Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

LISTĂ FIRME CARE CUMPĂRĂ MIEI PENTRU EXPORT! PREȚUL PE KILOGRAM DE LA FIECARE FIRMĂ!

Publicat: 19 martie 2019 - 16:29
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

EXCLUSIV AGROINFO! Publicația noastră vine în ajutorul crescătorilor de ovine din România. AGROINFO a obținut pentru voi lista firmelor care colectează în această perioadă miei pentru export. Și nu doar atât. AGROINFO s-a interesat la fiecare firmă în parte care este prețul oferit oierilor pe kilogramul de miel în viu. Sunt firme acreditate de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). Vă ajutăm cu numele firmelor, numerele de telefon și prețurile.

Mulți dintre crescătorii de ovine ne-au rugat să-i ajutăm cu numere de telefon de la firmele care colectează ovine pentru export pentru a-i evita pe intermerdiarii care le bat la poartă și care, de cele mai multe ori, nu dau dovadă de seriozitate. Pleacă cu marfa și uită să mai vină cu banii. Astfel, am făcut o cercetare a pieței, să vedem ce ovine cumpără firmele care colectează pentru export, a prețurilor oferite pe kilogramul în viu. Firmele chestionate de noi se află pe lista oficială furnizată de ANSVSA cu unitățile din România care colectează ovine pentru exportul animalelor vii în Israel. Toate cumpără doar miei în această perioadă.

Județul Brașov

SC Rombalkanellas Impex SRL, localitatea Crizbav, Brașov. Numărul de telefon pentru vânzarea mieilor este 0744.351.485.  Prețul pe care-l oferă această firmă crescătorilor români de ovine este de 10 lei/kg, atât la mieluțe, cât și la berbecuți, indiferent de rasă.

Judeţul Constanţa

SC AGROZOOMED SRL, localitatea Peștera, Constanța.  Numărul de telefon pe care-l puteți apela dacă vreți să vindeți miei pentru export este 0722.675.353. Reprezentantul firmei ne-a spus că achiziționează berbecuți și mieluțe, care sunt din acest an, la prețul de 10 lei/kg pentru animalele care au o greutate în jur de 22 de kilograme. Prețul este valabil pentru rasa Țurcană. Pentru rasa Merinos, firma oferă un preț mai mare, 11 lei - 11,5 lei/kg până la o greutate de 22 - 23 de kilograme.

Județul Tulcea

SC Holder Trade SRL, localitatea Baia, Tulcea. Numărul de telefon pe care-l puteți apela dacă doriți să vindeți miei este 0745.067.290. Atenție! Reprezentanții acestei firme ne-au spus că vor începe de luni,  25 martie 2019, cumpărarea mieilor. Prețul oferit pe kilogram de această firmă este de 11 lei, atât pentru mieluțe, cât și pentru berbecuți, indiferent de rasă.

Vizualizat: 19964 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Lica costache
|
03. 22, 2019. Friday 04:03
In judetul olt nu avem firme sa cumpere miei?si daca da un nr de telefon
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi tractorişti

Doi tractorişti
Doi tractorişti scot pita ,slana, bat o ceapă de roata de la tractor şi se pun să mănânce. Detalii