Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

LISTA CENTRELOR DE SACRIFICARE A MIEILOR din JUDEȚUL HUNEDOARA!

Publicat: 18 aprilie 2019 - 08:05
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ANUNȚ PENTRU CRESCĂTORII DE OVINE! Direcția Agricolă Județeană Hunedoara pune la dispoziția crescătorilor de ovine lista centrelor temporare de sacrificare a mieilor. Centrele de sacrificare sunt deschise din data de 15 aprilie până-n data de 28 aprilie, în intervalul orar 7 - 17.

Autoritățile publice locale (primării/prefecturi) pot solicita în scris DSVSA județene organizarea unor asemenea locuri, unde fermierii/crescătorii de ovine pot sacrifica mieii.adresa-DAJ-HD_badresa-doi-hunedoara_b
Decizia privind organizarea activității în aceste locuri revine DSVSA județeană. În luarea unei decizii, DSVSA va avea în vedere următoarele aspecte: existența unei distanțe mari față de cel mai apropiat abator autorizat sanitar veterinar, sacrificarea unui număr mare de miei, care depășesc capacitatea proiectată a abatorului, în cazul în care există în zonă; asigurarea la nivel local a unui număr suficient de personal veterinar permanent.
Funcționarea locurilor temporare de sacrificare va fi permisă numai în perioada 15-28 aprilie 2019, în intervalul orar 07:00 - 17:00. Având în vedere cele prezentate și ținând cont de perioada scurtă de funcționare a acestor puncte temporare de sacrificare, vă rugăm să ne sprijiniți prin informarea crescătorilor de ovine din județul Hunedoara, care pot iniția demersurile necesare către DSVSA.
Atașat vă transmitem lista cu locurile temporare de sacrificare a mieilor din județul Hunedoara pentru care s-au purtat discuții la nivelul DSVSA Hunedoara, scrie în adresa transmisă primăriei Deva de DAJ Hunedoara și în atenția crescătorilor de ovine interesați să-și vândă mieii. 

LISTA CENTRELOR TEMPORARE DIN JUDEȚUL HUNEDOARA PENTRU CARE S-AU PURTAT DISCUȚII ÎN VEDEREA AVIZĂRII ȘI FUNCȚIONĂRII!

Deva - centru de tăiere aparținând SC Telecerna SRL, localizat în Piața Deva

Brad - centru de tăiere aparținând Primăriei Brad, localizat în Piața Brad

Simeria - centru de tăiere aparținând SC C&M Datecom SRL, localizat în Piața Simeria

Orăștie - centru de tăiere aparținând Primăriei Orăștie, localizat în Piața Orăștie

Hunedoara - centru de tăiere aparținând Primăriei Hunedoara, localizat în Piața Viorele

Petroșani - centru de tăiere aparținând Primăriei Petroșani, localizat în Piața Petroșani

Vulcan - centru de tăiere aparținând SC Agroaliment SRL, localizat la Piața Vulcan

Hațeg - centru de tăiere aparținând SC Gurmand SRL, în localitatea Bărăștii Hațegului.


 

Vizualizat: 960 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi tractorişti

Doi tractorişti
Doi tractorişti scot pita ,slana, bat o ceapă de roata de la tractor şi se pun să mănânce. Detalii