU SECRETARI de STAT și UN SUBSECRETAR!

Publicat: 03 mai 2017 - 19:17
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ORGANIZARE MADR! Spre deosebire de predecesorii săi, care au lucrat și cu trei secretari de stat, ministrul agriculturii, Petre Daea, lucrează cu patru secretari de stat și un subsecretar de stat. Hotărârea de Guvern care stabilește organizarea și funcționarea Ministerului Agriculturii a fost modificată. Schimbările din noua structură de la Agricultură au fost publicate în Monitorul Oficial din 2 mai 2017.

Potrivit actului normativ, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale este ajutat în activitatea de conducere a ministerului de 4 secretari de stat și un subsecretar de stat.

Secretarii de stat și subsecretarul de stat exercită, în condițiile legii, atribuțiile delegate de către ministrul agriculturii și dezvoltării rurale. Răspunderile și atribuțiile acestora se stabilesc prin ordin al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale.

Numărul maxim de posturi ale Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și unităților aflate în subordinea acestuia este de 13.523, din care 702 - aparatul propriu al ministerului, exclusiv demnitarii și posturile aferente cabinetului ministrului.

Încadrarea în numărul maxim de posturi și în noua structură organizatorică se face în termenele și cu respectarea regimului juridic aplicabil fiecărei categorii de personal, prin ordin al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale, în termen de minimum 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

STRUCTURI care funcționează în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale

subordine-madr_b


În acest moment, ministrul agriculturii, Petre Daea, are trei secretari de stat: Daniel Botănoiu, Alexandru Potor și Claudiu Sorin Roșu Mareș. Deci, un post de secretar de stat este vacant și numirea cuiva pe acest post se va face, probabil, în perioada următoare.

conducere-madr_b

Hotărârea nr. 268/2017 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 30/2017 privind organizarea și funcționarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, precum și pentru modificarea art. 6 alin. (6) din Hotărârea Guvernului nr. 1.186/2014 privind organizarea și funcționarea Autorității pentru Administrarea Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor a fost publicată în Monitorul Oficial pe data de 2 mai 2017.

Vizualizat: 3569 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere! Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Bancul zilei

De mare ajutor

De mare ajutor
Un preot observă pe cealaltă parte a străzii un copil care nu ajungea la sonerie, deşi se chinuia de numa', numa'. Detalii